Skicka dem till fängelser i hemländerna

Från den eminenta TOBBES MEDIABLOGG lånar vi videon nedan.  Inslaget kommer från Belgiens parlament, utöver det vettiga förslaget att skicka de brottsliga blattarna till sina hemländer så är de siffror som nämns över befolkningen i Belgiska fängelser intressanta. Nästan hälften är utländska medborgare. Det finns väl ingen direkt anledning att anta att de Svenska pensionsräddarna är hederligare än de Belgiska? Observera att siffran som nämns inte inkluderar ”Belgare med utländskt ursprung”.

En trolig siffra på utlänningar med eller utan Svenskt medborgarskap i fängsligt förvar torde uppskattningsvis vara nånstans mellan 70 till 80%   av alla i fängsligt förvar!

13 thoughts on “Skicka dem till fängelser i hemländerna

  1. Tror att ett land skulle kunna höja sin BNP kraftigt genom att specialisera sig på denna service. Inrätta fängelser av minimal nivå på standard och få betalt av alla europeiska länder som önskar få sina fängelsekunder transpoterade ut ur riket. Det skulle gynna ekonomin. Frågan är vem som ska betala? Ett alternativ är att interner jobbar av sin tid under vistelsen. Ingen lön utan bara finansiera nivån på servicen de erhåller under fängelsetiden? Vad är då straffet? Vet inte? Huvudsaken är att de saneras bort från skötsamma medborgare och att de slipper betala för deras uppehälle.

  2. Heder åt denna talare i Belgiens parlament som vill få ut kriminella utlänningar från Belgien….!
    Vilken skillnad mot Sverige och regeringspartiet MILJÖPARTIET SOM VILL GE KRIMINELLA UTLÄNNINGAR AMNESTI OCH MEDBORGARSKAP!!!!!

    • Talaren FILIP THEWINTER är en mycket klok äldre vit man!!

      • Stavade denna utmärkta rakryggade mans namn fel, han heter : FILIP DEWINTER!

  3. Det tycks som om Sverige har funnit på en annan lösning. Man dömer utländska brottslingar enligt en helt annan måttstock än svenska och släpper de flesta fria. Ännu mer skrämmande än i Belgien.

    • Jovisst är det så, Pica pica. Men Varför fortsätter man med Verkningslösa skattefinansierade domstolskostnader? Svar: För att advokater, ”politiker” m.fl tjänar på det. Bättre att göra som IS, – fast i självförsvarssyfte. Det räcker nu.

  4. Nä det sunda förnuftet lyser med sin frånvaro i Sverige , kan inte Sverige göra ett avtal med Ryssland så att dom kan härbärgera alla invandrande fängelsekunder det skulle nog bli lönsamt för alla parter Ryssland skulle få bra ersättning och vi skulle få bättre plats i våra fängelser för våra egna brottslingar ,samtidigt som det kanske skulle ha en viss avskräckande effekt.

  5. Filip dewinter, sunt förnuft fungerar inte i korrumperat samhälle, självmordsbenägna lyckas nästan alltid.

Kommentera