Vems är asylboendet…….del Fyra

Idag fick jag brev, alltså ett riktigt brev och det var från IVO avdelning syd. lampaInspektionen för vård och omsorg vet inte alls om något asylboende på Stenkällevägen fast de närboende far illa, mina vänner som bor i området har blivit hotade av vad de starkt misstänker är asylanter vid HVB-hemmet på Stenkällevägen/Högatorpsvägen i Malmö.

När den skrämmande och hotfulla händelsen utspelade sig en natt för drygt en vecka sedan blev det både till en polisanmälan samt ett försök till efterforskning om vem som förestår asylboendet, det blev en tvärnit. Tidigare HÄR

Såklart vet de närboende att det existerar ett asylboende, och om inte det skulle vara nog så är det även installerat brandlarmssystem, Nocab säkerhet skriver: 2016-03-29  

Vi installerar nytt brandlarmssystem på HVB-boende. Denna gång är det på Stenkällevägen i Malmö. 

————————————————–

Hej Catharina Nilsson!

Tack för ditt brev som jag mottog idag, jag blir dock väldigt konfunderad IVOoch vill ha ett förtydligande.
Ni har undersökt de uppgifter jag lämnat och ni kan i ert register inte finna någon befintlig verksamhet med målgrupp ensamkommande unga män……..som jag ser det kan det vara detta som är den felande länken, ni letar efter asylboende för unga män och asylboendet är för barn som bevisligen är ute om nätterna och hotar de närboende, kan det vara så?
Den 23/3-16 var Nocab anlitad av HVB-hem på Stenkällevägen för att installera brandlarmssystem, detta HVB-hem existerar och om det råder det inga tvivel.
Jag omformulerar mig, ni vid IVO borde göra inspektion vid HVB-hemmet för ensamkommande barn vid Stenkällevägen då de närboende far illa på grund av otal mindre angenäma händelser där asylanter varit inblandade.
Väl mött
Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson

9 thoughts on “Vems är asylboendet…….del Fyra

  1. Eva-Marie,

    Lägg ner. Bränn inte ut dig. De har bestämt sig för att inte ge dig någon information. Du har det lika lätt som det var att få information om sin egen person i Stasi:s register i gamla Östtyskland, Bli inte en ”rättshaverist”. Tänk på din hälsa.

    • Transparansen gäller inte åt alla håll TYVÄRR !!!
      Den som kan svara är nog Morgan Johansson, om han törs ……’
      Sänd en fråga till honom !!!!
      Som varande politiker MÅSTE HAN SVARA !!!!

  2. Bra jobbat. Detta är ju komiskt. Vad säger personalen på plats? Vet de inte vem som är arbetsgivare eller vägrar de svara?

  3. När inte ens IVO har någon koll – är det inte just det de är till för?

    Läste någonstans att MV:s GD har ordnat ett snabbspår för ensamkommande ”barn” som riskerar att fylla 18 innan de får sina uppehållstillstånd, kan det vara ett sådant? Att man sen ålderstestat en som knivskar flickan som inte ville ha sex med honom kanske har skrämt upp någon. Han sa att han var 16 i domstolen men info från Tyskland sa att han var 29 år. Det verkar av någon anledning som om de vill knöka in så många afghaner som möjligt nu. Samtidigt sänker de bidraget till kommunerna rejält. Min kommun undrar hur de ska klara det.

    Efter att regeringen tog ifrån kommunerna deras självbestämmande och införde tvång att ta emot så tecknade många kontrakt i många fall på i alla fall fyra år. Detta kommer att ytterligare tynga kommunerna och ge skattehöjningar.

  4. Kanon – du får nog svar så småningom när de märker att du inte ger dig!!

  5. Bravo Eva-Marie, du gör ett bra jobb, som går på dom när dom försöker, och att du aldrig ger upp. Tur det finns såna som dig. 🙂

    Det är i det konkreta livet vi kan göra insatser. Vi måste bli aktivister vi också, och inte lämna det som vänsterns grej. Upp till kamp och AGERA mot felen, gott folk. Sluta finna er i allt. Nu är tiden för handling här, i det konkreta livet!!!

Kommentera