Flirt skolning

I Tyskland har man börjat att försöka lära de invandrade raketkirurgerna hur man skall nalkas damer på ett i västerlandet godkänt sätt.

Troligtvis är det så att deras utbildning till raketkirurger tagit all deras vakna tid så  de är lite ”efter” när det gäller att charma damer, varför en antivåldtäktsutbildning är av nöden.

12 thoughts on “Flirt skolning

  1. Detta är ju bara så pinsamt att skämskudden måste fram. Hur infantila är vänsternissarna?

  2. Vilket vansinne, duger man INTE på arbets- och bostadsmarknaden och är främling i ett land utan något att komma med varför ska samhället/skattebetalarna bekosta detta, vad är vinsten ? Att de inte ska våldta och begå brott ?
    Med den inställningen, vilken hjälp får den egna manliga befolkningen ? Allting har ett pris, ingenting är GRATIS, vi tar och vi ger….
    Detta är typiskt IDIOTI som mångkulturivrarna förespråkar, TYSKLAND har gigantiska problem som väntar bakom knuten….
    EU går mot någon slags kollaps med trolig början i Grekland….-sedan faller slottet som Merkel och de andra EU skojarna byggt upp som ett korthus….-det brukar drömslott/fantasier göra….Vi får se…

  3. Invandrares oförmåga att närma sig kvinnor på civiliserat sätt bottnar i medeltida kultur och krigsupplevelser där den stakes rätt råder. Det har inget med hudfärg eller ras att göra, det är bara vänsterargument.

  4. Förstår inte hur tyskar tänker nuförtiden? Det är lika vansinnigt som här om inte värre. En del av deras framtidsvisioner verkar helt galet.

    • Det kan jag förklara för dig…Efter kriget,och under hela ockupationstiden flödade propagandan.I väst var det oupphörligt USA,och deras gyllne land som prisades.Judarna var de stackars utsatta,och skulle på alla sätt nu ersättas med enorm mängder DM-mark.Det hela började i ockupanternas egna radiosändningar,och fortsatte i deras egen övervakade tyska TV på 50-talet.
      I östra Tyskland var det den ryska förebilden som gällde.Här skolades barnen (liksom i Sverige idag) i kommunistisk anda.
      Att man sedan har ett s.k. kristet politiskt parti i väst, (CDU) som lagt linjerna för efterkrigstiden positiva utveckling fram till dess,att Merkel
      valdes till Führerin och drev hela landet i fördärvet ! Socialisterna i Tyskland är spridda på olika grupperingar och i största av dem,SPD saknas en ledare.

      • För er yngre som inte upplevde krigsåren,och de efterföljande svåra umbäranden även här hos oss i Sverige.
        Har funnit en länk från Berliner Morgenpost,som visar delar av den ruinstad,som återstod av en gång sköna Berlin.
        Själv är jag imponerad av den tyska generation som rymde upp och återuppbyggde landet.(till stor del kvinnorna)…
        Så kom alltså det välstånd,som nu f.d. röda FDJ-lederskan Merkel med hjälp av EU, fullständigt förintar :
        http://interaktiv.morgenpost.de/berlin-1945-2015/

      • En annan fråga som aldrig nämnes i Sverige är orsaken till,att USA med hjälp av EU införde sanktioner mot Ryssland.Här kopierar svensk PK-press,EU`s orsak som säges vara,att Krimfolket valde Ryssland före Ukraina.Samtidigt lät USA/EU infiltrera,och uppvigla nazistiska krafter till oro i landet.Bl.a. nyttjades ”neutrala Sverige” genom Bildt,och andra förrädare för att stifta strid i Kiew.
        Tyskland har historiskt alltid haft ett gott samarbete med ryssarna.Detta har varit en nagel i ögat på USA,efter återföreningen. Tidigare handelsförbindelserna med öst hade återuppstått,och florerade i samarbetet.Båda länderna var vinnare och exporten ökade.Detta var länge en ond böld i r-ven på USA. Storebror riskerade att förlora sin makt över Europa.
        Nu ser vi vad som blivit följden av,att ha marionetter i EU som går främmande makt till mötes !

Kommentera