Stäng

Hej Miljöförvaltningen

Detta är offentliga handlingar. Har ni liksom jag funderat över hur vår livsnödvändiga inandningsluft far illa av alla bilbränder? Tjänstemän och politiker måst för vår folkhälsa ta krafttag, det duger INTE att endast sitta på sin r*v, skriva på datorn och varje månad den 27:e kvittera ut lön för ingenting.

Dina politiker måste skrida till handling, det handlar om våra liv.

”Hej Miljöförvaltningen! (i Malmö)

Jag har lite funderingar och frågor angående vår gemensamma miljö och inandningsluft. 

Då det eldas bilar inom vår stads gränser lite då och då, och på senare tid väldigt ofta så undrar jag.

Hur ser ni tjänstemän i er tjänsteutövning vid Miljöförvaltningen på det?

Utför ni och har ni beredskap att mäta malmöbornas försämrade inandningsluft?

Om ni mäter förutsätter jag att ni slår larm till så kallat ansvariga politiker att medborgare i staden riskerar att genom den livsnödvändiga inandningsluften fara illa och förvärva olika sjukdomar genom bilbrändernas toxiska utsläpp.
Gör ni verkningsanalyser?

Redovisar ni verkningsanalyser till så kallat ansvariga politiker?
Lite mer långsiktigt för folkhälsan, gör ni konsekvensanalys om hur vår folkhälsa drabbas?

Innefattar er konsekvensanalys hur gravida malmökvinnor mår av att andas in stoff och andra orenade giftpartiklar som frigörs med alla de bilbränder som drabbar oss i Malmö?
Hur går ni tillväga för att upprätta konsekvensanalys gentemot foster som drabbas, samt senare efter födsel hur det späda barnets hälsa riskeras av malmöluftens nedsmutsning?

Denna skrivelse ser jag att ni tar med till nästa nämndsmöte i miljönämnden.

Jag ser även att ni svarar mig inom kort då detta är av yttersta vikt att få svar på, det handlar om vår folkhälsa.

Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson”

25 reaktioner på “Hej Miljöförvaltningen

  1. Jag har nog inte riktigt förstått vad som menas med batikhäxor men när jag ute i samhället sett dem tillsammans och i videon ovan skäms jag för mitt kön. Hur i helskotta kan de ljuga i sig själva till den grad?

   Men det går tydligen bra att få lite närkontakt med dessa yngre män och samtidigt premieras med en godhetsstämpel. Uaäck!

   1. Pica pica :
    Så underbart att inte veta …………jag har sedan decennier när jag är i Sverige TVÅ av dessa och de är mina grannar…….du vet, jag är ju lycklig lottad !

 1. Dessa bilbränder hjälper till att hålla uppe sysselsättning och BNP. Polis, Ambulans,Brandkåren plus bilfirmor, biltillverkare och försäkringsbolag jobbar för högtryck. Alla bidrag till en god BNP tillväxt är som grädde på moset för finansminister Magdalena Andersson.

 2. Jag vet inte om Miljömupparna har tänkt på att en somalier, eritrean eller afghan släpper ut 20-50 gånger mer koldioxid i Sverige än i hemlandet så invandringen i sig är en miljöförstöring.

 3. Tack Eva-Marie, du är ett fyrtorn i mörkret.

  Miljöbrott.

  Enligt 15 kap 5a § miljöbalken (1998:808) är det inte tillåtet att elda upp saker.

  Mordbrand

  Mordbrand innebär en avsiktligt anlagd brand som hotar liv, hälsa eller egendom. Mordbrand innefattar uppsåtliga bränder av bilar.

  Polisen kallar det ”skadegörelse”. Man undrar vilken jävla PK-betald polischef som arkiverar det under ”skadegörelse” när lagen är tydlig att det är ”mordbrand”. Direktiv från ledningen…. rädsla för upplopp…. 291 291 291….

  Fånga in de jävla mordbrännarna och…

 4. Eva-Marie! Du är bara helt underbar med dina näsknäppar till politiker och myndigheter. Jag njuter av varje text du skriver, även ovanstående. Bara en liten sak, ordet ”konsekvensanalys” tror jag inte någon politiker av idag vet vad det betyder och hur man gör en sådan. Hade dom vetat det och gjort sådana i tid, hade nog Sverige sett lite annorlunda ut.

 5. Inför valet fick vi höra att nu skulle miljön komma upp på agendan. Sen dess har MP suttit i regeringen.

  Jag ställer en befogad fråga: Varför kallar de sig miljöpartister?

  1. Miljöfrågorna för MuPparna är bara fasadpolitik. Praktisk politik visar deras riktiga agenda.

 6. Själv har jag vid otaliga tillfällen försökt att få det fega MP
  att kommentera alla bilbränder, men icke där är helt tyst
  från detta parti, så antagligen anser partiet att det är
  bra för miljön att 70 bilar på kort tid brinner upp? Alltså
  350 däck 3000 liter drivmedel 300 liter motorolja, otaliga
  mängder med giftig plast som brinner, och allt helt i onödan,
  bara för att detta lilla extremistparti fått hjärnsläppa och
  tillsammans med en landsförrädare såg till att lilla Sverige
  helt okontrollerat skulle ta emot alla(h) som säger att dom flytt
  från krig, men nu visar sitt rätta jag?
  Deras beteende beror på ren jävla ondska och lejhet, skitsnacket
  om att för lite resurser tillförs dessa områden stämmer inte,
  och resurserna blir större när man förstör för flera miljoner!

  Tilläggas kan att dessa siffror är bara från Malmö, och har
  redan utökats med fem bilar till! Och Polisen står lika handfallen
  som kommunen inför detta ofog? Otroligt!

  1. Otroligt var rätt ord. Regeringen med riksdag borde avsättas med omedelbar verkan. Sverige behöver dugligt folk på viktiga positioner.

   1. Och det kommer eskalera är jag rädd för. Det är TVÅ år kvar till valet 2018.
    SUCK
    Mycket hinner förstöras tills dess av Röfven-juntan.

 7. För att kanske vara litet obekväm: Det finns ju andra förbränningskällor också – utöver bilbränderna och ”romernas” eldande – med luftföroreningar och hälsoproblem som följd: rök från alla grillar, rök från vedeldare, och liknande. Fullt med partiklar, bensen, dioxin, m m.
  Ja, miljöförvaltningen sticker huvudet i sanden.

 8. Den sverigeförstörande grovt kriminella sjukklöverjuntan med Löfven i spetsen visar återigen att det är viktigt att kriminella får härja fritt i vårt land på skattebetalarnas bekostnad.Hade Löfvenjuntan velat så hade dem ändrat lagen över en natt och gett tullverket mer befogenhet att beslagta misstänkt stöldgods och stoppa narkotikasmugglare som är på väg ut ur Sverige.

  ”Tullverkets personal tvingas släppa igenom stöldgods eftersom polisen inte hinner komma och beslagta godset, något tullen själva inte får göra idag. Verket föreslår att man ska få utökade befogenheter så att kriminalitet kan försvåras och fler brott klaras upp.

  – Det har ju hänt att vi har ringt till polisen och sagt att vi har påträffat ett släp där det ligger femton båtmotorer som vi misstänker kan vara stulna. Och om polisen då säger att ”tyvärr vi har inga resurser”, då kan vi inte göra någonting, säger Jonas Karlsson, sakkunnig på Tullverkets brottsbekämpning till Sveriges Television.
  Tullverket; – Vi tycker att vi ska få befogenheter att stoppa, beslagta och hålla kvar förövarna och sedan lämna förundersökningen till polisen som är bättre lämpade att ha hand om den, säger Jonas Karlsson på Tullverket.

  Regering och riksdag har inte reagerat på förslaget från tullen om hur brottsbekämpningen kan stärkas.

  https://samtiden.nu/26141/tullverket-vi-far-inte-stoppa-stoldgods/

 9. EVA MARI ! . TACK ! Huvudfrågan ? till REGERINGEN måste bli . hur tänker NI om mijön ??Ni har importerat in BILBRÄNDERNA . Nu måste NI ta miljöpartiet i örat o inte bara blunda ” …ser inget” hör inget”” säger inget ” … SKARPT släng dom i brasan

 10. Turkiet legaliserar pedofili

  Erdogan, Turkiets Khomeini, och hans regim fortsätter sina ansträngningar för att islamisera landet för fullt.
  Nu har man beslutat att slopa åldersgränsen för sex med barn i enlighet med islams föreskrifter i de oheliga böckerna och islamgrundaren Muhammeds egna pedofiliska förehavanden med barn.
  Nu kan Erdogan skaffa sig en ny fru i barnaålder som hans förebild Muhammed gjorde när han som 53-åring gifte sig med Aisha som bara var sex år gammal.

  Förbjud pedofilkulten islam, Nu!

  ——————–
  Limerick av Boris Johnson om Turkiets diktator Erdogan

  There was a young fellow from Ankara
  Who was a terrific wankerer.
  Till he sowed his wild oats
  With the help of a goat
  But he didn’t even stop to thankera.

 11. Förmodligen kommer Sverige att vara så kört i botten innan medelsvensken vaknar att det kommer att saknas resurser för att stävja problemen.

  1. Tack själv.
   Svar: Nej.
   Och om det finns något intresse från det det ”antirasistiska mittenpartiet” så bjuder jag på min skrivelse, går att återanvända som interpellation/enkel fråga eller som grund för motion.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: