Vem menar han?

I gårdagens Live Opinion fick vi se en debatt om Donald Trump.

Nja, så mycket debatt handlade det inte om, snarare propaganda mot. Vi fick se en trio debattörer som alla var starkt negativa till Trump, allt så ingen för. Att SVT driver en stark agenda mot Trump har säkert inte gått någon förbi och detta accentuerades av programledaren Axel Gordh Humlesjö som nästan lät hatisk i sitt framtoning.

Nåväl, SVT har sin välkända agenda. Det som gjorde mig förbryllad var dessa ord från programledaren…

Vilka politiker är det han syftar på?

3 thoughts on “Vem menar han?

  1. Socialdemokraterna,Miljöpartiet,Vänsterpartiet är republikanska enligt sina partiprogram.

    Vänsterpartiet motionerar varje år i riksdagen om att avskaffa monarkin.

  2. Som vanligt hade SVT samlat ihop ett gäng byfånar som var emot Trump, och nämnde några citat. Nämnde dock inte att han skall bli av med USA statsskuld och se till så det skapas jobb i USA.
    Få ut mexarna som vistas olovligt i landet.
    SVT kallar sig oberoende public service, men det är ett stort skämt.
    Vilseleder svenska befolkningen.
    I vilket fall så kommer han att ”win, win, win.

  3. Ja dom visade sitt ihopklippta collage av alla grodor som råkat ramla ur truten på Trumppen och inget annat som vanligt ,,och dom tycks ha lyckats att påverka den dumma delen av svenska befolkningen ,,(alla mina bekanta tycker att Trump är en skit )jag har kollat på Fox ,cnn, och Bbc utomlands (dom har en ök med svensk media om vad som får sändas i sverige) mao du måste vara utomlands ,,,och sett och lyssnat på hela tal och intervjuer och jag förstår varför dom inte vågar sända det i sverige ,,,typ det han säger är det vettigaste som en presidentkandidat någonsin sagt

Kommentera