Stäng

Statsmannen Reinfeldt

Varje dag i sju år hoppades jag få se rubriker om Fredrik Reinfeldts avgång. Det första året hade jag stora förhoppningar, men de grusades illa kvickt.

Jag är själv en f.d. moderat och biktar mig gärna för den som inte tror mig. Jag förlåter aldrig Reinfeldt och han allena har omöjliggjort en ny röst på Moderaterna, både 2018 och framöver. Dock ska tilläggas att Fredrik Reinfeldt (M) fick rätt i en sak.

Skärmklipp

Idag har välfärdslandet Sverige brist på läkare, sjuksköterskor, lärare, poliser, gränspoliser och andra myndighetspersoner som är så viktiga för svenska skattebetalare och svensk välfärd.

Ändå kräver Migrationsverket och Arbetsförmedlingen ständigt nya miljarder för att bringa någorlunda ordning i asylkaoset.

I Fredriks bok ”Det sovande folket” avslöjas att hans idé var att rasera den svenska välfärdsstaten och med erforderlig hjälp från Liberalerna (dåvarande Folkpartiet), Centerpartiet. Kristdemokraterna och Miljöpartiet kan man lugnt säga att han lyckades i sitt uppsåt.

Glöm inte det när ni går till val 2018, oavsett vad dagens moderater som stod sida vid sida med Fredrik och applåderade hans politik, säger.

Se också denna film från Granskning Sverige och minns, minns vad denna moderata partiledare och statsminister åsamkat vårt arma land.

17 reaktioner på “Statsmannen Reinfeldt

 1. Han har många liv på sitt samvete, den fan.

  Man gör helt enkelt inte så här mot sitt eget folk…men å andra sidan har han mest förmodat aldrig sett oss andra som sitt folk.
  Min åsikt är att reinfeldt har haft en enda uppgift: Att förstöra nationalstaten Sverige.
  För landsförräderi finns bara ett enda straff…

 2. Ja detta tog faktiskt sin början med Palme som var lika jävlig han,så han o Fredde får nog dela på förstaplatsen. Jag har alltid röstat på M förr i tiden men med Bo Lundström slutade jag med det.
  Sossarna skapade så mycket skit i detta land så jag var beredd att det skulle ta tid att skapa ordning och reda i allt, men fy för i helvete va som kom.
  Personligen la jag ner mitt företagande för tre år sedan för att jag vägrar att finansiera vansinnet med en enda extra krona.
  Jag är lyckligt lottad i avseendet att jag kunde sälja företagets affärside och har pengarna någon helt annanstans. Det lilla av fast egendom jag har kvar i Sverige kan jag både mista och ha.
  Däremot om allt skulle falla sig rätt 2018 kan jag tänka mig att göra en ansträngning till i Sverige med företagande.

  1. Jag är ingen vän av Palme, långt ifrån, men att jämföra ondskan med Reinfeldts är att ta i. Det var visserligen under Palme som moraset började med det är ”a piss in Mississippi” jämfört med den akt av genuin ondska som Reinfeldt orkestrerade våren 2011 efter SD:s inträde i riksdagen.

   Om Palme var ideologisk eller svag för vänsterhönorna vill jag vara osagt men han bröt i alla fall den positiva uppåtgående trend vi haft i 25 år. Han lyssnade för mycket på LO som inte längre ville ha arbetskraftsinvandring utan bara flyktingmottagning som är grunden till att det ser mörkt ut för Sverige. Under Palme bytte sossarna arbetslinjen mot bidragslinjen, en linje som parasiterna nu utnyttjar.

   Palme ligger högt på min lista över landsförrädare men Reinfeldt slår till och med Cronstedt med hästlängder.

 3. Han är det största Svin som regerat här i landet,
  må fanskapet få en ohyggligt plågsam ålderdom!

 4. I historieböckerna kommer det definitivt inte stå.

  Men jag hävdar att den moderata statsministern Fredrik Reinfeldt, är den psykopat, som har kommit längst och även har haft mest inflytande i den svenska politiska historien.

  Jag är optimist och hoppas att vi aldrig mer ska få uppleva en sådan person.

  Så en röst på partier som börjar på M, ska alla väljare undvika.

 5. Har röstat M ända sen jag först fick rösträtt 1973 och till 2010. Aldrig vikit en tum från M som var det bästa icke socialistiska alternativet i svensk politik. Sen 2014 är det SD som gäller. Ser ingen anledning ändra på det ställningstagandet. Det var först i o m moderaternas asylkupp med MP som det blev riktigt jävligt. Frågan är om Reinfeldt verkligen varit en riktig moderat, men jo, det finns en bred falang inom partiet som stödjer asyltsunamin, med syftet att dumpa välfärden. I blockpolitiken finns inga alternativ. Återstår bara SD i fortsättningen. Min röst får 87;an ALDRIG MER.

 6. Ja, men moderaterna har verkligen lärt sig av läxan.
  Moderaterna är nu det parti som står längst från Fredriks linje.
  Men i synen på generösa bidrag utan krav på motprestation , där är de fortfarande starka.
  Bidragsberoende hämmar en person och är inte utvecklande för samhället.

 7. Flottiga och nyrika kanske du menar skulle säga att just så är det.
  Det var en god standard på byn tidigare men säg det som varar.

  1. Någon har betalat för att han ska delta. Vem? Några har betalat för att lyssna på honom. Vilka?

   Detta bör vi få veta så atrt vi kan bojkotta.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: