Före detta muslim – jag är rädd

”Jag är rädd. Det är många av er också. Men jag är nog räddare. Varför? Därför att jag vet vad det är vi möter. Jag har varit muslim och studerat och rest i muslimska länder. Jag har suttit med fanatiker, jag har sett dem i ögonen och jag har hört dem berätta om sina visioner. Jag vet att det här inte kommer att gå över imorgon eller övermorgon”

Från Mohamed Eddie Omars Facebook

Mohamed Omar har varit radikal muslim, läs på Wikipedia och tidiga inlägg på bloggen, tyvärr är Omars gamla hemsida nedsläckt, så alla länkar fungerar inte.

15 thoughts on “Före detta muslim – jag är rädd

 1. Omar borde läsa Petterssons blogg.. Senast igår skrev jag i en kommentar hur liten chansen är,att drabbas av ett Islamistiskt attentat. Detta har en ”godhjärtad” forskare i Tyskland funnit ut.
  1 på 27 miljoner är oddsen.
  Detta i Tyskland där det finns 65 miljoner inhemska och 15 miljoner av alla de slag.Omsätter man detta till Absurdistans c:a 7,5 miljoner inhemska,och resten mer eller mindre goda invällare.blir ju matematiskt siffran lika med 0.
  Av detta kan vi nu draga slutsatsen att sluta oroas,eller som vissa darra av skräck. 🙁

 2. MSB gick nyligen ut och varnade för farlig desinformation från främmande makter.
  Apropå det vill vi härmed uppmärksamma MSB på den farliga desinformation som den svenska staten; regering, majoritet av riksdag och myndigheter sprider/ i flera decennier har spridit genom svensk media, främst SVT och SR.

  Nedan några exempel

  ”Ensamkommande flyktingbarn”
  Det visar sig gång efter annan att dessa är varken flyktingar eller barn. Genom att beteckna vuxna mordiska terrorister och farliga sexualbrottslingar som flyktingbarn
  erbjuds dessa en gräddfil att få tillstånd att komma in i landet
  samtidigt som de i förväg beviljas straffrihet för de allvarliga brott de senare begår.

  ”Islam är fredens religion”
  Svenska folket vaggas in i tron att islam är fredens religion och att islamska terrorister helt enkelt har missförstått islams fredliga budskap.

  Olika bortförklaringsmodeller för islamsk terrorism
  Eftersom islam påstås vara ”fredens religion” måste andra bortförklaringar hittas på, och här har det hittats på en hel del som
  utanförskap, rasism, kolonialism, kapitalism, brist på fritidsgårdar, vapenlagar i USA, fransk utrikespolitik mm, även den sk globala uppvärmningen har åberopats som förklaring till islamsk terrorism, detta gissel som har plågat mänskligheten i mer än 1400 år.

  Muslimska terrorister framställs som offer för allt det där.

  ”Slöja är kvinnans självval”
  Miljoner slavinnor som lever under islams förtryck riskerar att bli hedersmördade om de råkar visa upp en hårtest. Här får vi höra gång efter annan att det är kvinnorna själva som har valt slöjan.

  ”Invandringen behövs för ekonomin, vi klarar oss inte annars”
  Varför skulle just Sverige behöva massinvandringen från efterblivna länder när Finland och Japan kan gott klara sig dessförutan? I flera decennier har vi fått höra detta från politiker och media både till höger och vänster. Lustigt nog samtidigt som de ropar på hjälp från andra länder i Europa att dela på ”bördan”!

  ”Mångkulturalism är berikande”
  All historisk erfarenhet samt dagens rådande situation i världen vittnar om att mångkulturalism är farligt, det leder till inbördeskrig. Om mångkulturalism är bra varför flyr de då från de mångkulturella ”paradisen” i Balkan, Mellanöstern, Afrikas horn mm.

  ”Högutbildade syrier”
  Sanningen är att majoriteten av de som kommer till Sverige från mellanöstern och Afrika är lågutbildade och analfabeter. Det har avslöjats åtskilliga fall med falska läkarlegitimationer och andra yrken bland dessa invandrare.

  ”Det finns gott om plats i Sverige för invandringen”
  Var någonstans, i skogen, på kalfjället? Det är tjugo års väntetid till en bostad i Stockholm, om man inte är miljonär förstås. Landet är fullt med hemlösa som sover i parker och under broar. Har ni någonsin varit ute på stan i Stockholm och sett hur det ser ut?

  Dessa är bara några exempel på den ytterst farliga desinformation som den svenska staten, dess myndigheter samt svensk media har spridit och fortsätter sprida i landet. Listan kan göras längre, för att inte tala om all mörkläggning och undanhållande av viktig information och viktiga fakta för folket som t ex
  antalet muslimer i landet, sunni respektive shia?
  antalet analfabeter?

  Vi ser redan idag de ödesdigra konsekvenserna av den statliga desinformationen. Sverige har på kort tid förvandlats från ett i stort sett homogent fredligt land till ett splittrat och otryggt samhälle med kravaller, gängbrottslighet, terrorism och starka motsättningar mellan olika grupper. Ett land på randen till kaos och i förlängningen …..
  det värsta har vi inte sett än,
  Bevare!

  Kontaktuppgifter till MSB
  Tel: #31#0771240240
  registrator@msb.se
  Mikael.Tofvesson@msb.se

  Mejla gärna, revidera fritt.

  • Förbannat bra beskrivning av samtiden, den som varken MSB eller någon annan myndighet lyckats definiera eller ens tagit del av!

   Tydligen måste det räknas som merit att vara fullständigt aningslös, enfaldig och naiv för att få avarbeta hos någon svensk myndighet!

   Fy fan! För PK patraskfeministerna som förstör vårt fosterland Sverige!

  • ” Att använda just yxa för att döda har beskrivits som ”halal” i islams heliga skrifter, förklarar Mohamed”.

  • Ja det var ju en resumè av det som hänt i Bayern senaste tiden.Det som läsarna särskilt skall observera,är just det Omar skrev om ”skytten i München” ,som sköt sig själv enl. PK-press och polisen. Själv är jag inte övertygad att detta var fallet,eftersom han upptäcktes av civilpoliser,och dessa brukar inte vänta med sina vapen i Deutschland.Vad som också framkom via Omar,var att detta att dö som martyr,är deras högsta önskan inom arabvärlden.(ingår i deras kultur)

 3. Ingrid Carlqvist anser att islam inom en nära framtid måste förbjudas.

  Jag tycker att v skall gå längre och förbjuda människor att kalla sig muslim. Helt enkelt att förbjuda muslimer.

  NU!!!

 4. Den som inte räds islam har ingen självbevarelsedrift överhuvudtaget!

  Just nu riktas tre hot mot vårt fosterland de är som följer,

  Inget försvar! Försvars anläggningarna har skänkts till kommuner och ideella organisationer! Visas till allmänt beskådande mot en liten avgift till kommunen eller föreningen! Fortifikationsverket har sålt fastigheter htillhörande det svenska försvaret till såväl inhemska som utländska köpare!

  Självförsörjningsgraden har sänkts till under fyrtio procent! Sänkt beroende på EU;s missriktade jordbruksstöd som gått till nedläggelsen av vårt fosterlands lant och jordbruk! Jordbruksmarken är återplanterad med skog! EU;s jordbrukspolitik har gjort Sverige beroende av omvärlden för livsmedelsförsörjningen!

  Religionen islam utgör ett hot mot Sveriges homogena etniska befolkning och landet som helhet! Sverige har ingen statsreligion utan lämnar fältet öppet för diverse religioner och kulturer som inte passar in i vårt svenska samhälle! Det finns ingen skillnad mellan praktiserande muslimer och icke praktiserande muslimer, utan är man muslim så är man muslim och delar den muslimska värdegrunden!

  Alltså alla tre hoten är reella och på riktigt, inga svammel risker! Nu handlar det inte om ”om” utan nu handlar det om när händelser inträffar!!!!

  Ställ dig frågan vill jag att mina efterkommande ska födas in i ett muslimskt samhälle? Om du inte vill det måste du agera på valdagen 2018 och ge din röst till Sverigedemokraterna, det enda parti som värnar vårt fosterland Sverige!

  Rösta på Sverigedemokraterna 2018!

  Avgå Löfven utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  • Mohamed Omar är en otäck figur som inte går att lita på! Han svänger sig hit och dit och har skrivit sådana vidrig alster om islams förträfflighet under åren, han påstod att den muslimska slöjan är vacker osv. Att vikingarna fick den från islam, inte att kvinnor i Sverige alltid haft enkla sjaletter, inte muslimska tygsjok på huvudet. Han har länge öppet visat sitt förakt för svensk kultur, han har länge arbetat med islamisering av Sverige i olika sammanhang.

   Det vänder sig i magen på mig då jag ser närbilden på hans sjuka ögon på sajten Samtiden. Att SD har mage att stödja en sådan slug, kulturellt och politiskt labil människa övergår mitt förstånd!

Kommentera