Marockanska gatubarn är Sverige

Roya Hakimnia skriver i kommunistblaskan ETC att de marockanska gatubarnen är Sverige 2016 och att svenska myndigheter inte givit dem något val.

Hakimnia har en egen förklaring till att marockanska gatubarn tar sig ända till Sverige för att här leva på kriminalitet.

”…gåtan varför det finns hundratals marockanska gatubarn just i Sverige…//…Medierna har framställt det som ett mysterium varför vi har marockanska gatubarn i Sverige. Men förklaringen är så enkel, de har inte några papper. Samhället har inte gett dem något annat alternativ, och det samhället är faktiskt vårt…//…uppehållstillstånd och därmed chansen att arbeta och hyra bostad”

Det måste tydligen krävas en kommunist för att man ska blunda för verkligheten. Orden ovan förklarar Hakimnias inställning till verkligheten på ett närmast brutalt sätt.

Det är definitivt ett mysterium varför dessa marockanska gatubarn tar sig hela vägen upp till Sverige och utan papper dessutom. Dessa ungdomar var gatubarn redan i Marocko, många levde med droger och kriminalitet innan de ens lämnade landet, majoriteten struntade i skolan och de marockanska myndigheterna visade noll intresse för deras situation.

Roya Hakimnia vill att svenska myndigheter och skattebetalare ska ta det ansvar Marocko struntat i. Som så ofta i dessa vänstersocialisters värld, är det ständigt västvärlden som ska ta ansvaret för personer som ställts utanför eller som själva valt att göra det. De marockanska gatubarnen har inte flytt krig eller konflikter. Många har säkerligen flytt fängelsestraff, andra har flytt när kraven på dem blev för stora och andra vill medvetet leva på det som den rika västvärlden erbjuder. Att ge dem uppehållstillstånd p.g.a. deras bakgrund torde vara uteslutet, inte minst med tanke på de rykten som då skulle föras vidare till Marocko och andra delar av världen. Hakimnia vill se att Sverige ger de här gatubarnen både jobb och bostad, men glömmer att detta inte ens finns för utbildade och skötsamma svenska medborgare. Vad tror ni att reaktionerna skulle bli om marockanska ungdomar som livnärt sig på kriminalitet fick både jobb och bostad före svenska ungdomar?

Redan i höstas fastslog polisen och andra myndigheter att dessa marockanska gatubarn levde på att begå brott i svenska storstäder.

SVT: ”Alla barnen tar inte emot den hjälp som erbjuds under asylprocessen. Istället rymmer många från de hem man placerats i och försörjer sig på brottslighet.”

Aftonbladet: ”Mellan 2012 och 2014 mer än fördubblades antalet brottsanmälningar från 377 till 817 där de misstänkta är ”minderåriga utan permanent hemvist och vårdnadshavare i Sverige…//…Det handlar om stölder och narkotikabrott. Men även om våldsbrott. Fyra marockanska pojkar misstänks för en gruppvåldtäkt av en ung kvinna vid Stadsgårdskajen i Stockholm i början av september”

Metro: ”De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här”

SVT: ”Det finns omkring 30.000 gatubarn i Marocko, ungdomar ingen vill veta av. Droger och stölder är en stor del av deras vardag”

Roya Hakimnia på vänsterblaskan ETC vill ge dessa gatubarn permanenta uppehållstillstånd, bostad och arbete i Sverige. Skulle det ske skulle ryktet snart nå de 30 000 gatubarn som finns kvar i hamnstaden Tanger och säkerligen också de tiotusentals som finns i andra marockanska städer. Har verkligen Hakimnia tänkt så långt, eller bryr hon sig inte?

Förklaringen får vi lite längre ned i artikeln.

”De marockanska gatubarnen är Sverige 2016, de är den ekonomiska krisen, de är EU:s vackra tal om öppna gränser som bara gäller de rika och de vita. Och när tusentals nya hamnar på gatorna om några år, när ännu fler blir kriminella eftersom de saknar uppehållstillstånd”

Just precis, där kom det, en kommunists ständiga förklaring på världens alla problem. De vita och de rika bär skulden och de vita och de rika ska ta ansvaret. Att myndigheter och politiker i Marocko, Somalia, Afghanistan, Libyen, Eritrea och andra länder i tredje världen, har ett eget ansvar verkar inte existera i en vänstersocialists tankevärld, likt förbannat är det de svarta, bruna och gula i dessa länder som har ansvaret för sina egna medborgare.

ETC

Roya Hakimnia var riksdagskandidat och första namn för FI till Stockholms läns landsting. FI är uppenbart ett parti där många kommunister med utländskt ursprung hamnar.

Tidigare från Roya Hakimnia:

Akta er för den vite mannen

Vi ska inte använda rasbegreppet

Solidaritet bortom identiteten

Jag tänker inte kalla dig rasist heberlein, bara osolidarisk

Kapitalisterna kväver vården

8 thoughts on “Marockanska gatubarn är Sverige

  1. Hur fan kan dessa kriminella ungjävlar få härja fritt? Skicka hem detta avfall genast. I Brasilien skjuter man dem som råttor fast det kanske är lite väl häftigt.

  2. This lady is an ignorant idiot and it’s very wrong to give her a voice in the mainstream media run on the tax money. Sweden is taking care of +30,000 paperless young Afghan boys, so being paperless per se is not a problem. In addition, it’s racist to blame all white people for the shit that is done by the non-white street children.

  3. Självklart har de fått hjälp av någon vuxen att ta sig till Sverige! Det är helt självklart att de så fort de påträffas skickas tillbaka till Marocko! Här ska de i allafall inte vara!

    Sverige ska tydligen förvandlas till en avstjälpningsplats för jordens värsta avskum!

    Viktigare än någonsin att rösta på Sverigedemokraterna i valet 2018! I annat fall fortsätter förfallet och Sverige blir fullständigt utarmat!

  4. Marockanska gatubarn ska vara i Marocko och inte
    i Sverige! Men all världens slödder har ju blivit inbjudna
    av aningslösa myndigheter här, så alla tar chansen att
    flytta till landet som är fyllt med mjölk och honung som
    skatteslavarna får bjussa på?

  5. Hazarer och Zoo Malier har invaderat Solna i sådan mängd att AIK har en summercamp för uteslutande afro”svenskar” som bollar bakom Ulriksdalshallen. Helt perverst pyramidspel, där Jan Emanuel är Farao på toppen av bedrägeriet.

  6. Instämmer…Denne kommunist som författat denna smörja, har inte an aning om varifrån detta drägg kommer.Sanningen är att de liksom zigenarna turnerar Europa runt.När det börjar brännas i ett land,åker de vidare till nästa.
    Vi måste alla känna till,att detta begrepp ”Marockanska barn” är en myt. Dessa smågangsters är födda och uppväxta i södra Europa !

Kommentera