Petter-Nicklas i Rättvik gripen

INVANDRING. En person i Rättvik har gripits misstänkt för sexuellt ofredande.
– Personen greps av en polis som vid tillfället var ledig. Det är flera målsäganden i utredningen. Den misstänkte är för närvarande anhållen, säger Camilla Eriksson, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna. Mannen ska vi upprepade tillfällen ha visat sitt könsorgan för kvinnor i centrum och polisen har nu inlett en förundersökning.

-Pettersson undrar över två saker. Varför visar inte DT.se några bilder på mannen och varför skriver de misstänkt?

Nåväl, vi skrev om och visade bilder på den stilige herren igår och kan ta det i repris. 

Erdogan, Assad och de andra skrattar gott när de tömmer fängelser och dårhus och skickar de värsta avarterna de har norrut… 

Varför går dåren lös? Owe är nog lite optimistisk när han tror det räcker att hålla uppsikt på barnen.

Tack Reinfeldt och Löfven! Tack så ini helvete mycket!!!

Owe_duracell

Owe_duracell1

Petter-Nicklas heter Karim Hawkar och är född 25 april 1982, i varje fall enligt tingsrätten.

19 thoughts on “Petter-Nicklas i Rättvik gripen

  1. Kebabtekniker i arbete med att producera kebabsås? F’låt kunde inte låta bli.

  2. Jag hoppas innerligt att någon skär av pedofilfanskapets apparat och ger galningen en rejäl omgång och en spark i arslet ända hem till Afrika.
    På vägen till Afrika kan han våldgästa den svenskfientlige lögnaren och muslimvurmaren Löfven för lite kulturberikning.

  3. Du som jämförde med våld som skett av svenskar genom åren….läs på, hör runt, tänk efter….för det går nämligen inte att jämföra volym, råhet, förfarande osv.
    Vi har inte behövt vara rädda i sverige förr.
    Ta och fråga dina äldsta släktingar om de var rädda i sverige i sin ungdom, senare i livet och nu, för dyl våld som kommit.

  4. Och massvis med kvinnliga poliser i Dalarna… måste vara himmelriket i häktet. Hur ska de få honom att sluta? Det är omöjligt.

    Läs annars ännu en snyfthistoria om stackars ensamkommande småbarn som far illa på ett lyxhotell i Skåne. http://www.skd.se/2016/07/27/personalen-hotar-med-att-skicka-tillbaka-oss/

    Den pengastinna ägaren får försvara sig lite men det haglar kritiska frågor. http://www.skd.se/2016/07/27/boendets-verksamhetschef-kommenterar-kritiken-och-anmalningarna/

    Tidningen skriver ”Hon säger att alla har cyklar, någonting som dock dementeras av både gode män och boende.” Hon borde sagt ”alla HAR FÅTT CYKLAR…”

    • ”God Man”, avlönas också från skattemedel vad sägs om ”vägra att betala skatt”, det är slaveri att tvingas att betala skatt till hela denna pengaslukande cirkus. Vi har ingen möjlighet att påverka vart våra skattemedel ska gå till, en gång vart fjärde år, nej det är inte rätt.
      Direktdemokrati är det enda som är humant.

  5. Flyktingarna kommer hit via Turkiet och Tyskland. Där plockar man ut russinen och låter sedan resten passera upp till den humanitära stormakten Sverige.

  6. MVF! Det är ju Shemar Moore som spelar Derek Morgan i Criminal Minds. Har han fått sparken från serien eller vad är det? 😉

  7. Landet har nu berikats med en djurpark i varje ort/kommun ! Tidigare tvingades folk resa till Skansen,Kolmården eller Borås,för att se en liknande djurfauna…..Nu räcker med att titta ut genom köksfönstret. 🙁

  8. Ja nu kan Rättvikarna känna sig trygga en timma eller två. Antagligen är pensionsräddaren ute på gatan igen innan jag hunnit avslutat denna mening. .

Kommentera