16 thoughts on “Rysk helikopter nedskjuten i Syrien

 1. Ryssland bör leverera samma kraftfulla svar till muslimpacket som USA gav Japan i början av 40-talet och nu finns det 600 ggr kraftigare bomber än dåtidens atombomber över Nagasaki och Hiroshima.
  Eisenhower tvekade aldrig att använda atombomber mot Japan trots att det inte var nödvändigt-
  NU VORE DET PÅ TIDEN ATT LÅTA ALLAH OCH MUHAMMED FÅ MÖTA SITT ÖDE FULLT UT!
  EN VÄLGÄRNING OM DESSA KLOAKRÅTTOR UTROTAS FULLT UT!!!!!!!!

  • Turkiet stödjer ISIS….Muslimer är vår tids värsta djurplågare, halalslakt och på det följer konsekvent att de gärna plågar/mördar varandra och andra, icke-muslimer!

 2. Hoppas, hoppas att Putins hämnd blir ordentligt kännbar. Putin är den ende som är karl nog att sätta dessa terrorister på plats.

 3. Och vill ytterligare påminna er att ISIS är en organisation bestående av legosoldater. NATO och allierade står bakom denna ondskan och har bara blod på sina händer.Det händer en upprustning och krighets i Europa som saknar motstycke. Jag är uppriktigt övertygad att om Ingen stoppar detta vansinnet ligger vi själva dödade, vanärade på europeisk mark.

  Tyvärr många relaterar denna ondskan till en viss världsdel och inte inser att dessa onda makter har även europeers öde i sina händer.

  OCH DET ÄR INTE RYSSLAND SOM BÄR ANSVARET FÖR KOMMANDE KATASTROFER!
  Det är oerhört synd om dessa ryska soldater har gått in i en konflikt där orsaken till konflikten kommer att göra allt som står i dennes makt att konflikten skall aldrig försvinna………..
  Det är vad NGO står för!

 4. Aj då. Det här var nog inte så smart gjort. Att vi i väst numera godtar sådant och bara ruskar på huvudet är illa. Men Putin resonerar inte så. Det kommer stå dem dyrt.

 5. Kanske en sån där liten religös fundamentalistisk grupp som påven beskrev.
  Tyvärr har påven inte förståt hur många dessa grupper är inom den islamska ideologien.

 6. Vänta på Putins motdrag… Då är det inte roligt att och leka längre.
  Jag har satt popcornen i micron och ölen på kylning,i väntan på mothugget.

 7. Om de inte kan något om Putin så kan de väl fråga Erdogan? Erdogan trodde nog att han skulle klara av Putin men fick krypa till korset och be om ursäkt.

 8. Ja vilka jävla grisar .Ingen som helst medkänsla eller empati och sådana släpper man in i Europa…. Det märks verkligen när det gäller kriminalitet här och nu.Ingen gå säker .

 9. Först vara så j*vla dum att skjuta ner en rysk helikopter och yttermera vara så idiotiska att lägga ut en video där man skändar de omkomna. Har de oändlig dödslängtan. Vladimir kommer att göra rent hus med dessa och alla som råkar befinna sig i närheten av dessa.

 10. Har för mig jag läste att USA en gång i tiden försökte bringa ordning i Somalia. De gav upp när befolkningen spelade fotboll med halshuggna amerikanska soldater. Det är ap-länder helt enkelt!

 11. ”Allahu akbar” igen alltså.

  Tröttsamt med denne Allahu.

  Varför inte en rejäl atombomb så får vi slut på skiten en gång för alla?

Kommentera