Storbråk på asylboende

INVANDRARVÅLD. Ett större bråk uppstod på ett asylboende i Smålandsstenar sent under lördagskvällen. Polis tillkallades och två personer ska ha fått lindriga skador.

Omkring tjugo personer ska ha kommit i bråk med varandra i lördags kväll. Det var två grupperingar mot varandra med cirka tio personer i varje grupp. Vad som orsakade bråket är i dagsläget okänt. När polis kom till platsen var en man och en kvinna lindrigt skadade.

Vad menas med lindrigt skadade?– Det är ju relativt och i betraktarens öga. Jag har inte sett skadorna själv, säger Tommy Åkerberg, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping

Enligt uppgifter på polisens hemsida ville ingen inblandad i bråket polisanmäla händelsen. Därför kommer polispatrullen på plats att upprätta anmälningar om misshandel. Även två personer omhändertogs för berusning.

-Pettersson att så går det när vi flyttar Mellanöstern hit och tror att kaosblattarna blir jämlika och demokratiska svenskar bara för att PK drömmer om det…

SVT

18 thoughts on “Storbråk på asylboende

  1. Hur kommer utfallet bli år 2016?

    Antalet incidenter om bland annat hot och våld på Migrationsverkets mottagningar har ökat mer än trefaldigt sedan 2013.

    Statistik över samtliga inrapporterade händelser, där bland annat hot, våld och trakasserier ingår.

    2015: 1 655
    2014: 949
    2013: 512
    2012: 590
    2011: 522
    2010: 505

    Källa: Migrationsverket

  2. Sådana muhammedanska beteenden har blivit vardag.. En skrämmande utveckling i dagens Sverige.

    SD säger jag bara!

  3. Som boende i samhället så ska jag erkänna att jag blev glad när jag läste detta. Förhoppningsvis får det de ”godhjärtade” Smålandsstenarborna att vakna upp. Polisen har flertalet gånger varit på hotellet men föreståndaren har bortförklarat detta med att polisen endast varit på kaffebesök.

    Detta kafferepet blir svårare att förklara bort!

    Detta är också ett bakslag för de som är ansvariga för Smålandsstenarsidor på Facebook som censurerat och blockerat de som varit kritiska mot detta spektakel.

    Undertecknad kör ibland förbi hotellet för att se vad som händer. Igår när jag gjorde detta så kom det ut ett gäng lågbegåvade Eritreaner. Kanske är det dessa som råkat i luven med någon annan gruppering.

    Måtte svensken vakna och driva ut dessa parasiter ur Sverige!

  4. Hej.

    Brukar inte skriva i brunbloggar men kan inte låta bli efter att jag läste detta!

    Löjligt att skapa journalistik av en isolerad händelse. Ni glömmer så lätt att det rör sig om människor med trauman i bagaget. Visa lite överseende!

    Kiv och lättare handgemäng förekommer i alla kulturer.

    • ”Kiv och lättare handgemäng osv…” Är det inte av den orsaken som du har funnit din anställning ? Det är ju just dessa lättretliga,och kriminella som anländer i miljontals till Europa !
      Sedan kan jag trösta dig med att du inte är den förste missanpassade kommunist,som besökt Petterssons blogg..Tidigare finns IRM,AFA,Miljöextremister och andra söndrade,representerade bland besökarna.

    • Hvb-anställd….Bra att du kommer med dina synpunkter här och jag förstår att du inte vill bita den hand som föder dig men du är anonym här, du kan vara ÄRLIG utan risk!
      Det är inte vanliga NAIVA PK svenskar som läser petterssonsblogg utan välinformerade samhällsintresserade medborgare med goda kunskaper om mellanösternfolk och islam.
      Det kommer information hela tiden om dessa UNGA ARABISKA MUSLIMSKA MÄN som flytt från kvinnor och barn och som gnäller på HVB-boenden där de har allt gratis! Minsta barn fattar att det INTE är riktiga ”flyktingar” som flytt för sina liv utan det är FEL SIGNALER från MILJÖPARTIET OCH SOCIALDEMOKRATERNA om livstidsförsörjning via Försäkringskassan som lockat dem till Sverige.
      Ändras inte massinvandringspolitiken i grunde kommer det att förvandla Sverige i grunden till ett HELVETE och det förstår alla normalbegåvade med ett minimum av eget tänkande!

    • Allt som händer i samhället kan och bör dissekera till enskilda händelser och individer. Därigenom blir det också högst märkbart att det inte är enstaka händelser. I det sverige jag växte upp i var det enstaka händelser med sådant våld som dagligen rapporteras om idag. Det var högst något/några mord per decennium. Idag sker det dagligen. Äldre rånas och slås ned. Din anställning bekostas av skattemedel. De våldsspiraler som emannerar från det klientel du tjänar pengar på tillför våldet och kostnader. Ditt försvar är att det är ”brunt” och löjligt att skriva om händelserna. Man får anta att du finner det angenämt med den typen av beteende? Dock har vi lagstiftning som reglerar hur samhället ser på beteendet.
      Man får förmoda att du har en del att studera i såväl färg som matte eftersom du inte inser hur det belastar samhället. Inte bara nuvarande generation utan även kommande.

      Hoppas du hittar någon tillräckligt rosa eller ljusblå blogg där du fritt kan dölja samhällsförfallet i juvenila termer som löjligt och brunt om det nu är det vokabulären du vill använda? Världen är full av förtvivlade människor som inte orkar med att se vad som händer så du lär säkert hitta dina likar att dela en romantiserad bild med?

    • Haha, detta händer ju varje dag på HVB hem och flyktingbornden. Det händer även ute i övriga samhället, misshandel, rån och inte ska vi tala om de ökade våldtäkter i vårt numera otrygga samhälle.
      Media mörkar mördare från andra länder några exempel på detta de två 14 åringarna som firades för mirdet på en äldre man i Halland, mannen som mördade sin flickvän Claudia. Han var från Syrien och inte kunde man läsa någonstans om detta eller att han försökt döda sin dåvarande gravida flickvän. Eller pojken 14 år som dödade 15 åringen på en skola, han var från Syrien och hans heder var knäckt pga av att 15 åringen försvarar en tjejkompis. Detta är bara några få exempel av brott.
      Skulle du själv låta din dotter ( om du har ngn) gå hem själv på kvällarna i dagens samhälle?

      Att du ens kan med att försvara dessa otacksamma människor som inte kommer göra ngt för vårt samhälle mer än att förstöra det. De vill endast ha pengar, iphone, bo i stan.
      Du som jobbar på hvb hem har väl blivit så van vid bråk att du inte längre reagerar.

      Jag tror inte du är en sådan person som jobbar ensam eller inte sover med låst dörr på ditt jobb.

  5. Om dom verkligen känner för att ge sig på någon så kan dom väl åka till regeringen och slå ner dom som ligger bakom detta helvete.

  6. T.o.m en trevlig liten landsort som Smålandsstenar i djupaste Småland drabbas nu av kulturmarxismens ondskefulla projekt.

    I mitten av 60-talet var jag på sommarläger inte långt därifrån och det gick då ånglok genom orten. Inte trodde man då att denna trevliga lilla plats i framtiden snulle drabbas av detta!

  7. Det skylls väl på trångboddhet och fattigdom som vanligt.
    Det står ”två grupperingar. Jag tror personligen att det är muslimer som gett sig på kristna. Har lärt mig tyda mörkläggningen i tidningar.
    Står det om bråk i en ”stadsdel” så betyder det ett mångkulturellt berikat område.

    • Kan det vara så att det är olika nyanser av brunt som står mot varandra och den ena nyansen beskylls för att vara åt det vita hållet? Eller är de helt enkelt alltför lika varandra och är därför dödströtta på att höra sig själva? Det var kanske därför de migrerade och vad vill de söka skydd för? Risken att stå till svars för delaktighet i de bråk de initierar både här och där?

Kommentera