Sänk inte kraven

“Vad en polis med fortsatt dåliga villkor och sämre förmåga att lösa komplexa problem ger oss återstår att se. Men ett rimligt antagande är att alla förlorar.”

Inte ofta jag håller med en vänstersocialist, men Erik Rosén på Politism skriver något jag tror de flesta av oss kan hålla med om.

Att sänka kravet på poliserna kan skapa farligare poliser, menar han och tillägger att bättre arbetsvillkor, bättre arbetstider och tryggare löner vore en bättre väg att gå för att behålla de poliser som finns och engagera nya till polisyrket.

Politism

19 thoughts on “Sänk inte kraven

 1. Utan Polis kommer vi också få en mer rättvis värld utan drägg och kriminella, rättvisa skapas då direkt på platsen för brottet. Detta är den utvecklingen vi går emot och inget mig emot, för jag är jävligt trött på att kriminella inte längre får några straff utan istället blir belönade av staten ju grövre brottet är …men det kommer det att bli ändring på nu!.

 2. Korkade poliser klagar mindre och är för dumma för att begära högre lön, med resultatet billigare för staten. Utredningar som aldrig blir av på grund av att ingen ingriper mot kriminalitet, kostar inga pengar. Det man tjänar in på att anställa retarder kan man ju med fördel stoppa in i asyindustrin.

 3. Vi tillåter just nu befattningshavare inom offentlig sektor att åsamka det svenska samhället stor och irreparabel skada.
  Om vi låter negrer och araber och andra lågnivåindivider in i samhällsapparaten…det kommer att förstöra vårt land, upplösa den homogenitet som funnits i mer än ettusen år.
  Jag har inte accepterat och kommer inte att på något vis acceptera att vårt enda land Sverige infiltreras av illegalister.
  Sverige är i en brant dykning och den är orsakad av att vi vanliga människor gick och röstade på socialister/globalister såsom reinfeldt och löfven.
  Att ytterligare spä på rasismen mot oss ur-svenskar är att kasta bränsle på elden.
  Det finns inte en möjlighet i helvete att jag någonsin skulle ta order av en neger-polis…eller ahmet klmurdullah, nån indier, irakier eller andra illegalister.
  Det är ett ytterst motbjudande vansinne som nu pågår men det ska sättas stopp för det här.

 4. Kan det vara så svårt att hitta några hundra sökande som uppfyller kraven på begåvning bland 9 miljoner invånare?

  • Det är enkelt !!!
   Man vill INTE INOM POLISMYNDIGHETEN HITTA DE !!!
   Gissa vilka dom istället vill hitta …………………

 5. Danne vill bara bevisa att han är väl värd det nyligen tilldelade ledarskapspriset.

 6. Vi satt och prata om detta idag på lunchrasten, jag och mina jobbarkompisar. Vi alla, trodde aldrig vi skulle få höra ett så korkat förslag.

  Att Sverige nu håller på att öka farten i “välfärds-utförsbacken” var något vi var helt eniga om. Detta beslut var ett s.k. tvärtemot-beslut mot vad som egentligen behöver göras, för att få folk att söka sig till polisyrket och även återställa förtroendet för polisens arbete hos allmänheten.

  Att vi behöver fler och bättre utbildade poliser var vi eniga om. Höjd lön och vettiga arbetsvillkor, är då den väg som naturligtvis ska användas, för att få fler “kloka poliser ” ute i verkligheten.

  • Ja, varje dag blir det nytt rekord i grenen patetisk pseudolösning på gigantiskt asylproblem. Men, men den generella IQ-nivån i landet sjunker med alla analfabeter, så man får trösta sig med att det är en anpassning till normaliteten!

 7. Ja det är väl en anpassning till vad dagens ungdomar kan prestera i skolan . I framtiden kommer poliserna alltid att patrullera tre och tre för det är så att en kan läsa och en kan skriva och den tredje tycker att det är trevligt att vara med smarta personer , vad månde bliva jag bävar.

 8. Tror någon att en normalbegåvad eller där utöver känner för att söka sig till denna lallande och dräglande kår i framtiden?
  Kåren för dem under normalbegåvning. Hur tänker regeringen, tänker de överhuvudtaget eller är det knarkarna i MP som tagit över?

  • Manegen skall tydligen krattas för “begåvningarna” från MENA, dvs araber och afrikanska negrer.

  • Lyssna på Björn Hellberg¨s TRO nFEJÄGARNA !!!!
   Där får NI SVARET (i denna är förövarna etniska vita) SNARAST komme det att vara utomuropeiska förövare !!!!!!!!!
   Tänk om tänk före …………………

 9. P-radio pratar om polisens begåvningstest, viket medfört att hen känner sig kränkt då hen inte klarat uppställda krav, då hen brinner för polisyrket. Det som är obegåvat är benämningen. Ändra namnet till lämlighetstest. Polisförbundets representant försvarar att uppställda krav skall höga krav ska bibehållas. – Bra

 10. Total dårskap, som med allt i vårt land idag från etablissemangets sida. Dom är tillräckligt dåliga idag med sin brist på objektivitet och opartiskhet. Det utländska drägget och vänsteraktivistsvinen, ska skyddas till varje pris. Men så fort vi inom “nya högern”, yttrar oss eller gör det allra minsta i manifestation är dom på oss. Och vi anklagas ständigt för rasism av dem, bara för att vi är antivänster. För ALLA måste gå i takt i vänsterpackets nazistmarscher, för att passa dem.

  Vad blir då kvar om man sänker intagningskraven? Jo kommunistpropagandan och enkelriktningen mot oss “högermänniskor”. Ännu värre för oss alltså, på gator och torg. Vidrigt!!!

  Rasism är inget otillåtet. Tänk på det polisfolk, istället för att gå i vänsterskitarnas ledband och förvrida det, och gå på oss. Det är hets mot folkgrupp som är otillåtet, som ni gör mot oss, genom att ansätta oss äktsvenskar, för vänsterns propagandaluft och idelogiskt sjuka förvridning. TÄNK PÅ DET!!! Och ansätt inte oss svenskrotbor för detta mer. Respektera oss i “nya högern” på samma sätt som ni gör med vänstern och islamismen. TACK!!!

 11. Nu är det inte nationens intelligentia som fastställer kraven för ansökande till polisutbildningen. Det är vänsterslöddret som driver sin vilja till att få den polis som tjänar vänsterns intressen.

 12. Kan det vara så att kraven anpassas,gud förbjude, efter raketforskarna som kommit in i landet,då dessa har sällan iq som överträffar deras skostorlek?
  Är det Dan Eliasson som kommit med en rekommendation tro?

Kommentera