Zigenartiggerskan som numera arbetar deltid


Detta är offentliga handlingar och det handlar om zigenartiggerskan som i flera år suttit vid Willys Hemma på Söderkullatorget i Malmö.

Tiggerskan har flexat ut

Tiggerskan har flexat ut

Snacket det går på stan att Malmö stad köpt lägenhet åt den rumänska zigenerskan, samt att hon är försörjd med svenska socialbidrag, och om inte det skulle vara nog så misstänker folk i grannskapet att hon även kidnappat ett litet barn.

Man borde ta reda på om hur det förhåller sig. Sagt och gjort, igår skrev jag ett mejl till Sociala Resursförvaltningen:

Malmö 1/6-16

Hej!
Jag och flera med mig har några frågor att ställa till Er vid sociala resursförvaltningen.

Det handlar om de rumänska/bulgariska zigenartiggarna i vår stad, och då speciellt en av dessa många.

På Söderkullatorget och vid butiken Willys Hemma har det under flera år suttit en zigensk tiggarkvinna vid entrén.

I grannskapet går det rykte om att denna tiggerska har fått lägenhet av Malmö stad plus att hon uppbär socialbidrag, stämmer det?

Vi undrar även ifall Ni vid förvaltningen har reda på att hon numera drar omkring med en snygg barnvagn med ett ca 5 månaders barn i, finns det någon kontroll på om det är hennes barn över huvud taget?

Som ansvarstagande och engagerade samhällsmedborgare misstänker vi att det kan handla om männsikorov, har Ni vid förvaltningen kollat upp hur det förhåller sig? Om det inte är hennes barn finns det ett olyckligt föräldrapar någon annan stans.

Tiggerskan verkar att må bra ( kan ha sin grund i att hon är försörjd av Malmö stad) och delar numera ”sin” plats vid butiken med andra tiggare.Bevisligen har hon med råge överskridit tiden som en eu-medborgare lagligt kan vistas i landet. Är det något som Ni vid förvaltningen tar i beaktande?

Tack på förhand för svar.

Vänliga hälsningar från undrande malmöbor genom
Eva-Marie Olsson

——————————————————————-Idag fick jag svar:
Hej
Har idag mottagit ditt mail enligt nedan. Jag kommer att stämma av i verksamheten kring vad vi har kännedom om kring vad du skriver. Jag kommer efter detta att återkomma med svar till dig på de punkter där det är möjlighet för oss att svara.

Mvh

Jan Vonheim, enhetschef Boende och Stöd, Sociala resursförvaltningen.


6 responses to “Zigenartiggerskan som numera arbetar deltid

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: