PK-folket är ”sinnessjukt”

INRIKES. Tidigare SDU-ledaren Gustav Kasselstrand skräder inte orden när han kritiserar Sveriges satsningar på att införa könsneutrala badhus istället för att ta itu med de invandringsrelaterade övergreppen på badhusen.

Han kallar PK-människorna i Sverige för ”sinnessjuka” som inte bryr sig om några andra än sig själva.

20 thoughts on “PK-folket är ”sinnessjukt”

    • Nu får du inte taga alla skåningar över en kam…Arkelstorp är en liten by,som tidigare endast var bekant i potatisodlarkretsar…
      Att det sedan finns byfånar,är ju inget speciellt kännetecknande för enbart Skåne.Sedan måste du inse,att ett ”korrekt PK-organ” inte gör besök hos oss normala skånska bonnläppar ! F.ö. finns det också en eller annan lite annorlunda längre norrut i landet:

  1. Ett bevis hur anarkien sköljer över Europa hittade jag i dagens BZ.
    Vänsterextrema AFA (EXPO`s gelike) roade sig med,att i Berlins centrum elda upp hela gatuavsnitt.Bland dem som drabbades var Vattenfalls kontor.
    Nu skriver dessa kommunistsvin över i-nätet om sina eskapader och påstår,att händelserna är befogade eftersom ägarna renoverar de gamla husen !F.ö. bor dessa röda randaler i s.k. ockuperade gamla ruiner,Ett tillstånd som de gärna vill skall bestå.Länk från BZ:
    http://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/absurdes-bekennerschreiben-zu-randalen-in-berlin-mitte-aufgetaucht

  2. Inte ens med facit i hand verkar det finnas minsta vilja att krypa till korset. Dessa politiker gräver sin och vår grav utan att be om ursäkt och rätta till.
    Journalisterna som har ljugit för svenska folket i 30 år utan samvete. Det ekonomiska och sociala lidandet mörkaste hej vilt fortfarande.
    Med opartiska public service i täten.

  3. Politikerfrälset är vidionsdrivna. De planerar för hur de önskar att världen såg ut, inte hur den ser ut.

  4. Typiskt för dagens PK-politiker är att de blundar för verkliga problem och i stället tar itu med påhittade problem.

  5. PK; Om inte kartan och verkligheten stämmer överens så gäller – kartan. Borde egentligen kallas FR, FaktaResistenta.

  6. Jag håller till fullo med om att PK folk är allvarligt sjuka i huvudet eftersom dom inte har förstånd om att se sitt eget bästa utan är av den uppfattningen att det gör ingenting om Sverige går åt helvete bara analfabeterna från MENA-länderna kan njuta av sina rikedomar i återstoden av sina liv.

    • Vidrigt med alla masssexövergrepp på svenska tjejer på våra badhus som ökar för varje dag.Istället för att lägga resurser på att bevaka badhusen,stänga av de sexofredande pedofilbarbari männen från mena så läggs resurser på att bevaka asylboenden,Sverige är så fruktansvärt sinnessjukt ,Pk folkets sinnen är helt infiltrerade av onda makters agenda.Vi som är friska i sinnena och klarseende har ett ansvar att göra mera för våra barn och barnbarns överlevnad i vårt eget land som bortskänkes till barbarimän från tredje världen som sjuklöverjuntan bjudit hit för att byta ut oss,tränga undan oss i alla avseenden och dessutom tvingas vi betala för vår egen undergång.När få svensken nog tro?

Kommentera