Rättegång mot två afghaner som halalslaktade f.d. frun och hennes nya man

INVANDRARVÅLD. Två män åtalades under fredagen för dubbelmordet i Södertälje i vintras. I slutet av januari hittades en kvinna och en 21-årig man döda i en lägenhet i stadsdelen Västergård. Enligt åtalet hade de mördats nio dagar tidigare. Morden beskrivs som mycket brutala. Offren hade bland annat fått halsarna avskurna.

För SVT beskriver polisen Anders Åkerlund utredningen som en av de ”grövsta” han någonsin jobbat med. En orsak är brutaliteten, en annan är språkproblemen.

– Vi har jobbat med att underrätta anhöriga i flera länder. Det svåraste har varit att försöka finna och få kontakt med offrens anhöriga som finns i utlandet, säger Anders Åkerlund till SVT.

-Pettersson noterar att de två åtalade är Reza Mohammadi och Kazim Salehi samt att det rör sig om något så banalt som att den mördade kvinnan lämnat Reza Mohammadi.

Reza Mohammadi har, efter att hans hustru Sara Mohammadi lämnat honom och inlett en relation med Jawad Moradi, hotat Sara Mohammadi till livet och bestämt sig för att döda henne och Jawad Moradi.

Kazim Salehi, som känt till Reza Mohammadis plan, har erbjudit Reza Mohammadi husrum och har tillsammans med Reza Mohammadi innan mordet rekognoserat utanför målsägandenas bostad i syfte att kontrollera deras förehavanden. Reza Mohammadi har därvid filmat målsägandena när de haft intimt umgänge och visat filmen för Kazim Salehi. Den 14 januari 2016 har Kazim Salehi och Reza Mohammadi kontaktat målsägandena per telefon
och hotat med att sprida filmen till Sara Mohammadis släktingar.

Kazim Salehi och Reza Mohammadi har den 15 januari 2016 på Västergatan 29, Södertälje, Södertälje kommun var för sig eller tillsammans och i samförstånd uppsåtligen dödat målsägandena genom att med eggvasst föremål
tillfoga dem omfattande skador som lett till deras död.

Sara Mohammadi har avlidit på grund av skador på halsen med fullständig genomskärning av flera kärl och luftröret med åtföljande yttre förblödning. Sara Mohammadi har utöver skadorna på halsen tillfogats ett flertal stick- och
skärskador i bröstkorg, buk, på vänster arm och hand samt vänster ben.

Jawad Moradi har avlidit på grund av förblödning orsakad av kärlskador på hals, lungor och kroppspulsåder. Jawad Moradi har utöver skadorna på halsen och bröstkorgen tillfogats sårskador på höger arm.

-Det räcker tycker Pettersson, jag vill samtidigt tacka Reinfeldt, Löfven och 87:an för att ni berikat vårt land…

De åtalade har tolkbehov på dari som  pratas i Afghanistan och åklagaren har yrkat på utvisning om de döms.

10 thoughts on “Rättegång mot två afghaner som halalslaktade f.d. frun och hennes nya man

    • Varför ställer de andra upp, hon i skynkena är en fara.
      Fast jag måste tillstå att jag skrattade åt galenskapen.

  1. I ett inslag på P1 avhandlades EU:s plan på att utrota signalkräftan. Jag roade mig med att byta ut kräfta mot muslim.

    ————————————————————

    EU:s utrotningsplan oroar muslimer

    Det handlar om människor och kulturer som från början inte hör hemma i Europa och kan sprida sig invasivt och okontrollerat. På den listan finns muslimer.

    Enligt EU-förordningen kommer det nästa vecka bli förbjudet att till exempel föda upp, transportera och använda de listade muslimerna, men troligtvis blir det ett undantag för blånegern i Sverige.

    –Vi har redan sagt till EU-kommissionen, att när det gäller muslimer är de så utbredda att de i princip är omöjlig att utrota från svenska samhällen, säger Lennart Sorby, verksamhetsutvecklare på kultur- och rashygienmyndigheten.

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6483833

    ————————————————————–

  2. Nu var det ju inte bara halalslakt som utövades när dessa två personer mördades utan det förekom också det som Fadime och Pela utsattes för HEDERSKULTUR MED VÅLDSINSLAG OCH HALALSLAKT! Fast det glömde media berätta som vanligt!

    Media svamlar tillsammans med svenska myndigheter om desinformation från främmande makt! Desinformation är media tillsammans med PK patraskfeministerna absolut bäst på själva! Tänker bland annat på Kod 291!!!! Skrattet ekar i natten, undrar om grannarna kan sova i skrattsalvornas tidevarv!

    Undrar bara när vansinnet ska upphöra? Tydligen aldrig med tanke på de ännu invällande asylturisterna!

    Nu blev det väl lite väl löjligt när media inte ens klarade av att rapportera om halalslakt, hederskultur och hedersvåld och hedersmord i samma artikel!

    Fy fan för snuskmedia!

    Uttrycker mig som den asylturistande tidigare hitkommna patriarken, angående svenska kvinnor!

    Svenska kvinna komma bli mycket, mycket besviken, när kvinna upptäcka vad för man en muslimsk man är! Musselman är inte bra man!

    Svenska flickor och kvinnor måste till stor del vara hjärndöda, de tror på fullt allvar att enda skillnaden mellan dom och oss är hudfärgen!

    Svenska flickor och kvinnor förstår tydligen inte att skillnaden mellan oss och dom! Skillnaden består i religion, kultur, traditioner och helt andra sedvänjor än hos oss etniska svenskar! De har sharia, islam, barnäktenskap, hedersvåld och de här sitter inte på ytan, utan är djupt rotat i dessa individers och tidigare generationers själar under minst 1450 år har den här avarten av individ skapats!!!! Kan inte vara så förbannat svårt att förstå för etniskt svenska flickor och kvinnor, eller????

  3. Varför tillåts de ”halalslakta” någon innan vi slänger ut dem ?
    De skulle aldrig ha kommit in, de är en plåga som dräller runt….ingen som jag talar med förstår varför de är här i en liten stad med noll jobbmöjligheter, inga bostäder ingen framtid för dem och heller inte för de svenska ungdomar som tvingas att se eländet !
    Jag kallar det hela för misär.

  4. utvisning från SVERIGE på livstid är det straff som behövs INGET ANNAT tack,,,,,,,,,,,,,

Kommentera