Stäng

Dagens Huvudnyhet

Ännu en ”avhuvningsvideo” från de mer entusiastiska utövarna av den så kallade ”fredliga och humana religionen”.  Efter en del tjusiga vyer från där de hör hemma, öken och lite vanligt pang o bom så visar man hur duktiga man är att i pedofetens efterföljd skära huvudet = halalslakta  en yngre pojke.

FjärranÖsternRedaktören undrar: som vanligt var dom har fått det där med fredliga och humana ifrån?

4 reaktioner på “Dagens Huvudnyhet

  1. Hej Pettersson, starkt av dig att våga visa dessa filmer. Hade varit intressant med en översättning så man fått veta den stackars pojkens brott. Det råa våldet i Isistappning stöter bort anständiga människor men tyvärr är det ännu fler som lockas av att få delta i mord på värnlösa människor. Därför sprider Isis dessa filmer. Noterar att den 20-årige mördaren framträder utan ansiktsmaskering vilket borde leda till identifiering åtminstone om han kommer från något europeiskt land. Är också förvånad att de syriska och irakiska soldaterna inte slåss bättre. De kapitulerar ofta utan strid och lämnar över stora mängder avancerade vapen, ammunition, fordon och drivmedel. Varför slåss de inte med vapen i hand utan överlämnar sig för att få halsarna avskurna?

  2. Reblogga detta på bbc220 och kommenterade:
    FjärranÖsternRedaktören undrar: som vanligt var dom har fått det där med fredliga och humana ifrån? jo det gör tusentals Svenska svenskar också. Putin för f666n bomba bort skiten

  3. Detta var den första filmen jag sett från IS – och den sista. Jag fick en besk smak i munnen som inte går att borsta bort. Inga kommentarer till filmen, de är överflödiga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: