22 procent av flyktingarna har tuberkulos

INVANDRING. En av fem flyktingar som placeras i Minnesota,USA av den federala regeringen testades positivt för latent tuberkulos 2014, enligt den statens Department of Health. Endast fyra procent av befolkningen i USA testade positivt för latent tuberkulos i rapporten senaste från Centers for Disease Control.

Den nya upplagan från april 2016  av flyktinghälsan, utgiven av Minnesota Department of Health rapporterar att:

Minnesota hade 150 fall av tuberkulos 2015, jämfört med 147 fall i 2014 (en 2 procent ökning). Den vanligaste riskfaktorn för tuberkulosfall i Minnesota är att vara från ett land där tuberkulos är vanligt.

TB screening erbjuds alla flyktingar under den inhemska flykting hälsa examen. År 2014, testades 22 procent av flyktingarna positivt för LTBI (latent tuberkulosinfektion).

26 procent av alla utlandsfödda fall av tuberkulos i Minnesota var från människor som är födda i Somalia . Somalier kommer nästan uteslutande in i staten genom vidarebosättningsprogrammet.

Mer än 70.000 flyktingar har flyttats i USA årligen under de senaste tre decennierna av den federala regeringen. Det är inte bara tuberkulos som förs in med dessa flyktingar. Mässling, kikhosta, difteri, och andra sjukdomar som var på väg att utrotas kommer också in över gränserna i USA.

Läs mer på Breitbart

-Pettersson säger stackars USA, världens rikaste land, med över 320 miljoner invånare som tar emot 70000 flyktingar när vi bara tog emot 162000 förra året och våra ”flyktingar” är garanterat friska och arbetssugna…

 

4 thoughts on “22 procent av flyktingarna har tuberkulos

  1. De som invandrat har väl aldrig blivit vaccinerade? Då jag var 2 dagar gammal den1 feb. 1944 blev jag vaccinerad med en enda spruta mot TBC. Den vaccineringen tror jag hette Calmette och skulle räcka livsvarigt. Då jag var 65 och hoten om TBC ökade i Sverige krävde jag ett test på Hälsocentralen(som vår Vårdcentral omdöpts till numera) för att få veta ifall min gamla vaccinering fortfarande hade någon effekt kvar? – Och tro det eller ej, – det gjorde den!

  2. Visst är det fantastisk att Afrika som skall vara civilisationens vagga fortfarande efter hur många triljarder dollar som helst i bistånd (det är väl det som är huvudproblemet) med bördig jord, sommar året runt, Mineraler, Olja mm fortfarande hoppar runt lägereldar, bor i kojor gjorda av kobajs och inte fattar ett enda dugg..

  3. TBC i världen år 2015

    Sverige – 10%

    Asien – 16%

    Nordafrika – 8%
    och mellanöstern

    Afrika – 56%

    Västeuropa – 1%
    norden

    Östeuropa – 7%
    och f.d Sovjet

Kommentera