Stäng

10 reaktioner på “Dagens Hund klagar på att va ensam i bilen

 1. Och när fan ska vi bli av med zigenarna som sitter o tigger utanför varje mataffär och systembolag? Man känner sig förföljd av alla dessa tiggande blattar.

 2. En annan hund,har för en halvtimma sedan beslutat om undantagstillstånd i sitt land. Hunden,Diktatoren,Kalifen och jag vet inte allt som detta svin kan tillskrivas som titel. I varje fall gäller Diktatorn Erdogans beslut redan nu iTurkiet.Hoppas att alla godtrogna semesterfirare nu inser vad detta betyder.

  1. Vad var det senaste budet? Över 30 000 har han kickat eller slängt i fängelse. Att ha sådana listor på misshagliga människor verkar sjukt.
   Vilket underrättelseväsende han måste ha.

   Men han är en elak djävul och nu visar han sitt rätta ansikte. Putin ligger i lä. Ska bli intressant att se hur brödraskapet mellan Erdogan och Putin utvecklas. Men jag håller en slant på Putin, han är inte så dum som de tror.

   Jag skulle inte resa till Turkiet om jag så fick resan gratis. Inte så länge Erdogan sitter.

   1. Ja han har i första hand utfärdat utreseförbund för alla akademiker,och samtidigt uppmanat alla högre utbildade som befinner sig utomlands,att omgående resa tillbaka till Turkiet.
    Din siffra om 30.000 fängslade senaste dagarna,är sedan länge nästan fördubblad.Nästa steg lär bli att han beslagtager egendomar och kapital,för att söka undvika KK…..

  1. Jag tror att detta var filmat i Sverige och hunden fått PUT då han påstår att han är från Syrien och även en svenskt körkort då han påstår att han har ett syriskt körkort som han dock tappat bort tillsammans med passet vid färden över Medelhavet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: