Islam = nazism


Medlemmar av Osttürkischer Waffen-förband ber till Allah. Deras tro har mycket gemensamt med den den nazistiska ideologin. Judehat, barbarisk, blodtörstig, förtryckande  och erövrande. 


2 responses to “Islam = nazism

 • Eyes Wide Open

  Islam är värre än nazismen. Islam är en terror- och våldsideologi som kallas ”religiös tro” och är därmed rumsren och oantastlig. Försvaras t.o.m. av Svenska Kyrkan. Nazismen vill ingen godhetssvensk förknippas med, men islam går bra. Smart.

  Annan mycket läsvärd blogg: http://soldatmamma.blogspot.se/2016/07/islam-nazism-det-vi-ser-idag-ar.html?m=1

  Gilla

 • SM.Thailand

  Man kan inte jämföra Fanatiska Muslimer med nazismen – de är Ljursårs skillnader där.
  Hitler vart en syndabock för både kommunister och Kapitalister.

  1938 byggde man första gaskammaren, men den togs inte i bruk förrän 1942 , och 6 miljoner judar den siffran skall tas med en nypa salt då drygt 300 000 är en siffra som nämnts i jude sammanhang och bör även vara en mer korrekt siffra än 6 miljoner . De tar 8 – 12 timmar att kremera en kropp och lägger man då på 3 stycken som en ugn rymde maximalt så multiplicerar man tiden med 3, och skall man då utgå utifrån 1942 – 1945 så blir siffran 6 miljoner en omöjlig siffra.
  Tyfus var ett vanligt problem vid den tiden och många människor förkom p.g.a de också , Z-B var dåtidens decinfektionsmedel och sen att man använde de att döda människor de skall ni vara försiktiga att uttala er om, och att Auschwits såkallade gasluckor skorsten, är något som byggdes dit efter krigsslutet – och de är enligt uppgift på de som jobbar där och syftet var propaganda .

  De finns många oklarheter beträffande Hitler Tyskland – att ens jämföra med Nazister är beklämmande och skrattretande.

  Under Stalins styre så dog det 40 miljoner människor i olika sammanhang / jag kan nämna 2 – Gulag ” som ett exempel / eller varför inte när Stalin gav order om att länsa allt som hade med förnödenheter från bönderna , för att kunna föra krig emot tyskland – vilket vart som effekt att många familjer gick till en plågsam svält till mötes.

  PoW:s från Hitlertyskland hade en benägenhet att kunna komma tillbaka, men Pow:s från Ryska Armen kunde man glömma att få återse.
  De är många massakers som Hitler tyskland vart orättfärdigt dömd för under Nuremberg rättegången.

  Så att jämföra Muslimer med Tyskland är skrämmande komiskt, hade de jämförts med Stalin så hade de varit mera rätt.

  Att Hitler gav sig på Ryssland för hade inte ” Barbarossa ” blivit av, så hade hela Norra Europa varit kommunistiskt klockrent, och under ett ryskt styre – De är tack vare hör o häpna ” Adolf Hitler ” som Finland fortfarande är Finland, att Sverige är fortfarande Sverige , att Norge är fortfarande Norge .

  Ryssarna planerade en rejäl attack mot norra Europa ( Norden ) och hade inte Adolf Hitler gett sig på Ryssarna så hade vi varit under ett ryskt styre idag, men tack vare Adolf Hitlers val att ge sig på ryssarna så vart de också hans fall och slutet på de tyska riket.

  A.H kan man säga offra sitt liv för att norden inte skulle hamna under ett kommunistiskt styre. / Glöm inte heller att Amerikanarna finansiera delar av Sovjetunionens krigsmaskin.
  Glöm ej heller att Hitler och Stalin hade en pakt ihop strax innan – men när Stalin började planera en storskalig attack mot nord Europa , så ansåg adolf Hitler att Stalin brutit sitt löfte , denna insider info fick A.H ifrån Infiltratörer , och därav Hitler gav order om att ge sig på Sovjetunionen med omedelbar verkan , en variant av Blietz Krieg kan man säga .

  Men jämför aldrig Nazismen med Muslimer de är tokigt, jämför hellre med Stalin sdå är ni mera rätt ute.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: