Vi behöver inte (muslimska) invandrarna


Ungerns premiärminister om ”välfärdsturisterna”.

FjärranÖsternRedaktören som nu kommit till Skåne på den årliga Sverigeresan konstaterar att Svea rikes behov av mörkhyade och mycketmörktmörkhyade kulturberikare är mer än väl tillgodosett!


5 responses to “Vi behöver inte (muslimska) invandrarna

 • Sven-Erik

  Varken hela världen, EU eller Sverige behöver fler människor för att lösa befolkningskurvans nedgång i rika länder för att försörja de allt fler pensionärna. Skälet är att varken råvaror eller mat plus miljöförstöringen räcker till för jordens ökande befolkning. Redan nu är vi ”over the hill”. Dessutom kommer om 10-20 år allt arbete som utförs i rika länder av arbetere utföras av robotar och maskiner. Redan nu klipper roboten ”din gräsmatta.
  Att EU (Sverige) ”importerar” outbildade tänkbara arbetare som ska försörjas tär över tid expotensiellt mer på statens finanser ändagens och morgondagens pensionsutbetalningar.

  Gilla

  • Luntan

   Tycker precis som du Sven-Erik sedan många år. Men för att kunna klara den framtid du nämner – och som vi redan märker effekter av – måste utbildningen riktas in mot kemi, biologi, fysik och teknik vilket kräver fler utbildade lärare inom de naturvetenskapliga områdena. ”Kultur” utbildande program och andra hobbybetonade ämnen på universiteten måste avskaffas till förmån för dessa.

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  HEJA ORBAN – 99,99% KOMMER RÖSTA NEJ TILL MUSLIMIMPORT I OKTOBER!!!!

  Gilla

 • Petter (SD nu!)

  Varje gång jag kommer dit ner så kan jag konstatera att det rent av saknas behov av sådana kulturberikare.

  Gilla

 • Stromboli

  Bara om vi vill begå självmord.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: