Norsk TV jagas bort från Husby


INVANDRING. ”Bang bang bang” ropar en grupp ungdomar bakom NRK och nationalekonomen Tino Sanandaji när  de skulle göra en intervju om integration och ekonomi på ett café i stadsdelen Husby i Stockholm. Tino Sanandaji säger att så här var det inte för 10-15 år sedan. Svenska lagar och regler gäller inte i vissa områden, nu är det lokala stammars lagar som gäller…en annan norsk reporter, Anders Magnus, utsattes för stenkastning i Rinkeby för några dagar sedan. Det programmet ska sändas den 8 maj.


16 responses to “Norsk TV jagas bort från Husby

 • Husby Veteranen

  Har ni någonsin talas om Tillstånd att få filma på en offentlig plats?? Era äveliga svart målare av utsatta områden. Vi är de riktiga soldaterna kom ska ni få se.

  Gilla

  • Law & Order

   Det finns ingen regel som innebär att du inte får fotografera på allmänna platser och då även de personer som befinner sig där utan att be om tillstånd, till exempel på platser som torg, parker och gator. Detta innebär att du alltså även får stå på allmän plats och fota in på privat område. Det finns dock vissa speciella skyddsobjekt som du inte får ta bilder av, till exempel militära anläggningar då det är skyltat att fotografering inte är tillåtet.

   Gilla

 • Ferguson

  TRUMP FOR PRESIDENT
  Så blir det snart fart på alla dessa kräk pang pang känner ni det VA

  Gilla

 • Björn

  Man får skämmas över Sverige när man ser detta och hur långt oansvariga politiker låtit förfallet gå. Man kan ju bara tänka sig hur det kommer att vara om några år när ytterligare tiotusentals nya snyltande muslimer skall ha någonstans att bo.
  Nu finns ju inte Mona kvar längre heller som ”tung” samordnare.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Till slö*****

  Gilla

 • Olle.

  Få ut detta mentalt störda slödder ur Sverige. Kriminellt inavel som tar sig friheter ska inte vara här.
  Skicka detta klipp till regeringen och till SÄPO, ställ krav på att dom ska bort, om dom så ska sjutas bort så ska dom härifrån.
  Jävla apor.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Stort Tack till Tino Sanandaji, för att han vill ge sin bild av Sverige.

  Fast oftast verkar det mest vara utländsk media, som är intresserad av vad han har att säga. Vilket säger en hel del av Sverige idag.

  Gilla

 • Mimi N

  Polisstyrka med militär organisation, d v s gendarmeri – det är vad man behöver för att plocka bort de vandrande soporna. De infekterar er svenska jord, kasta ut avskrädet – en gång för alla. Skydda folket ifrån håriga varulvarna och blodtörstiga vampyrerna. De flesta av er har barn och barnbarn – gör så att de växer upp på den jord ni ärvt från föregående generationerna. Var rädda om barnen, DE ska ha en framtid HÄR i faderlandet, ut med monstren som dödar i pedofetens namn.
  Väntar ni för länge, blir 87% till 97%, 157% o s v. Muslimerna förökar sig överallt, S kommer att klämma åt hårdast för att kväva all frihet och härska över era sinnen. Vad väntar ni på ??
  ”Bellum omnium contra omnes” gäller det framöver !

  Gilla

 • Förbannad

  Det är tamejfan skamligt att inte dessa idioter slängs ur landet, dom ska inte ens ha rätt att beträda Svensk mark! Sätt in både polis och militär, sätt dom i gummibåtar och låt dessa ro med händerna härifrån. Gärna en mörk natt…

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Men när inte svensk inte gäller här längre, så måste ju vi svenskar i våra områden också kunna kräva att vi ska få göra vad vi vill här. Det innebär bl a att vi inte ska betala skatt som ju används för att försörja de muslimska enklaverna.

  Gilla

 • Synonymen

  Detta är människor som överhuvudtaget INTE har i vårt land att göra. Dessa vidriga muslimer är inte en del av MITT Sverige. Blodet kokar i mig när jag hör dessa satans ockupanter. Jag vill utrota dessa kryp.

  ÅK HEM!

  Gilla

  • Orten är

   Många av de är inte ens gudsfruktiga kanske nåt ni äckliga rasister har gemensamt med dem. Vill ni ha ett inbördeskrig i Sverige kan ni gärna fortsätta haka er på stackars fredsvänliga muslimer

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Det finns 1000 gangster i områdena runt Järvafältet, – Husby, Tensta, Rinkeby….Antalet poliser är betydligt mindre, de flesta av dessa ligister borde kunna hanteras om vi hade en polis värd namnet och tydliga regler i samhället….En polis som inte kan ta en snorunge på 15 år eller en vuxen gangster på 20 år i örat ska inte vara polis!
  SVT, Aftonbladet, Expressen som ylar som galna påsatta hundar så fort en kaosblatte gnäller över en örfil har HUVUDANSVARET FÖR UTVECKLINGEN!!
  Tragisk att inte dessa gäng av somaliska kattrökande kriminella INTE kan hanteras av den myndighet som har ansvaret för att upprätthålla lag och ordning….
  Sverige behöver en Donald Trump annars vinner arslena!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Dessa IDIOTER som hotar och skriker i filmen på undermålig svenska är ANSTÄLLNINGSOMÖJLIGA, – det är bara Stefan Löven och MP som INTE fattar detta uppenbara!

   Gilla

 • norrmannen65

  Militären måste in i dessa områden.

  Alla ni som läser den här artikeln – dela den på Facebook, Twitter med mera. SVT som är motsvarigheten till NRK lär aldrig göra ett liknande reportage eller visa NRK´s reportage.

  Ni som arbetar på sajten Petterssons gör ett jättebra och mycket viktigt jobb. Se därför till alla ni som läser, att donera några kronor så att sidan kvarstår.

  Ha en skön helg allihopa 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: