Stäng

Tio personer tog springnota i Långsele

BEDRÄGERI. Tio personer var de som smakade i sig hamburgare, strips och dryck.Sedan tog hela gänget springnota och lämnade 87:ans grillkök i Långsele utan att betala en enda krona för maten.

Eftersom Adam Lidström var misstänksam redan från början när sällskapet anlände så noterade han ett registreringsnummer på en av bilarna. De uppgifterna har gått vidare till polis i Sollefteå, men därifrån berättar förundersökningsledare B-O Lundberg:

– Antingen var det fel nummer eller så hade bilen falska skyltar.

Läs mer på Allehanda

-Pettersson menar att Adam Lidström kom billigt undan. Hamburgare med tillbehör går på högst 1000 kronor för tio personer, hade han nekat dem servering eller krävt förskott eftersom han var misstänksam hade DO gått i taket och krävt honom på 60000 för diskriminering av resande…

9 reaktioner på “Tio personer tog springnota i Långsele

 1. Sällskapet var säkert på baren ganska länge och Adam lämnade säkert bra signalement tillsammans med den ena bilens regnr. Men som vanligt så ska inte andra varnas för dessa ”resandes” besök.

 2. Brukar man inte betala innan man äter? Har iallafall aldrig besökt ett gatukök som tar betalt efteråt.

 3. Regeringen kommer lägga ett lagförslag att alla utom pursvenskar har rätt att slippa betala för någonting överhuvudtaget, för vi i feministregeringen är inte rasister och hatar bara SD.
  Halva målet är redan nått iom att vi har ordnat fri tandvård, läkarvård, inträde till simhallar, gym, gratis busskort, ( vi jobber också på fria taxiresor)ordentliga bidrag till o för allt, naturligtvis fattas bara valfria måltider överallt inkl. Operakällaren, Välkomna.
  Vi kommer också tillhandahålla normerade stenar som valfritt kan kastas på polis, väktare, ambulanspersonal och övriga misshagliga svenskar utan påföljd.
  För att kunna skapa riktiga brasor finns nu också bensindunkar att hämta ut på bekväma gångavstånd, 5L, 10L, eller ta så många Ni orkar bära. PK jublar.

  1. Natyrligtvis ska vi bjuda dem på självantändande bilar så att de kan få ut försäkringspengar också.

   Men det är kanske en förmån som endast en viss grupp i Södertälje har tillgång till.

 4. 87:an ger ju allt gratis till alla utom svenskar, så ”87:ans grillkök” var väl inget undantag för ohyran…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: