Asylinvandrare är smartare än svenskar

INVANDRING. Hanif Bali, född 10 april 1987 i Kermanshah i Iran, är en moderat riksdagsledamot. Invald i riksdagen 2010, boende i Solna kommun där han har kommunalpolitiska uppdrag.

Sedan 17 oktober 2015 är Hanif Bali invald i moderaternas partistyrelse. Bali påstår att det inte är lönsamt att arbeta i Sverige trots att hans parti tills nyligen hade makten i åtta år.

Moderaten Hanif Bali påstår, säkert helt riktigt att det är lönsamt att skaffa många barn i Sverige och ofta ett fullgott alternativ till att arbeta.

Ett hushåll med fyra barn kan exempelvis få 33.000 kronor i olika bidrag varje månad, efter skatt, enligt ett exempel från Försäkringskassans hemsida. Enligt samma exempel skulle hushållet få 34.000 kronor om de istället valde att arbeta.

-Pettersson menar att de som påstår att somalier har lågt IQ, möjligen har rätt men de låter likväl dumma svennar arbeta åt sig…

24 thoughts on “Asylinvandrare är smartare än svenskar

 1. Vilket drömland politikerna skapade för andra länders medborgare – att bara kunna gå in på Försäkringskassan i Sverige och hämta ut 33.000 kronor varje månad.

 2. Resultaten från PIAAC-undersökningen visar att Sverige överlag har en befolkning med gott humankapital.

  Men samtidigt är det en förhållandevis hög andel av befolkningen som har en mycket låg kunskapsnivå. Det är vanligare bland äldre än bland yngre att ha svaga färdigheter.

  Drygt 35 procent av de utrikes födda uppvisar otillräckliga färdigheter inom både läsning och räkning, medan denna siffra för de inrikes födda är ca 5 procent.

  Enligt utredningens analys av PIAAC-data avseende räkning verkar detta i genomsnitt gälla även högutbildade personer från vanliga invandringsregioner i Mellanöstern och Afrika, vilkas resultat i genomsnitt var lägre än genomsnittsresultaten för lågutbildade inrikes födda och i nivå med lågutbildade från Nordamerika och Västeuropa.

  Utredningen gör bedömningen att det därför i många fall kan krävas relativt omfattande kompletterande utbildning även för utrikes födda med högre formell utbildning för att bli väl etablerade på den svenska arbetsmarknaden.

  Med rätt färdigheter är å andra sidan chanserna att få arbete lika goda som för inrikes födda.

  http://www.regeringen.se/contentassets/86d73b72a97345feb2a8cbc8b6700fa7/sou-2015104-langtidsutredningen-2015-huvudbetankande

  • Inga åtgärder ,hur omfattande dom än blir kan utbilda apor,,,det säga att det krävs en genomsnittlig av hela befolkningen IQ på ca 95 för att en demokrati skall fungera dvs att de flertalet förstår vad det är
   och med den utspädningsfaktor som vi ser idag (Afrikaner iq60 nordafrikaner iq70 och araber iq75 )så hamnar vi under 95 snart eller så är vi redan där om man räknar (svetsloppan iq10 scyman/spyman iq0,5 osv,osv) ,,,snart har vi sharia

  • Vi får inte glömma att NYANLÄNDA även FÅR
   GRATIS BOENDE
   GRATIS MAT (pengar insatta på ICA-kort)
   GRATIS TANDVÅRD
   GRATIS SJUKVÅRD
   dessutom BIDRAG PER DAG …….
   Behöver vi fundera över varför pensioner SÄNKS FÖR DE SOM ARBETAT HELA SITT LIV I SVERIGE
   Glömde att de även får en gratis advokat/jurist när de kommer…….

 3. Die Dummen Schweden.
  Kolonisationen i Sverige fortgår.. 40 år av dysfunktionell migrationspolitik

 4. Att inte de här “supersmarta” asylinvandrarna inte lyckats med att skapa sig egna länder som de kan leva i är för mig en gåta.
  Utvecklingen i deras egna länder har inte kommit längre än att de kommit på att det är möjligt att elda med torkat kamelbajs för värme och matlagning, kanske visar vad utbildning bestående av studier i koranskola leder.

  Sverige är och kommer aldrig att bli en allmän egendom för hela världens befolkning.

 5. säger inte spec. mkt ha en position som politiker i
  Sverige…då 87% av befolkningen består av korkskallar
  De lägger vart 4:e år sin röst på de mest korkade alter-
  antivets förespråkare…tacka fan för att de sedan sätter
  den största korkskallaen som Överste-Kork…att det ef.
  detta halkar in å annan slemmig beduin(som grädde på
  moset)..kompliterar bara förfallet

  om då
  korkskallarna sedan
  Jubel-Korkskalle

 6. En liten riktigt liten motdemonstration i dag som slogs tillbaka med onödigt mycket våld, underligt beteende av polisen, såg inget hot från den lilla gruppen av motdemonstranter.

 7. Största miljöhotet i världen. Överbefolkning. Vattenbrist kommer även bli problem i Sverige. Ta bort flerbarnstillägg o sönk barnbidragen kraftigt.
  Hanif snackar mycket precis som alla moderater men gör inget.
  När han nu har varit svensk medborgare i 10 år som SD lagt motion på kan han bli vilde i Riksdagen och bli medlem i SD. Hade han menat något med vad han säger.

 8. Är det inte perversa bögar så är det ännu perversare muslimer. Hur många tror att det i moskéer för tillfället uppställda i Sverige pågår liknande vidrig och hatisk verksamhet?

  Mitt svar: I ALLA mördarmoskéer!

  Daily Mail: Sexslavar är tillåtet för muslimer.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3716280/Yes-boys-sex-slaves-Outrage-British-Muslim-cleric-mosque-Cardiff-jihadis-radicalised-tells-teenagers-captives-permissible-Islam.html

 9. Aftonbladet:

  “Gränslös kärlek, respekt och vin.
  Ja.
  Men hatet rann genom fogarna även under årets Stockholm Pride.”

  Är det så djävla konstigt när perversa typer likt den på bilden marscherar på Stockholms gator?

  Jag vill spy på dessa perverterade sexualgalningar. Allt, precis ALLT handlar om sex när bögar är inblandade.

  https://minfil.org/OaXfn3b6b5/svin_p__pride.jpg

  • Funderar över hur man kan beskriva dekadens , har funderat färdigt…….nu vet jag.

   • Ja arma barn undrar hur de kommer att fungera som vuxna. Kanske att det blir en annan värld, en värld där alla måste jobba / kämpa för sitt dagliga bröd och livets nödtorft.
    Något kommer att hända som förändrar den värld som vi ser nu. Ingen kan få mig att tro att dessa galenskaper kan fortgå.

 10. Inte fn hade jag 33 000 i månaden när jag gick på soc och jag har 4 barn och att bara gå hemma gör ingen nytta och i mitt fall har man erkänt felen men det var för sent

 11. Det är politikernas fel att dessa fem femmor kan bete sig som kungar
  “den nya adeln”det kommer en tid då vi sätter stopp för dumheterna och för de skyldiga in för skranket för att dömmas för brott mot den svenska mänskligheten

  • Dream on, inget kommer att ändra sig, Absurdistan där det onaturliga hyllas och det extrema ha blivit normen. Se på stygelsen som av spelar sig i Stockholm just nu under namnet “Pride parade”.
   Sverige är förlorat.

Kommentera