25 ensamkommande ”flyktingbarn” orsakade kaos bland studenter på Avenyn


Mitt i studentfirandet på Avenyn i Göteborg  när glädjen skall vara som störst bland ungdomar började c:a 25 ungdomar kasta sten och knallskott på allmänheten och polisen. Denna dramatiska händelse ledde till en omfattande polisinsats.

Det började uppe vid poseidon-fontänen när studenterna står på sina flak när några kastar knallskott upp på flaken. Längre ned kastas det på folk som sitter på uteserveringar.

Enligt vittnen hade ett gäng ungdomar hållit till uppe vid Poseidon och betett sig mycket störande. Krögarna jobbar mycket hårt för att göra Avenyn till en lugn och ”somrig” gata där man kan njuta av Göteborgs vackra paradgata. Då känns det inte så himla kul att glasflaskor , knallskott och stenar kastas på deras gäster och flanörer.

.På vi som hatar journalister  finns filmen som visar 25 ”ensamkommande” omhändertas av polisen för störande av allmän ordning, en för våld mot tjänsteman mm. Inte ett ord om vilka stenkastarna var vid studentfirandet på Avenyn i Göteborg.

Det visar sig att det är ett gäng asylsökande  ensamkommande  som inget annat vill än att få uppmärksamhet och förstöra så mycket det kan för dem som firar studenten! De lyckades galant med att förstöra dagen för många av de nyblivna studenterna.

Polisen fick beröm av vittnen för att det såg ut att vara en välplanerad aktion. De ringade in bråkmakarna på ett snyggt sätt och därmed fick de nog tag i de flesta av förövarna. Totalt 25 personer lastades in i polisfordon och togs från platsen.

Vilka tror de att de är?  Hoppas att polisen gör en rejäl utredning och sätter dem på första bästa båt över Medelhavet. Det kommer inte att ske tyvärr men något måste ske. I dagens GT /papperstidningen står det inte ett ljud om att det var asylsökare eller ensamkommande. Polisen har ju sagt att de inte skall mörka dessa brott som invällare gör. Varför fortsätter det?

Svensson blir bara mer och mer uppgiven för att Göteborg chanserar mer och mer. Inte en chans att man kan gå på Avenyn en vanlig fredagskväll utan att det händer någonting.

 


20 responses to “25 ensamkommande ”flyktingbarn” orsakade kaos bland studenter på Avenyn

 • 17 november – EU toppmöte i Göteborg | Petterssons gör skillnad!

  […] De kommer att passa på att ställa till det igen – det var ju inte så länge sedan  de orsakade kaos på avenyn. Då var det ”bara” 25 […]

  Gilla

 • En totalt meningslös invandring

  Det finns bara ett sätt och det är att kasta ut dessa ”ensamkommande” eftersom de kommer aldrig att tillföra det svenska samhället någonting.
  För det första är de inte ensamkommande, för det andra är det inga barn och för det tredje är det inga flyktingar.
  Dessa ensamkommande har tillsammans med tiggeriet och den vänstervridna journalistkåren blivit ett av våra största samhällsproblem idag. På bara ett halvt decennium har Sverige förvandlats till en komposthög i ett av Europas utkanter.

  Gilla

 • ossie

  Kasta ut dessa ljugande gökungar ut ur Sverige. Skulle de kasta sten på polisen i deras hemländer så riskerar det att bli det sista de gör här i livet, men här går allt för sig.

  Gilla

 • Lofas

  Tror snarare att många utav Löfvens ”flyktingar” har flytt från rättvisan i deras hemländer

  Gilla

 • Sternococktail

  Har inte kunna få bekräftat kategorin ”ensamkommande”, men bilderna pekar mot Somalia. Västafrikaner uppträder väl inte i grupp på det här sättet?

  Gilla

 • Krister Nyström

  Betraktar inte muslimer som människor längre, så mycket elände islam åstadkommer över hela världen, de islamtrogna skithålen är inte människor, utan de är skadedjur som varje människa borde lagligt få skjuta av lite nu och då, så de inte blir för många, låt vargen va ifred å skjut av muslimer istället, finns mer av de skadedjuren, inte för att jag räknar varg som skadedjur, för det gör jag inte, varg tillhör faunan, muslimer tillhör inte faunan, skottpengar snart tack, men jag skjuter gratis så fort det blir lagligt.

  Gilla

 • McColeen

  Sverige är det enda landet i hela världen där man kan ”ta studenten” och fortfarande vara analfabet och illiterat.

  Gilla

  • Mr Q

   Har med ”vårt” lands jämställdhetsprincip att göra…Alla skall uppfostras till idioter,i socialistisk anda ! I DDR stod bl.a. på deras röda banderoller ” Socialismus segrar”.I Absurdistan får ingen vara klokare än nuvarande statsministern´ Därför tillsattes snorvalpen Fridolin som skolminister.

   Gilla

 • Sjung om studentens lyckliga dag - Señor H

  […] ”Mitt i studentfirandet på Avenyn i Göteborg när glädjen skall vara som störst bland ungdomar började c:a 25 ungdomar kasta sten och knallskott på allmänheten och polisen. Denna dramatiska händelse ledde till en omfattande polisinsats”. Läs om bråket här. […]

  Gilla

 • Kötthuvuden som statsministrar- Judens önskemål

  Löfven och Reinfeldts pensionsräddare visade sin kapacitet. Vinstlotter……

  Gilla

 • Mr Q

  marie:
  Kan trösta dig med,att det är likadant i alla städer,stora som små ! Detta är den eftertraktade mångkulturens verkan, i nya Reinfeldska Sverige..

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat, Ricke

  Bra text av Marie Svensson, tragiskt att media inte berättar att det var 25 ensamkommande baaaaaaarn…..-en normal stat ser till att utvisa sådana här personer MEN nu lever vi inte i en NORMAL STAT utan Miljöpartiet och Socialdemokraterna, Stefan Löven ” de flyr för sina liv”…..(LÖGN!!). Enligt Stefan är vi en stat där varje människa är ”godare” än Jesus själv och vill hjälpa alla som lider och speciellt dessa baaaaarn…..Sverige är en SUPERSTORMAKT = ta emot allt skit och avskum!
  Dessa ska skickas ut och STÄNG HELVETE GRÄNSEN FÖR MER ARAB/MUSLIM SLÖDDER!!

  Gilla

 • Tony

  Det bevisar en sak att dessa satans ligister är inga flyktingar,
  dom har kommit hit enbart för att snylta och ställa till
  djävulskap. Finns det en chans att dom 87 % av befolkningen
  har vaknat från sin djupa dvala inför valet 2018????
  Knappast troligt? För dem är dokusåporna på Tv av större
  vikt än om så landet barkar åt h—-te!

  Gilla

 • ÅMÅL

  ”För vi har tagit studenten……”

  Gilla

  • eva

   Spjutspetsarna! Pensionsräddarna! Nobelpristagarna! Den akademiska kompetensen i stenkastning! Fil.dr. i sten.kast.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Folk börjar inse vad det är för fyle som regeringen har välkomnat in i landet. ”Ensamkommande” och kriminella från Morocco.

  Gilla

 • Synonymen

  Lågintelligenta Negerer i Fagersta tackar för skyddet idiotiska svenskar gett dem.

  Skicka tillbaka de vämjeliga negroiderna till djungeln.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: