”Tunnelbanemannen” aggressiv i häktet

INVANDRARVÅLD. Enligt den personutredning som Kriminalvården gjort om den 34-årige algerier som misstänks ha knuffat ner en ung man framför ett framrusande tunnelbanetåg. Där framgår bland annat att mannen vid ett tillfälle har uppträtt aggressivt i häktet.

Mannen har inte velat medverka i utredningen så därför har det inte gått att genomföra någon bedömning om det finns ett övervakarbehov eller inte, skriver Frivårdsenheten i rapporten. Slutsatsen är att det ”kan misstänkas att mannen lider av en allvarlig psykisk störning”. 

-Pettersson tycker att mannen, givetvis av humanitära skäl, ska skickas hem till Algeriet för att utredas om han lider av någon sjukdom…

Man kan också undra om inte Expressens redaktion ska utredas för psykisk störning, de andas inte med ett ord om mannens etnicitet eller bakgrund och ”hjälper” till med nedanstående bild.

Expressen_tunnelbanemannen

TIDIGARE 2016-06-02. Algerier misstänkt för mordförsök i tunnelbanan

Den 34-årige man som strax efter klockan tio i tisdagskväll knuffade en annan man framför ett tåg på T-centralen i Stockholm är medborgare i Algeriet. Han invandrade till Sverige som barn 1987 tillsammans med mamma, pappa och fem syskon och blev svensk medborgare 2008, han behöll dock sitt algeriska medborgarskap och har alltså dubbelt. 

Algeriern är tidigare åtalad för våldsbrott i Stockholms tunnelbana. Den gången släpptes han fri efter 45 minuter och är nu misstänkt för mordförsök. Myndigheterna säger inget om offrets hälsotillstånd men vi kan utgår från att det är mycket allvarligt.

TIDIGARE 2016-06-01. Polisen går ut med bild på misstänkt gärningsman

I går kväll kördes en man i 25-årsåldern på av ett tunnelbanetåg och skadades svårt. Vittnesuppgifter från platsen tyder på att han kan ha knuffats ner på spåret och brottsrubriceringen är försök till mord.

Nu går polisen ut med en övervakningsbild på en misstänkt man och vädjar om hjälp att identifiera honom. ”Mannen kan misstänkas för brottet”, skriver polisen i ett pressmeddelande.
Polisen kan tipsas på telefonnummer 114 14.

-Pettersson tycker den misstänkte gärningsmannen ser ut som en typisk pensionsräddare som vi har många tusen av i landet…

Uppdaterat: Mannen har gripits i Rinkeby, efter tips från allmänheten.

Mena_mördare

7 thoughts on “”Tunnelbanemannen” aggressiv i häktet

  1. Expressen och svinet Thomas Mattsson ska skämmas, fyrfalt skämmas för att de pixlar bilden på detta kriminella Algeriska avskum! Rubriken i skittidningen Expressen borde vara : VARFÖR I HELVETE ÄR DENNA DÅRE KVAR I SVERIGE ?
    Är det SOCIALDEMOKRATERNAS SIGNALPOLITIK som gjort att denna figur med släkt är i Sverige ? Är det möjligen för bidragen från FÖRSÄKRINGSKASSAN som SOCIALDEMOKRATERNA annonserat ut över hela jorden och spec. fattiga länder ?!!!
    Nu ligger en ETNISK SVENSK svårt skadad på sjukhuset, en socialt kompetent kille som hade 50 år framför sig som produktiv i arbetslivet….! Detta på grund av att Stefan Löven, potatisnäsan vurmar för araber/muslimer…..
    UUUUUUT TILLBAKA TILL ALGERIET MED DENNA ARAB/MUSLIM!!!!

  2. Ett resultat av öppna gränser, allt skit med konstiga sjukdomar
    kan obehindrat ta sig hit, detta ska oskyldiga människor lida för?
    Sjukdom som hr varit utrotade här i decennier har vi fått hit igen
    Om Löfvens öppna gränser istället varit kontrollerade gränser
    så hade ett större antal Svenskar varit i livet, och hur många
    kvinnor som fått sina liv förstört av dom eskalerande
    gruppvåldtäkter som importerade förövare står för är okänt
    men är allt för många. Tusentals bilbränder hade inte blivit utförda
    som är till stor förtret för dom som drabbas, inte minst Miljön,
    ändå är dom sistnämnda händelserna tydligen helt okända
    för dom annars gapiga Miljöpartisterna, för jag har inte hört
    någon från MP kommentera dem??
    Nej jag tycker inte att Stefan Löfven ska skryta över sina
    öppna gränser när man ser vad för skit som väller in i landet
    obehindrat, och det skadar även dem som kommit hit i ärliga
    avsikter!

  3. En, i grund och botten, instabil MENA-individ med allvarlig psykisk störning…då har vi direkt två parametrar som oftast leder till våld(se fallet i Östersund). ”Tidigare dömd för brott i Stockholms tunnelbana”, sådana här ska alltså vanligt, hederligt folk ha omkring sig?!

    • Det verkar som om ordet instabil är mer regel än undantag när det gäller denna import. Dessutom har de ingen självkontroll. De är som en osäkrad pistol utan tryckpunkt.

Kommentera