Flera fall av sexuella ofredanden i Ystad

INVANDRARBROTT. På kort tid har minst fem fall av sexuellt ofredande eller ofredande av unga flickor i Ystad polisanmälts. De misstänkta brotten har inträffat både i centrala Ystad och i Sandskogen.


Det är framför allt flickor i 14–15-årsåldern som har drabbats, konstaterar Beatrice Wettergren som är förundersökningsledare på polisen i Ystad.

– Vi har i dagarna fått in minst fem sådana här anmälningar, om händelser mellan den 23 april och i tisdags. Det är anmärkningsvärt många och det här blir förstås prioriterade ärenden hos oss, säger hon.

-Pettersson ser att polisen har signalement på förövarna men vill inte gå ut med det för att undvika spekulationer. Tydligen tänker de inte på att det är just då som spekulationerna uppstår.

Exempelvis finns det två stycken asylboenden i Sandskogen och jag har svårt att tro att det inte har något samband.

Ystads Allehanda

6 thoughts on “Flera fall av sexuella ofredanden i Ystad

  1. Alla de här lärarna de så kallade särskilda kompetenser får mer betalt i ett yrke där lön och utbildningsnivå inte går hand i hand, de har skrivit under värdegrundsavtal som gör att dom inte kan ytra sig i frågan och därför ser mellan fingrarna på dessa ohyggliga övergreppen tacka sjuklövern för deras vänster gröna sammhälsförstörar politik!!

    Nä fy för fan vilka äckel dom är alla dessa landsförädare.

    .

  2. Pratade nyligen med en kvinna som var i 25 års års åldern.Hon berättade för mig att när hon gick på högstadiet kom det flera sk ”ensamkommande” vuxna barn till hennes klass.Alla såg att dem var vuxna karlar men lärarna låtsades inte om detta.Kvinnan berättade för mig att två av de sk ”ensamkommande” vuxna barnen tafsade på tjejerna i klassen,varav en tjej alltid råkade ut för mer tafsande och fula könsord mm än övriga tjejer.Lärarna gjorde ingenting,försökte få tjejerna att tiga om vad som pågick och ursäktade till råga på allt elände barbarimännens beteende som pojkstreck,nyfikenhet mm.Vilket förbannat svek mot tjejerna.Lärarna tycker alltså att pedofili är helt ok och normalt.Sverige är sinnessjukt bortom räddning! Hur djävulskt är det inte att hjärntvätta svenska elever med att lära sig acceptera pedofili,rån,misshandel,våldtäkter som något normalt i dagens samhälle.Skolan är barn och kvinnofientlig som stödjer sharialagar och barbariet.Dessa sexuella övergrepp från Menaiter med barbaikultur och sharialagar har de grovt kriminella i sjukklövern importerat ännu mer av trots att de vetat om alla problem och otrygghet det medför i skolorna.Här har föräldrar ett oerhört viktigt och stort ansvar att kräva säkerhet och trygghet för sina barn i skolans miljö,inga pedofiler,inga vuxna män som låtsas vara barn i våra barns skolor är ett absolut krav.

  3. Birger Jarl instiftade kvinnofridslagen på 1200 talet. Brott mot kvinnofrid straffades med förlust av all egendom,den skyldige dömes också fredslös.
    Ruinfeldt och Löfven de båda stora folk och landsförrädarna har avskaffat kvinnofriden genom att importera världens mest barabarikultur män från tredje världen som tillåts att utöva all sorts sexuella övergrepp på Svenska flickor/kvinnor inklusive pedofili och mord.Vi måste kräva att kvinnofriden skall råda i Sverige idag 2016.Hade Birger Jarls kvinnofridslag gällt idag så hade kvinnohatarna som begår sexuella övergrepp utvisas direkt.

  4. Mörkläggningen fortsätter. Nu är det bara bussiness as usual. Skiten kom upp till ytan efter Köln och nyår, men thats it, nu får allt bara fortsätta som innan. polisen och media mörkar allt…..fy faaaaan. Svenskar är så jävla konflikträdda och fega. Vi riskerar allt, precis ALLT med denna feghet/flathet!

  5. Ja där dräller runt en stor mängd av dessa figurer
    och förmörkar en annars ljus och öppen stad.
    14-15 åriga tjejer, jo jo, lammekött ska det va?
    Polisen kunde också tillagt att dom har ett flertal
    utryckningar till dessa boenden dagligen, men det
    skriver inte Ystads Allehanda om, här gäller kod 291!

  6. Poliser som inte vill skydda allmänheten – kan jag tycka inte är lämpliga som poliser.

    Vi brukar åka till Sandskogen/Ystad en gång om året – bada och gå runt på stan.

Kommentera