Skicka dem till fängelser i hemländerna


Från den eminenta TOBBES MEDIABLOGG lånar vi videon nedan.  Inslaget kommer från Belgiens parlament, utöver det vettiga förslaget att skicka de brottsliga blattarna till sina hemländer så är de siffror som nämns över befolkningen i Belgiska fängelser intressanta. Nästan hälften är utländska medborgare. Det finns väl ingen direkt anledning att anta att de Svenska pensionsräddarna är hederligare än de Belgiska? Observera att siffran som nämns inte inkluderar ”Belgare med utländskt ursprung”.

En trolig siffra på utlänningar med eller utan Svenskt medborgarskap i fängsligt förvar torde uppskattningsvis vara nånstans mellan 70 till 80%   av alla i fängsligt förvar!


13 responses to “Skicka dem till fängelser i hemländerna

 • Dumstruten

  Tror att ett land skulle kunna höja sin BNP kraftigt genom att specialisera sig på denna service. Inrätta fängelser av minimal nivå på standard och få betalt av alla europeiska länder som önskar få sina fängelsekunder transpoterade ut ur riket. Det skulle gynna ekonomin. Frågan är vem som ska betala? Ett alternativ är att interner jobbar av sin tid under vistelsen. Ingen lön utan bara finansiera nivån på servicen de erhåller under fängelsetiden? Vad är då straffet? Vet inte? Huvudsaken är att de saneras bort från skötsamma medborgare och att de slipper betala för deras uppehälle.

  Gilla

 • salrol

  Ett ”snille” har talat. Dräggen buar väl ut honom.

  Gilla

 • Tobbe

  Hur veta vad som är deras hemländer? Ljuger ju som borstbindare

  Gilla

 • Kommendanten

  Denne man förtjänar en guldmedalj!!!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Heder åt denna talare i Belgiens parlament som vill få ut kriminella utlänningar från Belgien….!
  Vilken skillnad mot Sverige och regeringspartiet MILJÖPARTIET SOM VILL GE KRIMINELLA UTLÄNNINGAR AMNESTI OCH MEDBORGARSKAP!!!!!

  Gilla

 • Pica pica

  Det tycks som om Sverige har funnit på en annan lösning. Man dömer utländska brottslingar enligt en helt annan måttstock än svenska och släpper de flesta fria. Ännu mer skrämmande än i Belgien.

  Gilla

  • Luntan

   Jovisst är det så, Pica pica. Men Varför fortsätter man med Verkningslösa skattefinansierade domstolskostnader? Svar: För att advokater, ”politiker” m.fl tjänar på det. Bättre att göra som IS, – fast i självförsvarssyfte. Det räcker nu.

   Gilla

 • Algot

  kommer aldrig att hända i Sverige!

  Gilla

 • putte

  Nä det sunda förnuftet lyser med sin frånvaro i Sverige , kan inte Sverige göra ett avtal med Ryssland så att dom kan härbärgera alla invandrande fängelsekunder det skulle nog bli lönsamt för alla parter Ryssland skulle få bra ersättning och vi skulle få bättre plats i våra fängelser för våra egna brottslingar ,samtidigt som det kanske skulle ha en viss avskräckande effekt.

  Gilla

 • Lena

  Filip dewinter, sunt förnuft fungerar inte i korrumperat samhälle, självmordsbenägna lyckas nästan alltid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: