Varför kämpar inte feminister för muslimska kvinnor?

ISLAM.  Ayaan Hirsi Ali talar i videon nedan om ett mycket angeläget ämne – varför västerländska feminister sviker avseende den dysfunktionella förtryckarkultur som kommer med massinvandring från Mellanöstern och Nordafrika – något som drabbar såväl kvinnor därifrån som i länderna de migrerar till.

Ayaan Hirsi Ali har tidigare varit med på bloggen

15 thoughts on “Varför kämpar inte feminister för muslimska kvinnor?

  1. Ayaan Hirsi Ali sätter fingret på den springande punkten. Antingen vill inte Gudrun och hennes s k feminister inte se eller de lider av okunskap. Det rör sig inte om små ”kulturskillnader” utan hur det ser ut i de över 50 islamska staterna. I dessa länder styrs inte rätt och fel av ”man-made laws”, lagar som beslutats av deras folk utan av Sharia. En lag direkt från Allah och den lagen gäller ännu idag. Så länge det är så kommer män från dessa länder inte att ändra sig. De har ju genom generationerna lärt sig att kvinnor är lägre stående varelser som de står över.

    Men de som skryter över att vara feminister här har bara kidnappat den ursprungliga feminismen. Ta t ex det här med olika kön. Den gamla ursprungliga feministen förnekade aldrig att det finns manlig och kvinnligt och att det finns vissa skillnader. Jag kommer ihåg att vi gick ännu längre tillbaka till upplysningen och ropade: leve skillnaden! För om det inte fanns någon skillnad mellan könen så hade vi inte haft sån glädje av umgänget med män!

  2. Mer riskfritt att procera svenska jämnställda män än att ge sig på mussarna. Dessutom kan man riskera att inte vara PK

  3. Gurun Schyman och hennes gelikar, inkl. Stefan Löfvén, borde lyssna till sommarpratarna Sara Mohammad och Sakine Madon.
    Dessa kvinnor har mycket att säga om den sk feminism som etablissemanget anser sig utöva.
    Till skillnad från oss pursvenskar kan dessa två, Sara och Sakine, tala fritt utan att bli kallade rasister.
    Men heder åt dessa två som kämpar för kvinnors rätt i Sverige.
    Martin Alexandersson har också lagt upp ett vältaligt inslag på Youtube.

  4. Feminister tror fortfarande att skillnaden mellan folkslagen är hudfärg!!!!

    Tydligen vill den feministiska kvinnan lägga upp sig och bresa ordentligt för araber och negrer! Feministerna har väl också känslor och självklart har feministerna tröttnat på den svenske jämställde mannen i velourbyxor!!!!

    Den svenske fjanten i velourbyxor som bejakar sin feminina sida är hopplöst ute och får inte komma till! Velourfjanten har avsexualiserats av feministerna så till den milda grad att velourbyxan hellre tar ett självförverkligande hårt fysiskt träningspass än ägnar någon tid till slentrianmässigt sexuelltumgänge med någon PK patraskfeminist som inte ens kan hålla käften om feminism i själva akten!

    Hahahahoaaaaahoha de här PK patraskfeministkärringarna förstår inte ens sitt eget bästa!!!!

    Behovet av sexuelltilfredställelse blandat med någon form av tyckasynd om moderskänslosyndrom gör att PK patraskfeministerna sviker mena kvinnorna å det grövsta!!!!

    Det är pågrund av ovanstående som svenska män importerar kvinnor från andra främmande kulturer! Självklart har en man behov av att bli sedd, respekterad, betraktad och behandlad som man och älskare! En svensk man har inget behov av att bli betraktad som någon velourbyxfjant av några PK patraskfeministkärringar med några få undantag, de som i snuskmedia av PK patraskfeministkärringar tvingats kliva fram och berätta om sitt sunkiga (sexuellaofredanden och tafsande) förhållande till kvinnor ända sedan barnsben! Antagligen tvingade för att överhuvudtaget få idka sexuelltumgänge med någon eller några PK patraskfeministkärringar!

    • Jag brukar kolla på de män som har thailändska unga fruar.
      Gör det du också!
      Vad ser du, är det någon skillnad?

      • En i mitt tycke en mycket märklig frågeställning. Måste absolut vara ställd av svensking. Skillnaden syns inte utanpå den ligger mer på insidan. Om man, som jag föredrar en kvinnlig, lojal och vacker hustru istället för en tatuerad slashas med huvudet under armen och inte så lite kriminell. finns det kanske inget annat val om man vill ha en intelligent avkomma. Därför står asiatiska och latinamerikanska kvinnor högt i kurs.

  5. Jag har träffat många feminister. Min enda slutsats att feminismen har ingenting att göra med en kvinnlig identitet. Feministen hatar sitt eget kön, hatar även andra kvinnor. Det måste definieras för en gång skull vad den kvinnliga frigörelsen i feminismens namn har inneburit!
    De är inte riktiga kvinnor. De är könlösa, identitetslösa och deras enda driftkraft är hat mot allt och alla, därför är avslöjandet att de inte stödjer andra kvinnor kan inte vara en överraskning för utomstående…….Jag är en kvinna som vet sina rättigheter utan att utse hela världen (inkl. männen) för sitt fiende……
    Jag har försökt etablera vänskap med dessa feministiska själar men de hatar mest starka kvinnor som vägrar delta och stödja dessa hatgemenskap i ”feminismens namn”

  6. De av feminister och andra, som hyllar massinvandringen och därmed trampar på egna generationers uppbyggnad av landet Sverige, kommer förhoppningsvis vakna en dag. Då för sent.
    Vill de verkligen enbart anpassa sig framöver undrar man. Mer och mer. Hellre äta halalslaktat kanske, bli överkörd i köer, bostäder, jobb.
    För visst är det så redan dessvärre. Undrar fortfarande om kommuner köper lägenheter åt våra egna hemlösa, unga, studerande. Också.
    Våld, rån, råhet, orespekt. Visst har detta eskalerat eller.
    Våra kyrkor sabboteras, känns inte bra alls.
    Vi ska inte kunna ha familjedag på badhus om vi har barn av olika kön, helt sjukt. Det har vi alltid KUNNAT ha. Jämnställdhet. Vi gillar våra män, våra barns pappor.
    Backa inte nu.
    Inse. Vakna. Våga säga stopp.

  7. Vänsterländska feministernas överord om sin egen politik till förmån för nedtryckta kvinnor världen över är löjligt. Feministerna desavouerar sig själva och seriositeten hos det löfte om att förbjuda könsdiskriminering och grymhet mot kvinnor.
    De är inte ett dugg intresserade av att göra slag i saken. Tvärtom, de är snarare fascinerade av kvinnornas förtryckare och väntar på att de många stora håriga, könsmogna ensamkommande barnen skulle rikta sin aggressivitet (d v s slå hål i ”saken”) mot själva feministerna istället för de arma skyddslingarna. Självuppoffring ? Eller vill feministerna testa om Ann Barnhardts föreläsning angående ”Islamic Sexuality” verkligen är ’A Survey of Evil” eller bara ett av populistiska högerpartiernas många påhitt.

  8. Hade svenska män behandlat kvinnor som de inavlade mussarna då jävlar. Hallå Gudrun Zara Larsson öppna ögonen …

  9. I nyhetsmorgon på tv4 sitter feministen och sångerskan Julia Freja och säger att sexuella övergrepp på festivaler är inget nytt, så har det alltid varit…..det är bara anmälningsbenägenheten som ökat? TROR DOM VERKLIGEN PÅ VAD DOM SÄGER, dom här vänster människorna. Eller har dom kommit överens om att ljuga.

    • De säger det som är gynnsamt för karriären. Skulle de gjort motsatsen hade deras saga varit al.l

    • Deras tidsperspektiv bakåt är mycket kort. Moderna ungdomar har helt tappat kontakten med det samhälle som var och då räcker det att gå 20-30 år tillbaka i tiden. De verkar(undantag finns naturligtvis) helt uppfyllda av sig själva och att deras bild av tillståndet alltid är rätt. Förmodligen ett resultat av den nya svenska skolan.

Kommentera