Livsfarlig arabisk biltjuv och grov brottsling åter på fri fot


INVANDRARBROTT. Den 16-åriga biltjuven från västra Stockholm har rymt igen. Hans stölder av bilar och livsfarliga körningar har varit en följetong sedan snart ett år tillbaka. Han stjäl bilar, åker fast, hamnar på ungdomshem och sedan rymmer han för att göra nya brott. ”Han utsätter sig själv och allmänheten för livsfara när han kör bil” säger Anders Jacobsson vid polisen i Järfälla till SVT Nyheter Stockholm.

Det har hänt att pojken – som alltså saknar körkort – har kört i 229 kilometer i timmen och han har även kört mot färdriktningen. Flera av brotten har begåtts i Hässelby, Vällingby, Bromma och Järfälla.

Den 16-åriga pojken är just nu efterlyst i hela landet efter att han försvunnit från ett ungdomshem i Värmland. Han dömdes så sent som i april till ungdomsvård för grov vårdslöshet i trafik, grov stöld, grovt häleri samt flera fall av olovlig körning. Polisen säger att man misstänker att pojken redan gjort sig skyldig till fler brott på hemmaplan. I västra Stockholm stals en Audi Q5 natten till tisdag. Polisen varnar för pojkens framfart.

-Pettersson säger bara att pojken heter Mohammed Ali Arrach och hör hemma betydligt längre bort än västra Stockholm…

 

 


7 responses to “Livsfarlig arabisk biltjuv och grov brottsling åter på fri fot

 • Arn

  Kysser mitt kors och ber att detta scum kör ihjäl sig.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Nästa gång tar han kanske en lastbil.

  Gilla

 • finnen

  I ett normalt land skulle en dylik person bli inlåst i ett ungdomsfängelse. Men inte i Sverige…

  Gilla

 • mari svensson

  Hur lyckas han rymma?? Om han är livsfarlig så skall han väl inte kunna rymma? Eliasson?? Vem ansvarar för denne yngling. Spelar ingen roll med ålder i detta sammanhang. Vad skall sociala myndigheter göra med en sådan här missanpassad? Lås in och göm nyckeln tills det är dags att skicka honom dit han hör hemma. Iran, Syrien eller Afghanistan? Who cares? Skicka iväg honom innan han dödar något barn på sin framfart.

  Gilla

 • dave

  Låt han köra ihjäl sig, bäst för alla parter.

  Gilla

 • Mimi N.

  När svetsarministern ställs inför rätta för maktmissbruk och högförräderi, kommer han att upprepa sina argument för massinvandring (”vi investerar”, ”jag tar ansvaret” m m) ?
  Eller kommer han att säga ”jag visste inte, ingen har berättat för mig att folk lider, att flickor och kvinnor förnedras ”, ”jag är god och jag gör gott”, ”Sverige är en stor humanitär makt” – bla-bla-bla käbbel. Lipa, grina, tjuta, böla ….
  Det är nära midnatt här hos oss (1 timme senare än i Sverige), jag sover inte men drömmer om att få se denne grobian stekas, grillas, pinas, kvävas i egna kroppsvätskor … så ska han lida för att ha sålt land och folk till sadistiska barbarer …
  Oj, fantasin skenar iväg, jag måste bromsa,
  Vi är ju vuxna människor med utvecklade hjärnor och har privilegiet och gåvan att kunna skilja på fantasi och verklighet.

  Gilla

 • Stromboli

  Det blir mer allvarligt om hans intresse plötsligt vänder sig till de fyrfota, som de har för vana, arma getter och åsnor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: