Ännu ej i Sverige


Iran har piskat dussintals studenter för att de deltagit i en fest  efter en examensceremoni . Detta på grund av att båda könen var representerade på festen.

De unga män och kvinnor som deltog i partiet i en villa nära Qazvin, 140km nordväst om huvudstaden Teheran, fick 99 piskrapp som straff.

Ismaeil Sadeqi Niaraki en mullah som fungerar som åklagare i staden, berättade för ”Mizan nyhetsbyrå”  att en särskild domstol session inrättades efter att de unga upptäcktes.  Herr Niaraki:  ”Efter att vi fått information om ett stort antal män och kvinnor minglade i en villa i en förort till Qazvin  greps alla deltagare på festen.

Kvinnorna beskrevs som ”halvnakna” – vilket innebär att de var klädda i” blygsamma muslimska kläder”  och befanns ”dansa och jubla”. Umgänge mellan könen är kraftigt begränsad och Mr Niaraki sade att fallet ”krävde en kraftig reaktion från rättsväsendet”. 

Mr Niaraki tillade att rättsväsendet inte kan tolerera ”lagbrytare som använder ursäkter såsom frihet och att  ha roligt vid födelsedagskalas och examens fester”. Han varnade också att delta i partyn med båda könen inblandade, det kan  ”skapa problem för deras framtida utbildning och sysselsättning”.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören konstaterar att den muhammedanska värdegrunden skiljer sig en hel del från vår!


7 responses to “Ännu ej i Sverige

 • Tony

  Konstigt då, att där dom största problemen finns är i dom
  inskränkta länder där umgänge i kamratliga former mellan
  könen är förbjudna? Inte i dom normala länder där det är
  naturligt? Märkligt?

  Gilla

 • Kurt Edvardsson

  Ännu inte i Sverige, men kanske snart. Det finns ju vissa skolor som har för avsikt att tvinga svenska skolbarn att lära sig arabiska. Vad kommer därefter? Koranskolor för svenskar? Anpassning till sharia? Är det dags att sjunga avskedspsalmen som på Titanic?

  Gilla

  • age

   Länstidningen i Södertälje har redan en hel spalt på arabiska.
   Vilken tillfällighet!
   Varför inte andra språk? Finska t.ex eller Polska, Grekiska eller andra europeiska språk för våra mera nära invandrare.
   Kan det vara för att muslimerna kräver tidning på sitt språk?
   Alla muslimer är muslimer!
   Snart är alla muslimer – i f.d. Sverige!
   Snart är muslimer alla – i f.d. Sverige
   Gratulerar alla som har kämpat för en bra framtid!

   Gilla

 • Hans Vildegren

  Ja, detta är normal islamsk vardag. Varken mer eller mindre. Vad är väl Jehovas att haka upp sig på, jämfört med det här. Islam är Jekhovas i oktkubik gånger en miljon, och det räcker ändå inte. Islam vill fördärva allt mänskligt, gott, roligt, glädjefullt och levande för Gud. För att muslimerna egentligen hatar Gud och hans kärleksfullhet, och vill frammana den rena ondskan, för att de egentligen tillber underjordens mörka krafter. Därför är de emot allt som bejakar Gud.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: