Malmö, en stund i maj 20166 responses to “Malmö, en stund i maj 2016

 • Lena

  Mycket som har förändrats till kaos i Malmö och resten av Sverige. Svenska ungdomar och barn som inte känner sig säkra på skolor, idrottsanläggningar, badhus, biografer, parker, bussar, tåg,nöjesbåtar, torg och gator.
  Går tillbaka i historien och tiden vid och under andra världskriget, vilken grupp i Europa upplevde samma otrygghet inte från ”mussar” då, utan från ”nassar” ?
  Är vi otrogna nu utsatta för samma förföljelse, tycker mig se paralleller.
  Och vi låter oss invaderas av okontrollerade mängder med samma attityd, ”var ligger hunden begraven” eller som araben sa , ”den gravade hunden”?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Jag föreslår att vi lämnar EU. Att vi rensar upp och ut de som inte tänker sig ta ansvar för sig själva och andra. Att vi samarbetar med en lagom mängd länder som ligger nära oss geografiskt och kulturellt. Norden. Att all religiös verksamhet ska egenfinansieras utan hjälp från det gemensamma och utländska finansiärer tillåts ej.
  Angående de som kommit hit som asylsökande skall de så snart hemlandet är möjligt att leva i (det bor ju folk där nu) så ska de inte ha förmåner i Sverige och den enda hjälp de kan få är att återvända hem. Detta gäller även de asylsökande som erhållit medborgarskap.
  All brottslighet under tiden asylsökan hanteras diskvalificerar personen för uppehållstillstånd.
  Asyl pga religiösa skäl lämnas ej. De får först visa att de tänker åtgärda det i hemlandet alternativt söka sig till religiösa länder av den sort som harmonierar med den riktning de själva valt.
  All vistelse under tiden i Sverige skall självfinansieras.
  Tiggeri är tillåtet men bara på internet. Där kan var och en bidra efter förmåga och intresse.
  Jordgubbar serveras under midsommar och de ska vara svenska och jättejättegoda. Mums.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Tiggeri på internet betyder att människor inte behöver befinna sig på svensk mark.

   Så kan vi fortsätta och ta hand om djur och natur på bästa sätt.

   Eftersom utrensningen kan vara betungande föron myndigheterna kommer angiven att uppmuntraz med belöningar för den som bistår polisen i att finna de element som t ex eldar bilar och kastar sten. De är per definition inte svenska?

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Och detta Socialdemokratiska mångkriminella paradis kostar statskassan 5,5miljarder per år och snart ser säkert hela Sverige ut så….Inte konstigt att Sverige hamnar på plats nummer 22 efter Thailand när det gäller investeringar…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: