Hatet mot svennarna ”Jävla svennehora”

INVANDRARHAT. ”Jävla svennehora”. En kvinna i sextioårsåldern är på väg hem till sin lägenhet när männen på gatan börjar ropa. Det är inte första gången. ”Vi vill inte ha svennar här”, ropar de.

Några veckor senare rispar någon in hakkors i kvinnans bil. Så ser verkligheten ut för människor med svenskt ursprung i vissa delar av Sverige. Ett öppet förakt. Vissa kallar det hat mot svenskar. Andra kallar det en motreaktion.

Sverige, våren 2016.

Seved, ett så kallat utanförskapsområde. Beläget centralt i Malmö. Som så många andra socialt utsatta samhällen i landet har Seved flera ansikten. Å ena sidan lugna gator med både studenter och äldre hyresgäster. Stadsodling, fotoprojekt, galleri, biodling, Å andra sidan har delar av området länge varit en plats där samhällets marginaliserade lever.

Förr var det alkoholister och missbrukare.

Nu är det unga med invandrarbakgrund som fastnat i kriminalitet. Brottsligheten går upp och ner men finns alltid närvarande.

Ovanstående är början på ett intressant reportage i dagens Kvällsposten/Expressen. Synd att det kommer 30 år för sent.

-Pettersson gillar dock inte jämförelsen mellan alkoholister, missbrukare och invandrare. Jag tror knappast de förstnämnda hatade svenskar och skrek ”jävla svennehora”.

Nåväl, efter åratal säger nu hatmediet att det är invandrare som härjar och hatar svennar så det är ett fall framåt fast det inte är något nytt.

Filmen nedan från 1999, innan SVT blev PK, sanningen är att det är invandrarungdomar som rånar svenskar…

42 thoughts on “Hatet mot svennarna ”Jävla svennehora”

  1. Shit.. Vad har de gjort med vårt land… Media, politiker, demokratur.. Är de korkade eller är denna utveckling avsiktlig..? Det är liksom inget nytt? 🙁

    • Det kan inte vara någon tillfällighet med en så lång rad av klavertramp, så inkompetent är ingen. Jag är övertygad om att vad vi ser är en regisserad plan där EU och eventuellt UNHCR , FN inte bara spelar med utan verkställer. Hur ser den muslimska representationen i FN ut? Infiltrationen har pågått i åratal och kommit så långt att de ledande organen i västvärlden står handfallna. Självklart hade EU kunnat agera handfast och resolut om man inte hade fått förhållningsorder utifrån, den tafflighet EU uppvisar kan bara ha sin förklaring i att man är bakbunden. Det gäller även de flesta nationella politiker, även Åkessons senaste tongångar tyder på att det finns någon form av fjärrkontroll. Däremot tror jag den motsträviga attityden i Östeuropa är uppriktig, i Väst är kronan på verket tillsättandet av Londons borgmästare.

  2. Du gamla du svältfödda misskötta land som våldtagits utav vår ”regering”
    Du var ju en gång ett så strålande land den gång när vi hade en regering
    Jag längtar tillbaka till fornstora dar då ärat ditt namn flög över jorden
    Nu garvar man åt oss och hånar oss ibland för vi har blivit sämst i hela Norden.

  3. Inte alla invandrare heller skriker ’svennehora’. Arbetskrafts invandrare som kom på 1960 o 1970 talen är överlag anpassade i samhället och lever efter våra värderingar. Dom är i regel inte Menaiter, dom kokar också av ilska och förbannelse över förfallet.

    • Arbetskraftsinvandringen då var behövd.
      I dag behövs, i realiteten, ingen invandring alls. Dessutom blir ju samhället mer och mer automatiserat och den utvecklingen ökar hela tiden.

      Aj aj aj, oerhörd felräkning av de politiker som trodde på utredningar och forskarrapporter om att Sverige var i stort behov av arbetskraft…vad de inte tänkte på var att många tjänster drogs in/dras in när personalen går i ålderspension.
      Den andra kategorin politiker var den stora skara dumhuven vilka lät hjärtat och känslor avgöra = Mycket, mycket farligt sätt att sköta ett land på.

      Man är tvungen att vara kall och beräknande på en sådan ansvarspost..

      • Absolut; idag behövs dom inte, dom kostar bara en massa skattepengar.

      • Ett förtydligande;
        Dom som inte behövs är dom som kommit dom senaste 30-40 åren. Speciellt INTE MENA

    • Min erfarenhet är att dessa tidiga invandrare, som det inte alls krusades för som idag, är betydligt mer förbannade än vi flata etniska svenskar.

  4. Kultur- och demokratiministern säger idag att vi inte ska tolerera rasism mor de med svenskt ursprung. Med en sådan här fördröjning på insikterna är det inte mycket som kan stoppas i vårt samhälle. Man får ändå vara glad för att insikten till slut finns tillgänglig hos de som har makt. Nu är frågan om det kommer att omsättas i praktiken.

    De börjar kanske förstå att de inte kan omvända svenskar till den agenda de så gärna vill införa för att tillfredsställa sin lilla grupp av väljare?

    Det brinner på Södermalm.

  5. SEVED – ett ökänt skitställe skapat av Socialdemokraterna genom ANSVARSLÖS massinvandring av dysfunktionella människor. Syftet har varit att importera hjälplösa som röstar på ”vänstern” mot en röst på SOCIAAAAL-DEMOKRATERNA….
    Jag är ”gammal” nog att ha upplevt SOVJETUNIONENS KOLLAPS och jag har sett diktaturer falla ihop som korthus, exempelvis dikaturen i Polen….-Vänsterpartiets och Jonas Sjöstedts idealsamhälle, ett samhälle utan utvecklingspotential….där befolkningen svalt och fick matkuponger och köade för en brödbit….Fint Jonas Sjöstedt ?
    Som sagt, jag har sett mycket SKIT och jag VET att Sveriges ANSVARSLÖSA MASSINVANDINGSPOLITIK KOMMER ATT FÅ KONSEKVENSER…..
    100 tals miljarder dollar kostar massinvandringen och Integrationsverkets 5000!! anställda – DET ÄR LÅNADE PENGAR…..!!!
    Kolappsen kommer senast nästa lågkonjunktur då vi även får se bostadsbubblan brista…..
    Konsekvensen blir förutom en gigantisk ökad kriminalitet SÄNKT LEVNADSTANDARD GENERELLT…..
    Mp+ S kommer att stå där med byxorna nerdragna och stjärten vänd mot Mecka…..

    • Rättelse: det ska vara en röst på vänster/sossarna MOT bidraget från Försäkringskassan…..!!! Syftet med massinvandringen!!!

  6. Detta elände är 7-klöverns och 87-ans fel. Även pk-median är delägare till dessa fanskap.

    SD säger jag bara!

  7. Ut med rasisterna, om man inte vill träffa på svenskar är det korkat att ta sig till Sverige

  8. Ut med skiten nu, inte sen!

    Inbördeskriget börjar ta form? Nu handlar det inte om, utan när drar det igång på allvar?

    Integration fungerar inte, assimilering in i det svenska samhället. Avvikande religion och kultur lämnas kvar i hemlandet, överges senast vid inträdet i den suveräna nationalstaten Sverige!

    Gillar ”inte” olika och älskar ”inte” mångfald! Det kommer ingen någonsin kunna ändra på!

    • Vad är du för djävla amöba som kommer hit till oss och hota oss.
      Jag syftar alltså på ”blatte power”

    • 100 på att nazisten Blatte Power inte är lika tuff om han möter en svenne som saknar rosa käft utan kan trycka in sin adidas stl 45 i käften på han.

  9. Blir stolt att bli kallad Svenne hora,det är nåt den påstående aldrig kommer att bli 🇸🇪.Fast det är jag,förstår även dom som tar illa upp.

  10. I artikeln kan man läsa att invandrarnas rasism mot svenskar är en reaktion på att de inte känner sig välkomna.

    Kan man då säga att svenskarnas rasism mot invandrare är en reaktion på att de välkomnats men skapar allt större problem?

    • Invandrarungdomar kastar sten mot polisen, ambulansen och brandkåren för att dom känner sig orättvist behandlade sades det i reportaget som norsk tv gjorde.
      Om du eller jag som är Svenskar går till läkaren så kostar det skjortan, Invandrare går gratis. Om du eller jag går till tandläkaren går räkningen på tusenlappar, Invandraren går gratis. Har du stått i bostadskö länge och kommit rätt långt fram så får du flytta bakåt när det kommer nya invandrare för dom går före.
      Nu undrar jag vilka som är orättvist behandlade i samhället och om det inte är så att det är vi Svenskar som borde kasta dessa stenar istället. Om dom nu skall kastas för att man är orättvist behandlad.

  11. Vi måste slänga ut dessa parasiter och det nu i morgon är det för sent. Vi får heller inte glömma att slänga ut landsförrädarna.

    • Vi kan inte kasta ut landsförrädarna innan dom betalat tillbaka vartenda öre som dom stulit från oss SVENSKAR.

  12. Såg vad Obama sa om nordiska mötet.Att dom är så överens så knappt mötet behövs.

    De nordiska länderna är en modell för samarbete, konstaterade han också, och betonade att de nordiska länderna är ”extremt viktiga” för USA och den internationella ordningen.
    – Världen skulle vara säkrare om fler länder agerar som Norden. Varför sätter vi inte de här små länderna vid makten i världen ett tag?

    Alltså är länderna i syd och dess befolkningar sämre.Alla är vi olika

      • Med fortsatt islamisering så hotas demokratin. Och då får världspolisen USA rycka in och flygbomba oss tills vi blir demokratiska igen…

    • Sverige är ett experimentprojekt, en försökskanin för att se vad som händer om man bara kör låt gå. Perfekta förutsättningar, en lättfoglig och konfliktundvikande befolkning som inte behövt försvara sitt territorium på 200 år. Så förbannat tragiskt.

      • Vi har ju dessutom inget försvar, så vi är ett lätt byte för invasionsstyrkan.

  13. ” Vissa kallar det hat mot svenskar. Andra kallar det en motreaktion.”
    Motreaktion mot vaddå? För att dom fått skydd i Sverige och gratis matkuponger och livslång försörjning här? Dom är då inga medborgare heller utan Motborgare. PK-avfallet som fiskar röster bland motborgarna är Mutborgare.
    Man ska lalla asen vid deras rätta namn, Sverigefientliga menaiter som hatar svenskar!

      • Vårt ”rättssystem” beskrivet i ett nötskal!

  14. Stefan Lövfen har fått sitta bredvid husse Barack Obama och all är nöjda med statskuppen. Mångkulturen har fått fäste i Sverige och nu går det långsamt åt helvete. Folk skrattade åt mig när jag för två år sedan sa att Sverige kan få inbördeskrig. ”Inbördeskrig i Sverige, omöjligt” sa de. Nu är det ingen som skrattar snart. Alla känner snart någon som fått bostadsinbrott eller känt av de övriga spänningarna i samhället.

    Men svetsaren är ”stolt men inte nöjd”. Han har fått ätit lite mat och pratat skit med Obama.

  15. Min stad blöder,och det har den gjort länge precis som du Pettersson skriver. Seved är endast Ett av många bevis på att vår nation faller. För två veckor sedan skrev jag en vardagsberättelse om hur det kan gå när man som svensk cyklist tvärsar genom Seved.

    • Rosengård visar vägen för alla Menaiter! Rena Vilda Västern!

      • Ja så kan man också se det. Vilda Vänstern i rikets tredje (pang)stad Mullaö.

      • Det otäcka är att de vinner mark.
        Område efter område töms på Riktiga Svenskar.
        Utvecklingen i Sverige kan förutses genom att studera Södertälje.
        Vi i Södertälje har en lång erfarenhet av detta.
        När ivällargruppen blir tillräckligt stark får den också inflytande i kommunstyrelsen.
        Även där har vi en god erfarenhet!!!

Kommentera