Sverige har misslyckats med att ta hand om kvinnorna.

Sverige har misslyckats i många år att ta hand om kvinnorna. Kvinnorna som är utsatta för våld och förtryck. Inte bara våra egna utan alla de kvinnor som blivit utsatta för hedersvåld, kvinnor som lever i skyddat boende och asylsökande kvinnor.   På SVT´s Aktuellt diskuterades kvinnorna på asylboenden.

Kvinnorna som lever på asylboenden lever som i ett fängelse. De kvinnor som inte har en man vid sin sida utsätts ständigt för kommentarer och blickar. De är rädda för de muslimska männen. – De blir inte annorlunda för att de flyttar från ett land till ett annat, säger en av de intervjuade. Huvudet på spik!!  De ändrar sig inte för att de kommer till ett demokratiskt, feministiskt land!

Många kvinnor berättar om att de är mer nedtryckta här än i sina hemländer – av  sitt eget folks män.  De levde friare med kläder och utgång än många andra och här i Sverige måste de täcka sig.

Våra egna kvinnor har regeringen också  misslyckats med att beskydda.  I bakvattnet av asylkaoset vågar våra flickor/kvinnor inte att gå ut ensamma utan går i grupp.Sexuella trakasserier  och våldtäkter är vardagsmat.- De ändrar sig inte för att de flyttar till ett annat land!  I partiledardebatten var det endast  Åkesson och Busch Thor som ställde sig på de utsatta kvinnornas sida och krävde att de skulle utvisas, de som utförde sexuella trakasserier och våldtäkter. -Ut med dem.

Sverige har misslyckats kolossalt med att bevisa att man är ett feministiskt land. Svensson tycker snarare att det mer och mer blir ett ”ofeministiskt ” land. Shame on you  Löfven.

 

15 thoughts on “Sverige har misslyckats med att ta hand om kvinnorna.

  1. Det är helt sjukt hur allt blivit. De som inte blir våldtagna, blir utnyttjade ändå å det grövsta, som slampor och sexslavar, av islamslöddret. Så är det förstörda land vi fått. Främst för våra tjejer då, så fruktansvärt. Och feminismen, har inte hjälpt dem det minsta. Snarare fördärvat förutsättningarna totalt för tjejers fredande. Feminismen används bara för att kväsa oss vita män, och försvaga oss, för att främja maoismen.

  2. Läs Johan Westerholms nya text på Ledarsidorna. Islam är på väg att förtrycka kvinnor i Sverige på samma sätt som i muslimska länder, detta med politikernas och sossarnas Tro & solidaritets goda minne

  3. Kvinnan som intervjuades i Aktuellt är ett något till åren kommet ankarbarn, för hennes man (som säkerligen inte är som de på asylboendet, eller) och gud vet hur många barn (pojkar? som väl inte heller blir som de på asylboendet,eller) de redan har väntar på att få komma hit om hon ”stackarn” får stanna, vilket väl är ganska säkert att hon får i detta världens första feminazistiska land. Och efter denna snyftintervju så blir hon väl tilldelad en villa, för sig och sin familj.

  4. Det är ett slag i ansiktet på Sveriges kvinnor när man har mage att kalla sig en feministisk regering och samtidigt vända ryggen till för att slippa vidta åtgärder mot det här beteendet. Sedan blir Löfven kränkt när hans ambitioner blir ifrågasatta i TV debatt. Vem bryr sig ifall han blir kränkt medan hans brist på agerande dagligen kränker landets kvinnor.

  5. De här undermåliga männen borde ha avvisats redan vid gränsen in i Europa!

  6. Detta visar att Sverige är oförmögen att skydda (ge asyl). Multikulti förutsätter att alla upptänkliga fiender finns samlade i ett och samma land.

    Barbariskt Reinfeldt!

  7. Sverige blir mångkulturellt med synergieffekter. Hit kan man komma och utöva all världens kulturers dysfunktionella beteenden.
    Det blir värre än varje enskilt lands elände. Här bjuder vi på alla elände som finns.

    Dystopia.

  8. Feministiska regeringen drar ner på bidrag för kvinnoföreningar och skyddat boende medans ensamkommande män lurar hela systemet och får åka i gräddfilen.
    Unga flickor får inte utöva sport-islam. Bortgifte i unga år. Könsstympningar. Hedersvåld. Misshandel och våldtäkter inom familjen som aldrig kommer fram.
    I stället ger S+Mp massor av bidrag till muslimföreningar där dem kan sitta och planera hur dem skall ta över Sverige.
    Dags vakna medborgare. SD är valet och det är MYCKET enkelt.

  9. SVT nyheterna idag 21,00 – jag blev förvånad över SVT:s rasistiska, nazistiska reportage, de politiskt korrekta måste bli galna över att SVT nu ställer sig på nazisternas och Sverigedemokraterna beskrivning av verkligheten….Jag blev tvungen att ta ett stort glas Johnnie Walker och en stor måndags-starköl….!
    MILJÖPARTIET och svitsaren måste gripa in nu….-MEN de gillar säkert att INTEGRATIONSVERKET inte är med på noterna och spelar dummare än tåget….Det har kommit 90% män och de är MUUUSLIMER och vill leva enligt koranen/sharia från år 600….Tänk om vi svenskar skulle ta upp Asatron igen…..! Idioten på Integrationsverket fattar inte problemet eller LÅTSAS inte fatta….
    Flytta på kvinnorna, om någon är skyddsvärd så är det kvinnor och barn! Dessa unga arabiska män är en skam för mänskligheten och de kan stoppa upp sin islam i röven och åka hem dit de kommer ifrån….Ingen vill ha dem här utom girigbuken Bert och andra som hyr ut rum dyrt för detta ändamål….

    • Ingående reportage i TV4 om övergrepp på kvinnor, bl.a våldtäkt på 10 årig flicka….!

Kommentera