Stäng

Asylsökande protesterar utanför riksdagen

INVANDRING. Hundratals asylsökande har samlats på utanför riksdagen för att demonstrera mot den nya asyllagen som trädde i kraft 20 juli. Det rapporterar SVT Nyheter. Lagen innebär bland annat att temporära uppehållstillstånd införs och anhöriginvandringen skärps. Rasha Daoud, samordnare av demonstrationen, säger till SVT att hon aldrig trodde att lagen skulle gå igenom.

– Vi måste visa att lagen är orättvis, den splittrar familjer och gör människor osäkra och rädda.

-Pettersson säger att Rasha Daoud snackar skit, det är inte den nya asyllagen som splittrar familjer, titta på bilden nedan. Ser ni några fruar, flickvänner, barn, föräldrar eller kvinnliga släktingar till de unga ljugande männen som har rest till Sverige och lämnat sina nära och kära kvar i fjärran land. Är det inte enklast att desertörerna återvänder hem till sina familjer istället för att stå här och gnälla…

Asylsökande demonstrerar

SVT kallar helt riktigt demonstranterna för asylsökande, ännu bättre hade varit illegala invandrare men asylsökande är ett fall framåt. Tidigare kallade SVT alla för flyktingar…

25 reaktioner på “Asylsökande protesterar utanför riksdagen

 1. Strama åt ännu mer!
  Va i sveriges tredje stad igår för vidare färd över bron….. Vi stannade till några timmar i staden innan. Men förfasade oss. Kände inte igen oss alls, fem år sen sist men….så många ickesvenskar, tältbeklädda, utländska butiker, kulturella restauranger, bildårar mm mm. Var fanns svenska restaurangerna? Gett upp? Gått i konkurs? Vågar inte, inte lönsamt eller vad?
  Har ni jobb och bostäder där nere? Kommer det finnas inom en snar framtid? Föder de kulturerna fler barn än två? Hur blir det då framöver?
  För skattebetalande jobbslitande svenskar och pensionerna?
  Hur tänket stadens politiker….för er?
  Vill barnen växa upp med våldskulturer, svar NEJ. Vakna.
  Drog snabbt över bron och vidare på semester, glad jag inte bor i tredje största staden men med en sorgsen syn på sveriges framtid.

 2. Jag tror att VI och DOM har lite olika syn på vad flykt innebär!
  De tror nog att vi uppriktigt längtar efter unga män, islam och klankultur.

 3. Det fanns en gång ett land som hette Sverige och som var ledande i världen på en rad olika områden som t.ex välfärd. Idag existerar inte detta land längre!!!!!!!!! Detta en gång så fina land har i dag omvandlats till något som liknar det katten har släpat in D.V.S. SKIT.

 4. Vi behöver definitivt tänka noga på vem vi röstar på inför nästa val. Vi har också konstaterat om att muslimpartiet MP, V & S har ett antal politiker som sysslar med islamiseringsprocesser i ett civiliserat samhälle.

 5. Asylturister ställer krav!!!! Har väl aldrig i min fantasi kunnat föreställa mig att man som skyddssökande ställer krav på de som ger en skydd i en ansträngd situation!!!!

  Normalt är skyddsbehövande tacksamma för den hjälp som ges men de här protesterande, demonstrerande individerna är inget annat än lycksökande asylturister som inbillar sig att de är världens medelpunkt och ska behandlas som adel! Fy fan de grövre kraftuttrycken får läsaren själv lägga in mitt ordförråd räcker inte till!!!!

  Avvisning på livstid för detta avskum! Ut nu och inte sen! De ska inte ens få sin asylturistansökan behandlad utan skickas tillbaka omgående!

  Otacksamma förbannade patrask det är precis vad de är!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Svexit omröstning!

  1. Ja definitivt och för släktingars släktingar. Dom sprider sig som ringar på vattnet, men dags nu att sätta STOPP för raseringen av vårat stolta land.

 6. Detta är dom sk ensamkommande ”barnen”,dvs dom som gruppvåldtar era döttrar ,,tar man dna test på hela högen så klaras nog ett antal brott upp omg

 7. Ut med detta avskräde dessa blattar splittrar Sveriges befolkning genom gruppvåldtäkter rån mord med mera .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: