Vilken dag kommer du, herr statsminister……..del två

Minns ni att jag igår skrev ett mejl till landsfadern Stefan Löfven? Nej inget nytt påmot islamister den fronten, så himla dumt och slött av statsminister Stefan Löfven att inte svara, han borde prioritera min förfrågan. Jag undrade såklart ifall han kommer till Malmö på direkten för att visa empati, visa empati samt ta ett megastort avståndstagande för det islamishatbrott som en muslim utförde mot en av våra kyrkor i Malmö igårmorse.

Stefan är ännu sålänge tyst som i graven, jag vänder mig då till Katrin Stjärnfelt Jammeh (S) som är kommunstyrelsen ordförande i Malmö stad. För ett tag sedan klickade jag gilla på socialdemokraternas fb-sida, så jag vände mig dit. 

Jag skrev en förfrågan i eftermiddags om ett ställningstagande mot islamisthatbrottet, ( men min förfrågan ska först godkännas innan den blir publik…tap tap tap tap)

”Funderar över ifall S-Malmö ska uppmärksamma, manifestera, demonstrera mot islamisthatbrott på en av våra kyrkor?

Om Stefan Löfven inte har tid, skulle det vara klädsamt ifall kommunstyrelsens ordförande i skarpa ordalag fördömer vandaliseringen, en vandalisering som för oss in i ett religionskrig i vår stad. Har ni tankar på att framledes stötta kristna i ett Malmö som växer?

Vänligen

Eva-Marie Olsson

Malmö”

14 thoughts on “Vilken dag kommer du, herr statsminister……..del två

  1. Löfven har inte tid med något annat är att snacka skit om Brexit och att Sverige kom med i FN´s säkerhetsråd. Det sistnämnda är en stor del av hans pensionsplan efter statsministertiden är slut efter 2018. Som Margot Wallström sade.-Nu är vi med i FN, en del av världen????? Har inte Sverige varit en del av FN i årtionden? Storhetsvansinnet växer.

  2. I teve igår frågade Löfven om England hade en plan B. Har Sverige en plan B undrar jag. Hur skall vi gå vidare efter den massiva flyktinginvandringen. Jobb, bostäder, vård och omsorg är inte dimensionerade efter dessa stora mängder nysvenskar

  3. Varför ser man aldrig fru Jammeh med herr Jammeh på bilder eller på stan? han kanske är nöjd med att ha fått ett uppehållstillstånd och hon med att ha en neger som man som bidrar till en snabbare karriär?

    • Statsminister Stefan Röfven är en stor röv och har inte tid med svenska folket. Regeringschefer i övriga världen är viktigare. Han MÅSTE bort om landet skall ha en chans att överleva. Röfven siktar nog på en välbetald plats i Bryssel?

    • Jovisst förefaller han vara rädd! Inget under att han håller sig borta från det land han är i gång med att förstöra.?

  4. Svitsaren har en spottloska till ryggrad så räkna INTE med något svar och Antje Jackelen har ”allah akbar” till valspråk, detsamma som ISIS skriker när de halshugger kristna! Kristna är tyvärr ofta konflikträdda, vissa menar att det löser sig ovan där, det är Vår Faders sak att lösa i livet efter detta. NAIV OCH FARLIG INSTÄLLNING, dessutom helt mot Bibelns budskap, ”öga för öga, tand för tand!”
    Politikerfrälset har valt Dan Eliasson som polischef med ett bestämt syfte, att göra så litet som möjligt mot invandrarnas brottslighet, tillåta dem fortsätta bränna bilar och skolor….
    När Sveriges befolkning samlar sig och kräver att samhället vidtar åtgärder kanske något kommer att hända….ex. genom PEGIDA…..
    De enda demonstrationer som tillåts i Sverige är demonstrationer mot den påhittade ”rasismen”….
    Sverige, ett land i förfall och galna politiker som nu planerar för ytterligare 100,000 tals muslimer/araber som kan tänkas välla in via Skåne….

Kommentera