10000 migranter har kommit de senaste fyra dagarna

INVANDRING. Mer än 10.000 migranter har korsat Medelhavet till Italien på bara fyra dagar samtidigt som Europeiska unionen underlåter att som avskräckande exempel skicka tillbaka dem som inte är verkliga flyktingar. 

EU har presenterat siffror som visar att så få som sex procent av dem som nekats asyl för att de saknat flyktingskäl verkligen åkte hem till Afrika förra året.

Ett bra väder och ett lugnt hav har lett till en kraftig ökning av antalet personer som avgår från den nordafrikanska kusten i överfulla båtar på väg till Europa.

Totalt har 66 000 kommit till Italien sedan årsskiftet, de flesta plockas upp nära den libyska kusten av sjöräddningen,  det uppmuntrar inte direkt sjörövarna att skaffa sjödugliga båtar.

-Pettersson anser att vi har två alternativ: Stänga Europa eller töm Afrika

Mer på Daily Mail

Filmen från 25 maj

 

18 thoughts on “10000 migranter har kommit de senaste fyra dagarna

  1. SD har lösningen på detta problem, -Frontex samarbetar med flyktingsmugglarna som ringer dem och talar om var flyktingarna är, Frontex plockar upp dem…och transporterar dem till Grekland, Italien för vidare transport till Tyskland och Sverige!
    Inom EU finns ingen vilja att fördela flyktingarna rättvist så vad återstår då ? SD har den vettigaste lösningen att följa Australiens exempel, möter helt enkelt upp flyktingarna i de sjöodugliga båtarna och transporterar tillbaka dem till punkt A.
    På det viset så punkterar man den lönsamma handeln med människor för flyktingsmugglarna och vi slipper dränera Afrika på läkare och raketingenjörer (Lövens påstående…). Dessa människor skall givetvis inte drunkna till havs om det kan undvikas och att INTE se till att de INTE kan sätta sig i sjöodugliga båtar är kriminellt och ansvarslöst.
    Australiens exempel är det enda anständiga! MEN FRAMFÖRALLT VILL VI INTE HA DEM I EUROPA DETTA KOMMER ATT KNÄCKA OSS!!
    Den s.k. ”fria rörligheten” är ett gigantiskt misstag som jag tror påverkar inställningen till detta problem bland Bryssels makthavare.
    Det går inte att PÅTVINGA EU:s medlemsstater kriminella muslimska flyktingar, – Bryssel väljer själv, – sammanbrott eller sunt förnuft!

    • Lyssna på denna mycket intelligenta man om bl.a. EU, Brexit, ISIS…..Det räcker med att behärska engelska på grundskolenivå för att förstå det viktigaste, Nigel Farage….https://youtu.be/-FiZ9Owz9el

  2. Det verkar som Petterssons har fått in någon insnöad
    kommunistfjärt på sin blogg, med uppgift att trycka tummen
    ned för alla högst relevanta och sakliga debattörer?

  3. Enligt Sveriges Radio är inte problemet att Europa översvämmas av ekonomiska migranter utan att de under sin färd till Libyen riskerar att utsättas för olika former av övergrepp. Det var första nyhet på radion i morse.
    Att de väst-och nordeuropeiska folkens välfärdssystem kommer att på sikt kollapsa och deras länder förvandlas till oigenkännlighet är inget som dessa kulturmarxister tycks ägna en tanke. Deras fokus ligger som vanligt på ekonomiska migranter som under färden mot bidragen frivilligt utsätter sig för exceptionella faror.
    Australien har visat på hur dessa problem ska hanteras!

  4. Den Europeiska kol- och stålgemenskapen kom till i början på femtiotalet för att förhindra fortsatta krig genom att ställa produktionen och försäljningen av kol och stål under gemensam övervakning. Samarbetet utvecklades till Europeiska ekonomiska gemenskapen men det var inte tillräckligt för vissa utan de ville ha ett Europas förenta stater vilket EU är/var på väg att utvecklas till.

    Tack vare dessa ansvarslösa, odemokratiska, maktfullkomliga, icke-folkvalda eurokrater är den bärande tanken att förhindra krig i Europa på väg att slås i spillror. Det kommer förvisso, inte så länge det finns en vit folkmajoritet iallafall, att bli krig mellan Frankrike och Tyskland som har varit den vanliga visan de senaste århundradena utan inbördeskrig mellan folkgrupper. Vi ser redan förspelet till detta i Europas förorter.

    De eurokrater med Junckers i spetsen som girigt samlat på sig makt har visat sig impotenta att möta det största verkliga hotet mot européernas framtid. När de till slut kryper fram från fosterställningen under skrivbordet blir inte maktutövandet vad som skulle förväntas och som både Abbott och Putin kommit fram till, förstärkning av den yttre gränsen, utan massräddningsaktioner och försök till tvångsfördelning av de ”räddade”. Som tur är har vi ledare i de östra delarna av unionen som inte är fredsskadade och som vet hur man handskas med kollektivistiska ideologier.

    Vi har två saker att välja bland; Ett sakta nedstigande till tredje världen (kan gå fort också) eller ett kostsamt och mödosamt repatrierande av de icke-funktionerande delarna av migrantvågen. Ingetdera är lätt men ska Europas folk överleva får vi inte dröja för länge, de som är emot oss eller inte bryr sig om vilka konsekvenser deras penninghunger får för oss jobbar oförtröttat vidare.

  5. Vem var det som för ett års sedan sa europa skall inte ha några gränser det skall vara fritt för alla som kommer. Stefan Löven o Angela Merkel …………..

  6. Att Europa fylls med flyktingar kan vara inledning till ett större krig. Kaos och oro sprider sig i medlemsländerna. I ett sådant läge är det lättare att vidta offensiva krigsförberedelser.

  7. Skrämmande. Att det saknas alternativ är ju ren lögn. Australien har ju visat hur man effektivt hanterar sådana båtar. Man lotsar dom resolut tillbaks till den strand de lämnade. Det är ett sådat enkelt problem och lösningen finns och är beprövad. Nej detta borde med all rätt bli EU-byggets död. Deras oförmåga (ovilja) att lösa Europas största problem. Extra upprörande att vi betalar allt detta med våra skattemedel…..usch. Tvi!

Kommentera