Baas, SD och Almedalen

Almedalsveckan inleds idag. På torsdag är det SD:s dag och när SD ges chansen att nå ut till väljarna i direktsändning, vädrar Expressens David Baas morgonluft.

Det må vara valrörelse, Landsdagar, Sommartal eller Almedalsvecka. Sällan kryddar David Baas vår tillvaro med nyheter, som när SD ges samma möjligheter som andra partier.

Vi har i veckor väntat på att Baas ska gräva fram och publicera någon gammal eller ointressant nyhet lagom till Almedalsveckan och idag kom det. Baas skriver om ett ”storbråk” mellan två riksdagsledamöter och hänvisar till interna mejl han kommit över. Intressant? Förmodligen lika intressant som andra ”avslöjanden” och ”nyheter” David Baas ”råkar” publicera lagom till att SD ges chansen att synas som alla andra partier.

Tvekar inte en sekund på att David Baas på Expressen drömmer våta drömmar om SD-representanter som sagt eller gjort något för tio år sedan och banne mig om han inte tänker på SD när han sitter på muggen och ***

Expressen

Tidigare på bloggen om David Baas

12 thoughts on “Baas, SD och Almedalen

  1. David Baas, det är väl Researchgruppens förlängda arm på Slaskpressen. Så fort Åkesson eller SD visar visar upp ökande siffror så bums kommer det en negativ artikel i namnda tidning.

  2. Då var det dags igen, dags för Almedalen och nya ”skandaler” och ”avslöjanden”. Min förra chef Magnus Olsson har lärt sig sedan sist att själv också gå efter och rätta sig efter kommunikationsplanen, men fan vet.
    Sverigedemokraterna läcker som ett såll,och interndemokratin och lagandan har megamycket mer att önska…… Eftersom interndemokratin är 0 och intet går det åt helvete organisatoriskt i det parti som klappar sig på axeln och kallar sig en folkrörelse.

  3. David Baas? Hahaha vilket skämt! Skall föreställa en seriös journalist men ojojoj dit har han så pass lång att han aldrig kommer att hinna fram under sin livstid trots att han är ganska ung. En sådan förvandling tror jag inte någon kan genomgå men ärligt talat – vem bryr sig?

  4. X-pressen tycks ha hittat mot medel mot unvis.it. Någon som vet en annan metod?

  5. Vem fan är David Baas? Vad som publiceras i Expressen är
    av samma karaktär som det man brukar lämna efter sig vid
    toalettbesök, så låt er inte slås ner av vad fjanten påstår!
    Med en C. redaktör som Tomas Mattsson som ledare så blir
    underhuggarna av samma undermåliga kvalitet?

  6. Säger som asylturisterna tidigare eller nu hitkommna, ”vem fan bryr sig”!

    Bara rycka på axlarna och gåvidare en liten sketen journalist! Med någon form av mindervärdeskomplex och kanske även ett utseende komplex, vem fan vet?

    Rota i gammal smörja, nyhetstorka? Det enda som det skrivs om i de gamla snuskmedierna är fotboll, tafsande, asylturister, den urbota korkade Zlatan och andra okända kändisar som avlidit, inget som ger livet något innehåll! Däremot gör åtminstone asylturismen att man håller sig allert under dygnets alla timmar här på Pettersson Blogg!

  7. Önskar jag kunde vara där – kanske nästa år. Det blir väl upp till ”oss” att skriva lite sanningar och inte gammal skåpmat. – Finns det inget godis på Baas??????

  8. Om man ska använda benämningen ”partisk journalist”, så sitter den klockrent på Expressens David Baas .

Kommentera