Skyddsombud förbjuder personal att åka till asylboende – det är för farligt


INVANDRARVÅLD. Efter att personalen vid boendet på Boda värdshus slagit larm om flera allvarliga och hotfulla situationer stoppas de nu från att åka dit. Enligt det skyddsstopp som utfärdats av Migrationsverkets skyddsombud är det inte längre säkert för Migrationsverkets personal att åka till boendet.

Bland annat ska personalens bilar blockerats, de ska ha hotats och inredning slagits sönder under deras vistelse där.

På boendet finns just nu 76 asylsökande, och är där med är boendet nästan fullbelagt.

Enligt skrivelsen från skyddsombudet ska Migrationsverket gjort upprepade påpekande till leverantören om brister i boendemiljön men utan att någon förbättring sker. Det står också att bristerna på boendet föder ett missnöje som i sin tur tas ut på Migrationsverkets medarbetare.

Då verkets personal inte kan utföra sitt arbete under betryggande former på nuvarande anläggning får antingen de boende flyttas till annan anläggning eller komma till Migrationsverkets reception i Alvesta med sina ärenden där säkerheten bättre kan garanteras för verkets personal.

-Pettersson tycker inte de boende ska flyttas till en annan anläggning utan betydligt längre bort…

SVT


15 responses to “Skyddsombud förbjuder personal att åka till asylboende – det är för farligt

 • Involuntarium

  Men vad fan!!!! De ”flydde för sina liv” eller var det bara den naive, aningslöse Stefan Löfven som som vanligt impulsivt hävde ur sig en av sina floskler för att imponera på Socialdemokraternas röstboskap?

  De här var ju de nya fina svensk ”svenska” arbetarpojkarna och flickorna! Jo de som skulle rädda svenska pensioner!

  Nu kan inte ens service personalen komma i närheten av de hitkommna asylturisterna de är för farliga de har tagit med sig sina stridigheter och konflikter till asylboendet!

  Service personalen förbjuds av arbetsgivarens skyddsombud att gå till dina arbeten!

  Kan inte påminna mig någon situation där personalen stängts av på grund av att på arbetsplatsen befinner sig allehanda våldsverkare!

  Hahahahoaaaaahoha det blir ta mig fan mer och mer skrattretande, för varje minut som går!

  Stefan Löfven lämna in din avskedsansökan och utlys nyval! Stefan man måste förstå när man misslyckats så fullständigt att man drivit landet Sverige till konkursens brant! Du visar med all tydlighet idina handlingar att du vill återinföra ättestupan, du får väl bli den förste att prova på så vi andra får se hur det ska gå till att använda ättestupan din!

  Gilla

 • ossie

  De anställda har nog inte ens risktillägg, fackbossarna tycker väl att dom har att göra med trevligt folk som det är synd om.

  Gilla

 • Blodsven

  Märkligt, Sverige har ju aldrig varit tryggare än nu enligt någon helidiot….

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Men ngt sådant råder ej när dem skall tvångsallokeras till kommuner/skolor(medborgarna värderas ej högt)

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Dessa borde helt klart SKICKAS UUUUUUT UR SVERIGE!! Det är inga flyktingar som flytt för sina liv utan livsfarliga unga muslimer som lämnat kvinnor och barn….De behövs bäst där de kommer ifrån.
  SVERIGE ÄR INTE NÅGON AVSTJÄLPNINGSPLATS FÖR JORDENS VÄRSTA OGRÄS! S + MP måste bort från regeringsmakten, – nyval nu!

  Gilla

 • GRU

  Om man frivilligt väljer att jobba inom denna gren så som Migrationsverket, så får man hoppas att personalen också får vara med och betala för detta jävelskap dom är med och förvaltar och för min del skiter jag i om personalen drabbas av mord, stroke, rån eller våldtäkt …..man känner liksom inget med dom längre, och dom har absolut ingen rätt att gå och gnälla och grina över sin arbetssituation, och detta gäller även Polisen.

  Gilla

 • Svenne

  Va trevligt när dessa skitstövlar släpps ut från boendena,bland vanligt folk.som dom kommer attackera.Fast då lär inte polisen komma för dom har fullt upp med nästa gäng skitstövlar

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Färre asylsökande betyder inte att läget är lugnt.”

  Så lyder rubriken på Josefin Utas senaste inlägg i Dagens Samhälle.

  Hon inleder med orden.

  ”När det nu kommer så mycket färre asylsökande till Sverige än under hösten, tycker vissa att det är dags att lätta på restriktionerna. Det är helt fel tänkt. Nu är det dags att ta tillbaka kontrollen där den har förlorats”.

  Fan vad kul det är med tjejer…. som kan förstå problematiken i hur ett samhälle ska byggas, förvaltas och få att fungera på bästa möjliga sätt.

  Dessutom på ett enkelt sätt uttrycka det i ord. Josefin Utas kan det.

  http://www.dagenssamhalle.se/kronika/faerre-asylsoekande-betyder-inte-att-laeget-aer-lugnt-24973

  Gilla

 • Mm

  Vi har ingen militär, det var Reinfeldts allians som lade ner det.

  Gilla

 • Lofas

  Menaiterna har flytt för sina liv för att skapa kaos i vårt land…eller hur svetsaren?

  Gilla

 • Android77

  Kan man inte hyra delar av Sibirien av Putin? Det kostar förmodligen bara en bråkdel av vad kostnaden är här.

  Gilla

  • Suzie

   Sibirien har förhoppningsvis en nedkylande effekt på alla dysfunktionella grovt kriminella,svårt psykiskt sjuka,sexuella pervon som pedofiler mfl från tredje världen som enbart kommit till Sverige för att fortsätta begå hela brottsregistret och bli belönade med all inclusive då Sverige fortfarande är brottslingarnas paradis pga de grovt kriminella sjukklövern har gjort Sverige till laglöst land och en skurkstat där förövarna får mer fördelar/ förmåner och uppmärksamhet än offren.Räkningen skall inte Svenska skattebetalare stå för,Nej,räkningen skall skickas till Saudibarbarien.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Militären borde kanske sköta asylboenden i och med att det är så farliga personer som släpps in i landet.

  Gilla

  • Pica pica

   Javisst behöver vi ett specialförband inom Militären som kan kallas in vid allt grövre och farligare incidenter som vi nu ser över hela Sverige. Vi har redan haft ett mord. Varken Securitas eller Polisen är tränade eller har utrymme att klara av detta.

   Nu har de rödgröna vänstermupparna och likasinnade fått fylla upp slott och herresäten, hotellanläggningar och värdshus med spännande multikulti. De bör skickas ut i första hand att lösa problemen. Frågan är om inte Stefan Löfven får byta ut försvarsministern också. Den nuvarande är för lam och senfärdig. Det krävs en stark och beslutsför person med kännedom om hur hantera mellanösternmentaliteten.

   Hoppas att svenska folket börjar inse att det inte är ödmjuka och tacksamma flyktingar ”från krig och elände” det rör sig om som vi lägger våra skattepengar på.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: