Intervju med ärlig Muslim!


Britain First skickade denna intervju till mig. Den finns på deras Facebooksida.  Denne halvskygge muslim är helt ärlig när han säger att Storbritannien kommer att bli en islamistisk stat med sharialagar.  Han är  ärlig helt igenom – inget ljug – detta är vad islam säger skall ske, PUNKT.  

Sverige lever i förnekelse, det vet de flesta av ”oss”. Vad jag inte riktigt förstår är inställningen till Muslimer som 7-klövern har.  De välkomnas in i deras partier, får förtroendeuppdrag mm. Framförallt så är det S, MP och V som förnekar mest men de är inte ensamma, långt ifrån.

Om en Muslim, vanlig Mohammad eller Imam talar om vad Islam är och vad de tror på – alltså talar sanning, deras sanning så förnekas det ändå av vår eminenta regering.  Varför tror inte vår 7-klöver på vad de säger? De talar ju sanning!  Vilken fot står de på? Det går inte med både och.  Detta är vad de tror och strävar efter skall ske.

Muslimerna  uppmanas av sina ledare att föda många barn, att föröka sig och sprida ut sig i världen för att kunna ”ta över”. Blindstyrena på Rosenbad förnekar detta bestämt. Varför? Det är ju precis så de säger.   Är de så imbecilla att de tror att de skall förneka sin religion?  Finns inte på kartan!!

Storbritannien har 1 chans att rädda sig och det är att skynda på utträdet ur EU och därefter börja sanera ut Muslimerna från sina fästen/stadsdelar.  Detta kommer Sverige, Tyskland och övriga EU länder som har många Muslimer att få göra också. Gör vi inte detta så står vi där med Burka inom 50 år.  Våra barn och barnbarn kommer att leva i förtryck.

Tro inte att en Muslim ljuger när han bedyrar sin tro, vare sig han är IS, Boko Haram eller Imam som håller mässa på söndagar. Kvinnan som du möter på stan i sin slöja hon ljuger inte heller.  Fråga påven om han skulle förneka sin tro?  Fråga profeter och ledare inom andra religioner om de skulle förneka sin tro?  Ingen skulle göra det.

SÅ, VARFÖR TROR 7-KLÖVERN ATT MUSLIMERNA SKALL FÖRNEKA SIN?????

Britain First


39 responses to “Intervju med ärlig Muslim!

 • SvenskMan77

  Jag ville ..i det det längsta tro att jag var ”islamofob”…men att jag kunde lita på en vän, sekulär muslim…
  Men nu när sanningen kommer fram visar det sig att lögn efter lögn kommer fram när han har semester..sånt jag misstänkt besannas….Och var han får sina pengar ifrån…
  Jag golar inte.
  Men skönt veta att mina ”fördomar ” om muslimer var ren fakta.

  Gilla

 • Lofas

  PK mupparna tror på allvar att om muhammedaner bara får indoktrineras med sodomi i form av pride festivaler och Biss och Kajs program på barnkanalen så kommer dom bli fromma som lamm..

  Gilla

 • Stoppa vansinnet NU

  Det förvånar mig att svenskarna är så blinda och att de lydigt går mot sin undergång. Det skrämmer mig nästan mest av allt.

  Gilla

 • jgarn

  En väldigt massa kladdiga, brunstiga batikhäxor bland ”barnen”, är det nyttigt?

  Gilla

 • Wolfman

  Petter 11 augusti 2016 kl 20.43

  Du ska bara ta och ge fan i att hota min syster. Kom inte i närheten av henne bara, det säger jag dig. Varken du eller din kriminelle rumänvän.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det kan ju vara så att svenskarna behöver en form av tro för att kunna leva och i och med att kristendomen ansågs ut och inte bra så tyr sig nog många svenskar till islam för att dom fått höra att den också ska vara en form av tro.

  Gilla

 • Sofi

  Jaja ni smånazae här inne får väl försöka iaf leva med att romer och rumäner är samma sak sas.

  Gilla

  • Stromboli

   Landet led under kommunismen sedan 1947 med allt vad det innebar tills deras grymma diktator togs av daga.
   Vill du att vi ska ha samma öde, en envåldshärskare och kommunist som leder landet……………kanske att din önskan i så fall kommer att hända, risken är stor då makt förblindar.

   Gilla

 • eugenecork

  kolla in naturen i Mellanöstern, öken, öken så långt
  ögat når…inget för djur liksom människor att bebo
  …den tempererade zonen lockar givetvis, likaså länder
  med uppbyggd infrastruktur finns att finna framförallt i
  Nord-Europa…länder som bara ligger å väntar på att bli
  tagna på sängen…bebodd av en, än så länge blåögd
  majortet utan själbevareledrift…denna ras går samma
  väg som Dronten en gång gjorde, vi kommer alla inom
  200 år ha kroknäsor (inte potatisnäsor), å vara svart-
  ögda fuliningar med negerkrull…skit desamma egent-
  ligen, bara man slipper se leendet, va glada för de 😋

  Gilla

  • eugenecork

   …skulle inte va leendet i slutrad, utan ”eländet”

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    Det blir i så fall ett kaos-samhälle utan utvecklingspotential….Att blanda raser är vansinne och blir mänsklighetens undergång. Den vita rasen kommer inte att överleva om de med en IQ över 100 ändrar uppfattning och får djupare insikter i ämnet.
    Sverige kommer att falla samman som ett korthus till slut eftersom dessa individer inte bidrar utan bara parasiterar på samhället, ex somalier som är extremt underbegåvade och bidragsberoende till 99,99%.
    Somalier har en genomsnittlig IQ på 65! Det går inte att upprätthålla ett fungerande samhälle med analfabeter utan arbetsförmåga, de ska naturligtvis inte tillåtas invadera vårt fina land.
    Den kinesiske forskaren Dr Bruce Lane som upptäckte genen för IQ har satt käppar i hjulet för de politiskt korrekta. Kineserna kan komma att ha en genomsnittlig IQ på hur mycket som helst i framtiden och blir den ras som har möjlighet att överleva på 500 års sikt.
    I Sverige lär den mentala kapaciteten sjunka till mellanösternnivå och följden blir ett kaos-samhälle med hög kriminalitet, vi ligger redan i topp i världen när det gäller ex. våldtäkter.
    SKRÄMMANDE, och makthavarna blundar!!!

    Gilla

 • Herr Neger

  Ensamkommande skäggbarn 2.0

  Gilla

 • Stromboli

  Instämmer med Mimi N.
  Jag har lång erfarenhet av rumäner, bra människor två av de var mina grannar en apotekare och den andra läkare.
  Den erfarenhet som jag har av zigenare är som deras lärare under åtta år, vilken misär, en skandal !

  Gilla

  • Petter (SD nu! / Slopa asylrätten nu!)

   Samma här. Tanten och jag har rumäner som vi umgås med ofta. Rejäla människor, jobbar och sliter arslet av sig för att få det här förbannade skitlandet att gå ihop och försörja piercing-apor som Sofi här. Jag kan ordna ett möte med dom, om Sofi vill? Det är så mycket bättre att prata öga mot öga om vad man tycker.

   Gilla

  • Stromboli

   Jag bor inte alltid i Sverige och i det europeiska land som jag har bott i 30 år där min apotekare är rumänska och en av min mans läkare är rumän, så finns det överhuvudtaget inga problem mellan oss, vi umgås på ett trevligt sätt.
   Landet och området tog ett beslut för några år sedan att göra sig av med problemet ………….och de skickade eländet zigenare åter till Rumänien, tråkigt för rumänierna, dock våra rumänska bekanta var nöjda.

   Gilla

 • Mimi N.

  Jag får be dig att sluta förolämpa rumänerna – du vet mycket väl att det är zigenare som förpestar ditt land. Jag är själv rumän och tillåter inte sådana ärbiträra elaka ogrundade påståenden.

  Gilla

 • Petter (SD nu! / Slopa asylrätten nu!)

  Öööööhh? Är du dum i hövet, eller?

  För det första säger aset precis det som han och hans medreligiösa fanatiker tänker göra. Har du svårt att ta in det bakom pannbenet? Det är våldtäkter, tafsningar, gruppmisshandel, skottlossningar på öppen gata, dagliga bilbränder och lite sånt smått och gott som du gillar tydligen?

  För det andra så är rumäner och tiggande zigenare INTE SAMMA folk! Som du försöker ljuga om! Rumänerna tillhör Europas ursprungsbefolkning och är generellt ett rejält folk, dom åker inte ut på tiggarturné och slår ner våra äldre (enstaka undantag kan finnas även om jag svårligen kan se att det är så). Tiggarna är zigenare. Zigenarna har rötterna i Indien och området däromkring och är vandringsfolk, kan inte slå rot någonstans. Testa att kalla en rumän för rom/zigenare, ska du se vad som händer din fula lilla fullpiercade nuna! Då ska du se var en riktig äkta rumän tycker om zigenarna.

  Gilla

 • Janne

  Först och främst så vill jag säga att det finns inga ärliga muslimer. Dom är lika sällsynta som en potatis i ett äppelträd! Genomruttna och falska lögnhalsar varenda en!
  Betr. hans spådom och vilda önskan att islam skall dominera hela världen!
  Så länge som vi har ynkryggar till landsförrädare som Löfven, Merkel, Holland och en bunt andra kompletta idioter på höga poster ute i Europa så är risken mycket överhängande att har kommer att få rätt.
  Men, jag hoppas och tror ändå på dom goda makterna, att folk vaknar och säger ifrån och åtminstone röstar fram vettiga ledare, då har vi fortfarande en chans att överleva!
  Men så länge vi gör absolut ingenting då fortskrider islam och gör nya landvinningar varje dag! Och så länge som folk är fullkomligt vettskrämda och livrädda för att bli kallade rasister, så händer heller ingenting! Det är bara för fienden att skrika ”RASIST” så springer folk och gömmer sig!
  Så länge folk har denna rädsla och märkliga attityd för ordet rasist, så är det fritt fram för fienden att marschera in i landet och ta för sig.
  Janne

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Muslimer är avskum även då de är ärliga.

  Gilla

 • Stromboli

  De vet sedan länge att de kan klarspråk för vi är ynkryggar !

  Gilla

 • Mimi N.

  Jag tycker inte att det handlar om förnekelse, snarare om bekräftelse. S, MP, V och även M (!) vill ha islam på sin sida som partner i allians. Dessa partier är övertygade om den absoluta kraft och makt som islam står för i en (mer eller mindre) avlägsen mörk framtid och vill dela makten, eller åtminstone vara med på ett hörn. Förrädare hela vägen !
  7-klövern är korkade idioter, de vill inte veta att man inte kan styra med islam som bundsförvant. Gissa vem som blir ett huvud kortare först, om inte just dessa ”folkvalda”. Hyresgästerna kommer att ‘vräka’ sina hyresvärdar på ett sätt som är omöjligt att föreställa ….

  Gilla

 • Petter (SD nu! / Slopa asylrätten nu!)

  HIT MEN INTE LÄNGRE!

  7-klövern ska förpassas till dynghögen, till den mångkulturella gyttjan, dom trivs bäst där. Dom ska bort från riksdagen, deras inflytande där ska minskas successivt. Men det är bråttom för er som fortfarande har svårt för att faktiskt inse den verkliga faran, det verkliga hotet, vi står inför i Sverige. Låt sommarens alla våldtäkter och sexuella ofredanden vara en första varningslampa för er. Låt de eskalerande bilbränderna tända ett varningens ljus för er. Inte vill du väl överlämna detta mångkulturella kaos till dina barn och barnbarn? På fullt allvar. Barnen är vår framtid. Se till att det förblir så, inte att diverse bilbrännare, (grupp)våldtäktsmän, (grupp)tafsare ska bygga framtiden för dina barn!

  Se till att PK-bedövningen släpper sitt hypnotiska grepp om er. Se till att tänka rätt i valet om två år. Rösta rätt! Rösta för en framtid för ett tryggt Sverige! Tveka inte att komma över till den Sverigevänliga rörelsen, vi växer dag för dag, timme för timme, minut för minut. Vad väntar du på? Ta ställning. Med sunt förnuft FÖR SVERIGES FRAMTID; för våra BARNS och BARNBARNS FRAMTID!

  Gilla

 • malmobon

  Birmingham är nog den stad som först kommer bli övervägande muslimsk.
  Där praktiseras sharialagar helt öppet och även i skolor. Infiltrerade.
  Rotterdam har en muslimsk borgmästare och mycket oroande.
  I Sverige är det Malmö som ligger i riskzonen. Kan väl säga att Malmö redan styrs av muslimska partier genom Socialdemokraterna och Mp.
  Avgörande stund blir valet 2018 eller tidigare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: