Eliasson är patetisk

Eliassons utspel om Åkesson är patetiskt.

Det skriver socialdemokraten Lotta Gröning i Expressen.

”Dan Eliasson har blivit en belastning för svensk polis”

Gröning fortsätter med att Eliassons utspel mot Åkesson är lika patetiskt som hans armband.

Gröning som själv är socialdemokrat, menar att Eliasson är en socialdemokratisk politruk som bara är en belastning för polisen och tillägger att missnöjet med honom är enormt inom poliskåren. Gröning fortsätter att såga Eliasson och ingen kan väl längre tro att han sitter kvar tills Jimmie Åkesson blir statsminister. Han borde få den berömda foten med omedelbar verkan.

Expressen

5 thoughts on “Eliasson är patetisk

  1. Jag föreslår att Dan Eliasson också får ett armband. På det ska det stå: Jag gör bäst i att hålla käften och tänker avgå nu utan krav på ersättning eftersom jag är en stor belastning för det svenska samhället”.

    Det är i te troligt att Åkesson ser Eliasson som en resurs på någon högre post i samhället varför han knappast behöver planera för sin avgång. Det kommer att helt naturligt bli en annan inriktning som mer följer folkets vilja.

  2. Eliasson är noga utvald för att göra precis det han gör, dvs ingenting som skulle kunna äventyra det stora projektet folkutbytet. Det gäller även andra personer på nyckelposter. Någon måste tycka fruktansvärt illa om vårt land.

Kommentera