Kraftig ökning av våldtäkter utomhus i Kronoberg

INVANDRARVÅLD. Antalet anmälningar om våldtäkter som sker utomhus har ökat kraftigt i Kronobergs län. Det säger Ola Severinsson på polisen i Växjö till P4 Kronoberg.

Hittills i år har totalt tio anmälningar om våldtäkter och försök till våldtäkter utomhus kommit in till polisen – under samma period förra året var det två.– Det säger ju att det är en väldigt kraftig ökning och självklart ser vi allvarlig på det inom polisen, säger Severinsson.

-Pettersson konstaterar att herr Severinsson ljuger när han påstår att polisen inte vet varför våldtäkterna ökar…

11 thoughts on “Kraftig ökning av våldtäkter utomhus i Kronoberg

  1. Man tror inte det är sant, det måste vara ett skämt med armbanden, kanske i syfte att förnedra den svenska befolkningen. För att det ens i teorin skulle kunna ha en effekt krävs:
    1. Den potentielle våldtäktsmannen kan läsa
    2. Den potentielle våldtäktsmannen förstår språket
    3. Den potentielle våldtäktsmannen respekterar det som står
    Hur stor tror du sannolikheten för att 1+2+3 infaller är, Eliasson?
    Driver du med oss?

  2. Eftersom det är de grovt kriminella i sjukklöverjuntan som vanstyr landet och tillsätter alla viktiga poster i samhället då alla myndigheter ,rättsröteapparaten ,och kommuner och landsting är politiskt tillsatta,alla sk ”experter” har de rätta vänster/kommunistiska svenskfientliga åsikterna så skall vi inte förvånas över att de bara är de ” utvalda” som kommer till tals i massmedia som finansieras via skattemedel och är politiskt styrda med massinvandringsideologin som ledstjärna.Vad som slår mig dagligen när man läser om allt vansinne och den alltmer eskalerande brottsligheten är att majoriteten av svenska folket inte verkar bry sig om allt djävulskt som pågår mitt framför ögonen och öronen på dem.De Sverigeförstörande och extremt barn och kvinnofientliga krafterna som vanstyr och härjar fritt i vårt land tillåts av folket att göra så,folket är så många många fler än den
    maktelit som gett sig själva och sitt egna massinvandringsprojekt den allenarådande diktaturen.Sjukklöverjuntan är att jämföras med Hitler,då alltfler äldreboenden liknar utrotningsläger,vanvård,sjukdomar och svält leder till plågsammare och snabbare död för våra stackars äldre som arbetat och slitit i hela sina liv för att bygga upp vårt land och för att dem själva skulle få en trygg ekonomisk ålderdom.De blev fullständigt lurade för deras pensionspengar går till barbarer från tredje världen som aldrig bidragit med en krona till vårt land och folk.Detta är ett oförlåtligt svek av Löfven,Ruinfeldt och alla andra svenskfientliga regeringar och sjukklöverpartister sedan Olof Palmes tid.
    En liten maktelit styr över ett helt folk med järnhand,i Sverige 2016 och till sin hjälp har de utvalt världens mest barbariska muslimska klankulturer som är de värsta barn och kvinnohatarna/ förtryckarna världen någonsin skådat,steg för steg islamiseras vårt land och sharialagar styr snart hela vårt land,och vad gör majoriteten av folket?

  3. ”ser allvarligt på det inom polisen”

    Fan, jag måste skratta. Se allvarligt på ”det” är så långt som polisen kan komma.
    Det är bara sorgligt hur svagt polisen kan agera. Våldtäkter verkar vara vardagsmat idag: ”Hej, ledsen att jag är sen men jag blev våldtagen på väg till Ica. Det var över på fem minuter och jag hade ”förberett” mig så det gick bra. Har du en kopp kaffe?”

    Herregud…

  4. Trots statusjobb och hög IQ vägrar vissa människor att ta till sig fakta om viktiga samhällsproblem, främst när det gäller MÖRDARIDEOLOGIN ISLAM och när det gäller den kraftigt ökade kriminalliteten i Sverige, stenkastning mot blåljuspersonal, bil-och skolbränder där polisen INTE griper eller ens försöker gripa förövarna….OCH SÅ DETTA MED VÅLDTÄKTER….på festivaler, hörde en kommentar om ”Putte i parken” där någon hade blivit våldtagen framför scenen….-”det låter inte trovärdigt, stämmer nog inte, någon borde uppmärksammat detta i så fall och idag räknas till och med att föra in ett finger i en kvinnas/flickas underliv som våldtäkt….” – ungefär så…..Säkert är dock att det var många fall av sexuella ofredanden på ”Putte i parken” OCH ATT SAMTLIGA GÄRNINGSMÄN VAR UTLÄNNINGAR ELLER ”SKÄGGEBARN”….
    Att mörka och INTE prata öppet om problemen skadar mer än det gör nytta, – vi som ibland kanske överdriver samhällsutvecklingen får hela tiden mer vatten på vår kvarn….
    Gärna en sansad debatt. men den måste bygga på vad som verkligen händer i samhället och inte på en politisk agenda som försvarar massinvandringen till varje pris och inte vill diskutera dess negativa konsekvenser på samhällsutvecklingen-
    Kvinnor/flickor har rätt att inte bli tafsade på av okända främlingar och det är ett allvarligt samhällsproblem i Sverige, en konsekvens av Stefan Lövens och Socialdemokraternas + MILJÖPARTIETS totalt ANSVARSLÖSA MASSINVNDRINGSPOLITIK!
    2018 måste SD över 20% annars kommer vi aldrig att få några som sätter ner bägge fötterna i Sveriges Riksdag mot muslimer och mot den ansvarslösa massinvandringen.
    Heder åt SD som trots trakasserier i flera decennier av AFA + LO stödda ”Inte rasist men….” fortsätter kampen, här ett klipp från MALMÖ 2011….https://youtu.be/pvE4MP-Z7KI

  5. Polisen kan ju fråga de som vet… Expressens redaktion.

    Psykoterapeuten Börje Svensson är expert på sexualbrottslingar. Han säger att ”yttre faktorer som det varma vädret påverkar det stora antalet anmälda våldtäkter”.

    Maria Bauer, beteendevetare och expert på våld och bemötande av våld, vet åxå varför: DET ÄR DET VACKRA SOMMARVÄDRET.

    —””
    Att sexualbrott oftare inträffar på sommaren förklarar Maria med att fler personer är ute och rör sig. Folk är ute över hela dygnet och rör sig kanske på ställen där de inte skulle befinna sig nattetid under vintern.
    —-””

    Alltså – det är TV-meteorologernas fel !

    Och hon avslutar med att betona att det är ändå är farligare att stanna hemma i sin bostad eftersom ”överfallsvåldtäkter ändå är en enormt ovanlig företeelse – de flesta våldtäkter sker i hemmet.”

    men…. först var det det fina vädret, men nu börjar sanningen krypa fram. För Börje vet ju VEM som är gärningsmän… – han har ju behandlat dem… och han säger att ”gruppvåldtäkter sällan planerade i förväg. De sker som ett infall och i grunden finns ofta en respektlös människosyn.

    Det är halvkriminella gäng där medlemmarna hetsar upp varandra. Det handlar om människor med helt felaktig moraluppfattning.

    Och vi vet VEM som passar in i den profilen….

    http://www.expressen.se/kvallsposten/forklaringen-till-vagen-av-valdtakter-i-sommar/

Kommentera