Vill bara tacka………


Ett stort tack till Reinfeldt, Löfven , Romson och Fridolin. Tack för att ni fått oss att känna oss mindervärdiga och som andra klassens medborgare. Tack för att ni tagit ifrån oss våra seder och vår kultur.

Stort tack för att vi har ett liv  som inte är värt mer än det vi har på oss. Tack för att ni gett bort vårt land till lycksökande våldtäktsmän, rånare och terrorister. Tack för att ni har gjort vården till ett löpande band med många misstag som följd. Tack för att våra pensionärer inte får den översyn de behöver, inte får den mat de förtjänar. Tack för att ni ser till att cancersjuka blir utförsäkrade från Försäkringskassan.  OJ vad vi har mycket att tacka Er för!???

Tack för att vi inte får säga vad vi tycker, att vi inte får skriva vad vi tycker, inte få känna vad vi vill. Inte att förglömma – tack för att vi inte får ha en Svensk flagga på jackan och tack för att vi inte får sjunga nationalsången på skolavslutningarna.

Tack för att vi kommer att behöva bära hijab resten av våra liv och våra barn och barnbarn skall bära burka. Man skulle kunna hålla på i evighet att visa vår tacksamhet över vårt förstörda paradis. Vår raserade tand-, och sjukvård. Bostadsbristen för våra egna och tack för att svenska familjer blir vräkta till förmån för de ”stackars ensamkommande ynglingarna.”

Man får inte glömma att tacka för att polisen inte hinner med inbrotten i våra hus – de har fullt upp på asylboenden. Absolut inte deras fel utan Ert. Att de inte får straffa asylsökare när de överfaller gäster i vårt land är också Ert fel. Det är mycket som Ni har på Ert samvete.

Tack för att ni ger ”folket” skulden för de bränder som startas inne på asylboenden och för att våra barn inte får det stöd de förtjänar i skolan. För att ni straffar svenska barn över 15 år men asylsökarnas barn får en klapp på axeln.

Tack för den orättvisa Ni skapat till Ert eget folk – Ert eget folk som gråter över bristen på respekt som ni visar oss efter alla år av lojalitet, alla år vi arbetat och kämpat bara för att terrorister, lycksökare och desertörer skall få en bra pension. För att de skall få nya tänder medans vi snällt får betala trots att vi tjänar mindre än invällarnas bidrag.

Tack – hoppas att ni mår jättebra för det gör inte övriga befolkningen. Bristen på respekt som Ni visat oss är helt oacceptabelt. Det är vi som byggt Sverige, det är vi som kämpat för att få de förmåner vi har. Vi har inte gjort detta för att Ni skall stjäla det ifrån oss och  det kommer vi att visa Er, om inte förr så till valet 2018. Vi väljer politiker för att Ni skall  sörja för oss inte för att Ni skall  förråda oss och överlämna oss i händerna på islams krafter.

Svensson skulle kunna hålla på hur länge som helst men riskerar att bli tjatig …….


13 responses to “Vill bara tacka………

 • Tony

  Framförallt, så ska vi heller inte glömma att tacka vår
  Media för att makthavarna har kunnat hålla på och
  rasera landet som dom gjort? Med en granskande Media
  hade aldrig politikerna kunna begå dessa skändligheter mot
  folket, men med makthavare och Media i symbios går
  det bra, precis som i Nordkorea, Sovjet , DDR?

  Gilla

 • Magitte Krogh

  Håller med ALLA inlägg ovan! Och Marie – KÄNNER precis som du, mina döttrar och söner känner samma rädsla idag, mina barnbarn är rädda då de är flickor/pojkar i den åldern som kan tänkas bli utsatta för migranternas ”beundran”! Det är med FASA man ser framtiden an idag!
  TACK för ditt INLÄGG Marie, skriver själv så pennan glöder på sociala media och VI är MÅNGA, MÅNGA idag som ÄNTLIGEN vågat ta bladet från munnen! Länge LEVE SVERIGE, då menar jag ett SVENSKT SVERIGE där våra seder och regler GÄLLER och de som är här , är DE som ska anpassa sig därefter!

  Gilla

 • Martin

  Vad som fattas i huvudtexten till våra kära svin till illuminati/NWO politikere.

  Nu så väntar vi alla etniska vita bara spänt ( som vore det julafton i ett oskyldigt barnasinne ) på era dödsläger där vi med sadistiska inslag ska
  alla ska avlivas…………………….Som tur är kan ni inte förfölga os efter döden era svin…………Vi ska endå bedja för era själar; Om ni har några.

  Gilla

 • Dominus

  Respekt till dig och alla Svenskar som står upp mot tyranniet !
  Kan det finnas något gott i vad som händer nu ?
  Jag hoppas på att det växer fram en Svensk gemenskap med starka band till varandra som aldrig går isär !

  Gilla

 • Wiklander

  Exakt, jag håller med dig.
  Och samma sak med alla otacksamma, svenskfientliga, icke anpassbara muslimer som inte har vett att vara TACKSAMMA för att dom fått en fristad i Sverige, där vi låter dom fritt härja och våldta våra Döttrar.

  Gilla

 • Kjellander

  DEN ÄRAR SVEA LAND

  SOM VÄRNAR SVEA FOLK

  Gilla

 • Barsotti

  Till
  Mari Svensson

  Gilla

 • Involuntarium

  Just det Mari, vi har mycket att tacka PK patraskfeministerna för!

  PK patraskfeministerna har kört nationalstaten Sverige i botten! Det finns inga ekonomiskaresurser till skola, vård, omsorg och tekniska infrastrukturanläggningar!

  Det enda som det finns ekonomiska resurser till är den förbannade asylturismen, fy fan för svagbegåvade politiker och tjänstemän, de klarar inte av sitt uppdrag och sina uppdrag! De borde avsättas omgående!

  Gilla

 • Janne

  Tack Mari Svensson för för Dina kloka ord!
  Jag ber dock att få tillägga en liten detalj!
  Far år helvete varenda en som är ansvariga för detta mångkulturella kaos och även alla Ni som sympatiserar med dessa landsförrädare!
  Ni är värdelösare än skiten unden mina tånaglar!
  Men snart kommer Ni storgråtande och precis som porrstjärnarnan bedyrar Ni desperat Er oskuld!
  Janne

  Gilla

 • Lena

  Vilka tackar med att ta över vårt land och ha oss till slavar, det är i grunden inte deras fel, ”de godhjärtade svenska stollarna” har lärt upp dem !

  Vilket förakt jag känner för er tosingar !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: