13 thoughts on “Karriärpolitiker har sålt ut vårt land

  • Vilken skräckbild, har inte besökt Paris på decennier och tänker inte göra det heller, trivs på landet här kan man andas frisk luft.

 1. Heder åt Nigel Farage, intelligent, vältalig, en kraft att räkna med framöver, – även fast jag är säker på att Storbritannien lämnar den korrumperade kriminella ISLAMISTISKA gangsterunionen så kommer Nigels röst framgent att höras starkt!
  När det blir ett klart NEJ, gissar på minst 55% NEJ då blir det en stark maning till Europas stater att följa efter!
  EU kan inte skydda och garantera våra gränser mot araber/muslimer/jihadister – omänskliga mördare, – varje stat måste själva stå upp för sina befolkningar värdighet och rätt att värna sina territorium från mördarsekten islams anstormning och utnyttjande av Europa!
  NEJ, NEJ, NEJ, NEJ till EU och till islamiseringen och massinvandringen!

 2. Det är dags för Sverige att lämna också. EU:s dolda agenda är nu tydlig för alla. Massinvandring till medlemsländerna trillar över stupet.

 3. Det kan väl knappast sägas tydligare vad skrupelfria dilettanter åstadkommit med vårt land.

 4. Churchill räddade Europa från nazisterna. Thatcher (och Reagan) räddade Europa från kommunisterna. Kommer Farage att bli den tredje britt som räddar Europa på ett århundrade? Denna gång från globalisterna som är lömskare än de båda tidigare, tillsammans.

  • Argus korrekt men de lyckades att smyga in ”femtekolonnare” som blair, mayor, brown och en blind som jag har förträngt namnet på, hoppas nu att de äntligen ska lyckas, farage är kunnig. (skriver namnen med gemener av anledning.)

  • Jo med tanke på den kärlek som alltid tycks ha funnits med den ensamma Ö`n därute i Atlanten,blir det naturligtvis lite ensamt,för de stolta Brittvännerna. Dessutom blir det ju betydligt svårare för storkapitalisterna,att transformera sina vinster via London,till lämpliga lågskatteoaser ! 🙂

Kommentera