Svenska ungdomar stöder hedersvåld

GP har uppmärksammat en Facebook-grupp där svenska ungdomar öppet stöder hedersvåld.

Vissa av ungdomarna visar sympatier för utförda mord, andra hotar med mord och många ger sitt stöd till hedersmord.

“Till er alla som tycker vi e svin som skulle döda vår egen dotter/syster ifall dem begick horeri i hög grad. Ni måste förstå att konsekvenser existerar”

Så skriver Aalim från Stockholm angående hedersmordet på den pakistanska modellen Qandeel Baloch i somras. Hennes egen bror utförde dådet i hederns namn.

Skärmklipp

Av namnen att döma är Facebook-gruppen ett tillhåll för muslimska ungdomar. Vi får också veta att kvinnans plats är i hemmet och att det är rätt att döda familjemedlemmar som är homosexuella.

Låt oss nu invänta mediernas häxjakt och trolljägarnas entré, för det här kan väl inte accepteras i dagens Sverige? Förresten borde väl Sveriges feminister och HBTQ-aktivister fördöma de muslimska ungdomarnas människosyn, eller…?

GP

15 thoughts on “Svenska ungdomar stöder hedersvåld

 1. F-B brukar ju vara snabba och stänga ner konton , när någon skriver något om Musslimer, Varför stänger dom inte ner en sådan vidrig sida 👿👿👿

 2. Visst finns det hjärntvättade Svenska Ungdomar också,
  men dessa idioter är allt annat än Svenskar, men lögnmedia
  förnekar sig inte!

 3. Detta sitter i rötterna hos dessa blattar som dom kallar “Svenskar” och det kommer att fortgå . Lika som att dessa så kallade “Svenskar” kan vara tickande bomber eftersom vissa åker ner till Syrien , krigar och dödar oskyldiga kristna och stöder IS .Även begå terror handlingar här.

 4. Detta har naturligtvis inget med kultur att göra.

  Om vi nu frågar “de som alltid vet” och uttalar sig i media.

 5. “svenska ungdomar” ??
  Vet inte varför du skriver så men inte ens som ironi känns det särskilt lustigt.

 6. Grunden för dagens dysfunktionella politik kan vara den människohandel som bedrivits under många decennier (adoptioner). Nu har politikerna fått blodad tand och skall ‘rädda’ alla från dysfunktionella MENA..

  • Ungdomar från främmande länder, kulturer och religiösa ideologier bosatta i Sverige och försörjda av svenska skattebetalare?

Kommentera