Mångmiljardbedrägeriet fortsätter

INVANDRING. Rekordbedrägeriet med “ensamkommande barn” barn fortsätter, det kostar tiotals miljarder varje år och detta med myndigheternas tillåtelse, och det är samma myndigheter som inte unnar våra gamla en pension som det går att leva på. 

Det pratas om ålderstester hit och tid men de verkar aldrig komma igång och andra sidan tycker Pettersson att det inte behövs några id-kontroller eller ålderstester. Skicka vänligt men bestämt tillbaks alla av den enkla anledningen att barn reser inte över halva världen ensamma. För övrigt får f.n. 86 procent av “barnen” stanna trots att de flesta har tappat sina id-handlingar men inte sina mobiler.

-Pettersson vill påpeka att detta inte är “barnens” fel. De ansvariga är människorna som låter sig och svenska folket luras. Det vill säga politiker, väljare, journalister och andra opinionsbildare som bedrar de svenska väljarna och skattebetalarna…

10 thoughts on “Mångmiljardbedrägeriet fortsätter

    • Stämmer bra! Det är Herr Frigolit Mp som har bestämt att alla vuxna bluffbarn ( vuxna män i vapenför ålder varav många är pedofiler och multikriminella från världens mest dysfunktionella länder i tredje världen)från mena skall gå i skolan med 7-16 åringar i Sverige,men lögnaren och förrädaren Frigolit skulle aldrig sätta sina egna ungar i en skola som inte följer svenska lagar och förordningar, inga vuxna låtsasbarn där inte.Förbannade hycklare!

  1. MEN. Sura människor varför drogs 2 miljoner av erat folk till USA??? Soppa rent skiten ni har vid era dörrar tror ni att man äger ett land?? Wake upp!!! Är ni singlar allihop?? Flytta då om ni bara klagar

    • Och vart fick du luft ifrån din sura människa…kryp tillbaks till din sten som du bor under 😠

  2. Tack Pettersson! Mycket tydligt och bra med bilder på bluffbarnen och de riktiga finska flyktingbarnen 1945. Bilden på de två svenska gossarna i 10 årsåldern och den vuxne menaiten med mustasch som fått medalj är ju förfärlig och vem som helst ser och förstår att menaiten är en vuxen man och skall inte gå i småskola med låg/mellanstadeielever,helt sjukt! Hur kan lärare och föräldrar blunda och låtsas som ingenting?Men som sagt “ensamkommande” bluffen är iscensatt av den verkliga makteliten och verkställt av sjukklöverjuntan med Föräderik Ruinfeldt i spetsen och Löfven som tagit över och fullbordar gigantiska folk och landsförräderi som saknar motstycke.

  3. Om Svensk välfärd vill ha en miljon så finns det inga pengar eller också skall man utreda detta ett par år.
    Vill migrationsverket ha 5 miljarder så tar det bara 5 minuter så har dom dessa utan att regeringen blinkar.

  4. För jävligt att dessa bedrägerier ska få fortsätta till vilka kostnader som helst. Ansvariga politiker borde få leva resten av sina usla liv på en fattigpension.

Kommentera