”Akut migrationskris är inte över – flera frågor kvarstår”


INVANDRINGEN. Sverige kommer att känna av de direkta konsekvenserna av den senaste tidens flyktingmottagande under det kommande decenniet. Det skriver Moderaternas före detta samordningschef Mikael Sandström på DN Debatt.

”Den akuta migrationskrisen är inte över”, skriver Sandström, och menar att vi inte kan ”slå oss till ro” riktigt ännu. Sverige måste hantera flera stora frågor framöver, såsom mottagande, återvändande och inte minst integration:
”Hur ska vi ändra Sverige för att fler invandrare ska få jobb? Hur får vi fram bostäder? Hur ska skolan som redan präglas av lärarbrist hantera tillflödet av nya elever?” frågar han sig.

-Pettersson undrar varför Mikael Sandström inte ställde frågorna ovan tidigare? Herr Sandström jobbade nära Fredrik Reinfeldt åren 2006-2014 och var med och skapade dagens problemen med asylinvandringen. Då var han mest tyst och när han sa något så var det att Sverigedemokraterna hade fel och något samarbete är inte att tänka på. En sådan man har noll trovärdighet…

Stäng gränsen, se till att så många som möjligt återvänder.


6 responses to “”Akut migrationskris är inte över – flera frågor kvarstår”

 • bjornwiklund

  Manifestation från grupp tre……
  . . varför blir jag inte imponerad?
  SCB ar hur bra åldersfördelning av befolkningen….invandrade–utvandrade–födda–döda–osv–osv
  Alliansen borde 2006 ha ”done the math” dvs 50 000 befolkningsökning 25 000 nya boenden osv….hur svårt kan det vara om man inte ordnar en springnota förstås……

  Gilla

 • Nisse

  Kom ihåg att det var M o MP som gjorde upp om fri invandring nu ser vi resultatet 100 tals milijarder för oss skattebetalare. Som vi kunnat lagt på den egna folket fy fan vilka landsförädare………………

  Gilla

 • Emil

  Om punkterna i denna lista skulle bli dagordningen här så vore många problem lösta. Sverige skulle inte längre vara hälften så attraktivt…och det utan att ens behöva ändra/sänka bidrag och ”ersättningar”:https://ryggradenblog.wordpress.com/2016/07/01/1151/

  Gilla

 • Hans Vildegren

  Klart vi kommer att känna av det, av all förmerade skit som blir. Inget kommer någonsin att komma gott utav det. Så det är bara att bita ihop och härda ut, eller kämpa mot det flyktingkorrumperade naziststyret med full och envis obändlig kraft.

  Gilla

 • nosferatu

  ”Hantera problemet det kommande decenniet”.

  Problemet är att under det kommande decenniet lär ytterligare hundratusentals migranter dyka upp för att ta del av vår välfärd.

  Vi har nog bara sett början på problemen och moderaterna bär en stor skuld till detta

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: