Mycketmörktmörkhyad (Neger) våldtar 79 årig tant på kyrkogård

En 79 år gammal kvinna våldtogs på söndags morgon på Centralkyrkogården i Ibbenbüren. Kvinnan var redan 6:00 på morgonen på sitt dagliga besök på kyrkogården.

På kyrkogården mötte hon förövaren, en 40-årig ”flykting” från Eritrea som bor i den närliggande staden Hörstel. Ropen från kvinnan under våldtäkten hördes av ett vittne. Han ringde omedelbart polisen. Polisen fann den mycketmörktmörkhyade fortfarande fortfarande utövande Tjänstemän har 40-åringar fortfarande ”hålla på” och arresterade honom. Han gjorde inget motstånd.

LÄNK

12 thoughts on “Mycketmörktmörkhyad (Neger) våldtar 79 årig tant på kyrkogård

    • En svart amerikan framför en del vettiga synpunkter på sexövergreppen på festivalerna!

  1. Här borde alla sju partiledarna omgående ställas till ansvar för denna bestialiska våldtäkt och även alla dom andra 19.999 som sker varje år i detta mångkulturella helvete! Ska vi verkligen tåla detta? Eftersom myndigheterna inte längre skyddar oss svenskar, så måste vi själva agera, skydda oss och skipa rättvisa och det på ett sätt som inte kan misstolkas! Det här går ju inte längre, jag ser det här som en krigsförklaring. Och på dessa få minuter som det tagit mig att skriva dessa rader så har nya och ännu grymmare och mer bestialiska våldtäkter skett! Snälla Ni, vi måste agera, så här kan vi inte ha det, det här går ju inte längre! Snart har vi dessa vidtiga varelser inne i vårt eget kök!

    Janne

    • Den som slaktade/mördade Carola Herlin och Emil Herlin på IKEA i Västerås kom också från Eritrea!
      Stefan Löven var i Västerås samma dag men sa och gjorde ingenting!
      NI SOM RÖSTAR PÅ SOCIALDEMOKRATERNA RÖSTAR FÖR ATT GÖRA SVERIGE OCH EUROPA TILL ETT HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • ”Ricke”!
        Tyvärr gäller en av matematikens grundregel; 50% av alla
        människor är dummare än snittet.

        Du som tagit ditt förnuft till fånga tillhör naturligtvis inte den gruppen. Du, som jag var säkert vilseledd av propaganda.
        — innan senate val röstade jag på M (Reinfeldt) och der var ju lika illa. Jag ”rättade” mig inför senaste valet.

  2. FjärranÖsternRedaktionen hade nyss en bild över våldtäktsvågen i Sverige som orsakats av värmeböljan?

    Med tanke på var dessa odjur kommer ifrån så blir jag brydd och får inte ihop det. Jovisst har vi fint väder just nu men är det inte lite varmare i Afrika och Mellanöstern?

    • De asen tycker väl att det är som hemma då, och tror det också. Därför gör de som de gör där i den store allahdemonens namn. För det är sådana kräk de är, som inte ens kan respektera äldre gamla pensionärer, eller heliga platser för dom döda.

      TY SÅDAN ÄR ISLAM!!!

      DÄRFÖR MÅSTE DEN UTROTAS FRÅN JORDENS YTA!!!

Kommentera