Vardagsberättelse

Ibland förstår man inte vad det är man ser, utan någon får förklara.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det är dom från Rosengårdsskolan, de blir hämtade i buss och körda till malmöbarnens konsert, hade dom inte fått den servicen hade dom inte kommit hit till Malmö Live”

När alla andra av Malmös föräldrar, mor och farföräldrar, och vänner cyklar, tar buss eller egen bil, då körs rosengårdsfolket med hyrda bussar. Det kallas curling, eller om du hellre vill uttrycka det som att se ner på friska människor som om dom vore förståndshandikappade och behöver hjälp….hela tiden.

15 thoughts on “Vardagsberättelse

  1. Apropå curling…………..

    Undrar du vad en del av licenspengarna går till……?

    ”Sveriges Radio har köpt in en sjuveckorskurs i stresshantering till samtliga medarbetare. I kursen ingår bland annat dagliga mindfulnessövningar. Vissa delar av satsningen har ifrågasatts internt.

    Programmet rullar ut på SRs alla arbetsplatser under två års tid, men det är frivilligt att delta. Syftet är att arbetsgrupperna ska få verktyg och förhållningssätt för att få ett hållbart arbetsliv.

    I programmet ingår tio minuters mindfulnessträning i grupp dagligen. Gruppen följer förinspelade instruktioner och går ner i varv, andas och blir närvarande i nuet”.

    http://www.journalisten.se/nyheter/sr-ska-motverka-stress-med-mindfulness

  2. -Men´snälla nån, de måste ju känna sig välkomna och omhändertagna. Som du säger, Eva-Marie så curlas det med dessa människor så man kan spy men när man frågar ansvariga så är det synd om dem – de behöver uppmuntran efter det hemska de ”flytt” ifrån.
    ULK, ULK ULK !!!

  3. Ser namnet ”bergkvarabuss”på bussen. De företaget transporterar ofta de långväga, undrar vem som driver företaget ?
    Vilka känningar de har med makt och myndigheter?

  4. ”Det kallas courling, eller om du hellre vill uttrycka det som att se ner på friska människor som om dom vore förståndshandikappade och behöver hjälp….hela tiden.”

    Nej det är ren och skär rasism enligt den sanna definitionen. ”Rasism En ideologi, uppfattning, värdering eller struktur som bygger på en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra.”

    De som krattar manegen hela tiden för dessa utomeuropeiska migranter anser uppenbarligen att de inte klarar sig utan stöd och hjälp vilket är lustigt för att de har lyckats att ta sig runt halva världen utan pass och pengar som de säger.

    • Exakt så är det, men det värsta är att de där självutnämnda antirasistiska godhetsapostlarna inte förstår att dom är rasister då de tar om hand vuxna friska människor som klarat av att ta sig mil efter mil efter mil…….till vårt land. Väl över gränsen står de ”goda” och tar om hand….I rest my case. Vi lever i landet Ding Dong

    • Exakt !
      Det är ju så jävla synd om alla som inte är som oss pga att vi skulle ha förhindrat dom från det.Tycker godhetsapostlarna kan bli som dom.

  5. Kan man inte misstänka att både föräldrar och barn är förståndshandikappade?

    • Föräldrar, barn och politiker..
      Och alla som röstar på sådana politiker

Kommentera