Veronica Palm (S) tycker svenska flaggan symboliserar rasism

-Pettersson vill förtydliga att Veronica Palm är en topp-sosse som inte har någon kanot att ha indianerna i, ingen låda för de slöa knivarna, inget stall för hästarna och det är ändå rätt snällt sagt.

Veronica_Palm

Om Veronica Palm på bloggen

38 thoughts on “Veronica Palm (S) tycker svenska flaggan symboliserar rasism

  1. Om hon inte förstår vad svenska flaggan står för – läs historieboken. Det är grundkunskaper i samhällskunskap.

  2. Verica Palm! sluta att säg så! Svenska flaggan har inte alls rasiatisk symbol! jag vill inte höra någon mer att svenska är rasiatisk! jag är besviken att många i sossarna tänker så i partiet. Jag vill att dem tar in fler medlemmar i sossliademokratern som tycker svenska flaggan är inte rasistisk. Svenska flaggan är inte rasistisk.

  3. Det finns platser för människor som är förrädare och vill skända svenska flaggan. Det finns lagar kring hur man skall respektera den. Det verkar många ha glömt!!

    • For en Norman ( som jag) er det otroligt at høra. For oss betyder flaggan frihet, demokrati och alla dom gode vardierna.
      Even socialister i Norge ville aldrig ha snackat fult om flaggan.
      Socialister i Sverige vill vell avskaffa flaggan och det som er speciellt och bra med hela Sverige. Dom vill ha kommunism ?

      • Detta är en SOCIALDEMOKRATISK karriärist och feminist som jobbar mot ”äldre svenska vita män” för helt fri massinvandring av muslimer/araber….!
        DOCK, – de bor inte gärna grannar med negrer/araber/muslimer….men de kräver att Sveriges befolkning ska gilla massinvandringen!
        DESSA BORDE SPÄRRAS IN OCH NYCKELN KASTAS BORT!!

  4. Veronica har helt rätt, vi behöver inte det föråldrade ”sverige” (nationalism och rasism) eller religion i vårt sekulära samhälle.

    Bort med kd! Leve ateism!!!

    • tyst med dig! sluta att utrycka! Monica palm palm har inte alls rätt! sluta att stödja henne! svenska är fin och den är inte alls rasist! jag vill inte höra någon mer gång att den är rasistisk! den skall vara kvar! Och vi behöver visst den punkt och slut!

  5. Hon ser galna mördare och nazister överallt och påstår att även svenska flaggan är smuts,så borde väl nån sån där galen rasist/nazist i hennes fantasi,Tystat henne för längesen.

    Undrar hon aldrig varför hon kan vräka ur sig vad som helst ostraffat.

  6. Tom och innehållslös!!!! Vissa blir så av födsel och ohejdad vana! Tydligen har det slagit fullständigt slint i huvudet på flickstackarn!

    Kanske finns någon dårdoktor som kan ordna upp begreppen för flickstackarn!

  7. Kanske det värsta stolpskotten man har inom sosseriet, fast konkurrensen är ju stentuff. Det sket sig ju med Rädda Barnen när bidragsgivarna sade ifrån. Denna totalt intelligensbefriade idiot kom ju inte ens med i svetsarns regering fast hon hade väl hoppats på det.

  8. …………hissen går inte ända upp.

    En del S-Politiker är som krokodiler, stora i käften men saknar öron.

  9. Hur naiv kan en människa igentligen blir och ändå kallas för människa eller får påstår att man tillhör rasen homosapie (översättning Tänkande varelser).Men jag ska ändå försöka att förklara scenografin för dig på en nivå så att kanske även du får uppleva när polletten trilla ner. Det är nämligen så här att du befinner dig i Sverige och det du inte förstår är att det är svenska flaggan som du ser i bakgrunden alltså Sverige och svenska flaggan.Om du nu inte gillar Sverige och svenska flaggan så är jag övertygad om att du inte heller har mycket till övers för svenska i allmänhet. Jag har också en uppfattning om dig och det är att du har absolut inget vettigt att tillföra detta landet mera än dina skit 💩 kommentarer så vänligen emigrera till något arabland eller igentligen var fan som helst.

  10. Löfven tjatar om den svenska modellen. Är det socialdemokraten Veronica Palm som han då tänker på som symbol?

  11. Tja ,fick man inget välbetalt [läs överbetalt] arbete inom Röda Korset så lär väl människan ta ut sin bitterhet på annat 🙂

  12. Aldrig gillat den snipiga häxan. Hon är en ganska otrevlig människa tycker jag, med sin föraktfulla attityd för allt som inte är hon och sossesmeten. Vad är deras röda kommunistflaggor och palestinaschalar då, i så fall. Och är vår flagga rasism är allas flaggor det. Och är det nån som är det, så är det den palestinska. Antijudisk så den stänker blod. Men rasism, än sen då? Allt som inte dom gillar, och som kryper för dom och deras pack är ju rasistiskt enligt dom. Då får det väl vara det då. Det är inget att bry sig om. Vi måste ta ordet tillbaka, som bögarna gjorde med ordet bög, som från början var ett skällsord mot dom, som ordet rasist är mot oss idag. Vi måste börja stå rakryggade, och vara stolta för denna benämning, istället för att krypa undan. För det är något fint med rasism, och absolut inget att skämmas för eller att ursäkta bort. Och by the way Palestinierna är inte rasister, de är nazister. För det finns inget sunt hos dem. Men så är de ju inget folk heller, utan en terrorsekt.

  13. En bild på Veronica Palm är för mig symbolen för svenskhat.
    Den ger dåliga vibbar, och måste t.o.m. vara en belastning för (S).

  14. Många sossar är nog glada över att slippa människan i riksdagen. Ännu fler vore glada om hon slutade kalla sig sosse.

    Vi som inte är sossar är bara glada, för varje gång Palm visar sig förlorar sossarna några röster.

  15. Ur Veronica Palms Luftskalle ska man inte förvänta sig
    något av värde, men käkarna maler på ändå.
    Vad jag inte förstår är varför hon lever i Sverige när nu
    Sverige och framförallt den Svenska flaggan är en hatisk
    symbol för henne?? Har den donnan presterat något under sin
    politiska karriär som landet haft nytta av??

  16. tycker hon det men då tycker jag Veronica ska uppsöka en jourmottagning o lägga in sig för intensivvård hur fan kan hon påstå svenska flaggan är rasism???? OH herregud måste vi ge bort alla våra seder o våran kultur för att behaga invandrare våra barn då vårat folk?? Nej fy fan för sossar!!!!!

    • … och alla andra länders flaggor då?
      Oj, då!
      Hela mänskligheten är rasistisk!

    • Forskare ,Lärare, skribent ?? Vad forskar idioten i för
      något? Kanske över hur den vita rasen ska utplånas?
      Från Asien brukar det för det mesta komma duktiga
      och arbetsamma individer, men här har tydligen
      Naturen misslyckats?

  17. Veronika Palm hade 0,4 på högskoleprovet. Hon begrep tydligen inte att hon skulle få ett dåligt resultat, annars hade hon väl inte lämnat in det.

    • Psykiskt splittrad typ, färdig för vård. Man måste vara konsekvent i sitt tänk, annars är man sjuk. Han har ett lik i lasten här.

      För man kan inte vara det man bekämpar, om man inte har andra ambitioner, än att bekämpa det som företeelse. D v s egna diktatoriska. Det bevisar vad många kurder står för. Och inte är det demokrati. Speciellt inte Özz.
      Därför, låt er inte luras av kurdernas fagra tal, om rättigheter, för det finns nog många lik i lasten där.

  18. Goethe skrev: ”Över dumheten kämpar själva gudarna förgäves”. VP har i alla fall gett moronen ett ansikte.

Kommentera