Vardagsberättelse


Ibland förstår man inte vad det är man ser, utan någon får förklara.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det är dom från Rosengårdsskolan, de blir hämtade i buss och körda till malmöbarnens konsert, hade dom inte fått den servicen hade dom inte kommit hit till Malmö Live”

När alla andra av Malmös föräldrar, mor och farföräldrar, och vänner cyklar, tar buss eller egen bil, då körs rosengårdsfolket med hyrda bussar. Det kallas curling, eller om du hellre vill uttrycka det som att se ner på friska människor som om dom vore förståndshandikappade och behöver hjälp….hela tiden.


15 responses to “Vardagsberättelse

 • jgarn

  I N A V E L ger oftast ett visst handikapp.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det bästa är att DET KOSTAR INGENTING, HÄLSAR REGERINGEN, DET ÄR BARA PURSVENSKAR SOM KOSTAR HELA LIVET!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå curling…………..

  Undrar du vad en del av licenspengarna går till……?

  ”Sveriges Radio har köpt in en sjuveckorskurs i stresshantering till samtliga medarbetare. I kursen ingår bland annat dagliga mindfulnessövningar. Vissa delar av satsningen har ifrågasatts internt.

  Programmet rullar ut på SRs alla arbetsplatser under två års tid, men det är frivilligt att delta. Syftet är att arbetsgrupperna ska få verktyg och förhållningssätt för att få ett hållbart arbetsliv.

  I programmet ingår tio minuters mindfulnessträning i grupp dagligen. Gruppen följer förinspelade instruktioner och går ner i varv, andas och blir närvarande i nuet”.

  http://www.journalisten.se/nyheter/sr-ska-motverka-stress-med-mindfulness

  Gilla

 • mari svensson

  -Men´snälla nån, de måste ju känna sig välkomna och omhändertagna. Som du säger, Eva-Marie så curlas det med dessa människor så man kan spy men när man frågar ansvariga så är det synd om dem – de behöver uppmuntran efter det hemska de ”flytt” ifrån.
  ULK, ULK ULK !!!

  Gilla

 • Synonymen

  mona sahlin är en plåga. Hon kan inte sköta de enklaste av skyldigheter eller uppdrag. Hon missköter precis ALLT!!!!

  Hon är en arrogant skithög som levt hela sitt liv på svenska folkets bekostnad. Samma folk som hon avskyr och förnedrar offentligt varje gång tillfälle ges.

  Hon är vedervärdig.

  Mona Sahlin skolkar från Systemet
  http://livetsgoda.se/artikel/artikel.asp?meny=&kat=0&ArtikelId=4128#.Vy1VyV72ESV

  Gilla

 • Lena

  Ser namnet ”bergkvarabuss”på bussen. De företaget transporterar ofta de långväga, undrar vem som driver företaget ?
  Vilka känningar de har med makt och myndigheter?

  Gilla

 • Argus

  ”Det kallas courling, eller om du hellre vill uttrycka det som att se ner på friska människor som om dom vore förståndshandikappade och behöver hjälp….hela tiden.”

  Nej det är ren och skär rasism enligt den sanna definitionen. ”Rasism En ideologi, uppfattning, värdering eller struktur som bygger på en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra.”

  De som krattar manegen hela tiden för dessa utomeuropeiska migranter anser uppenbarligen att de inte klarar sig utan stöd och hjälp vilket är lustigt för att de har lyckats att ta sig runt halva världen utan pass och pengar som de säger.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Exakt så är det, men det värsta är att de där självutnämnda antirasistiska godhetsapostlarna inte förstår att dom är rasister då de tar om hand vuxna friska människor som klarat av att ta sig mil efter mil efter mil…….till vårt land. Väl över gränsen står de ”goda” och tar om hand….I rest my case. Vi lever i landet Ding Dong

   Gilla

  • Svenne

   Exakt !
   Det är ju så jävla synd om alla som inte är som oss pga att vi skulle ha förhindrat dom från det.Tycker godhetsapostlarna kan bli som dom.

   Gilla

 • Svenne

  Det är väl några som anser sig goda,när dom serverar från silverfatet.En del behöver aldrig ta ansvar eller får ta konsekvenser av sitt handlande dvs folk med annan hudfärg och kultur.

  Lördags filmen !
  http://m.liveleak.com/view?i=5aa_1462559696

  Gilla

 • Bosse

  Kan man inte misstänka att både föräldrar och barn är förståndshandikappade?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: