363 av 591 unga ”barn” var med säkerhet över 18 år


INVANDRING. I Österrike går det att ålderstesta ”barn” och resultatet blev att drygt 60 procent av de ljugande unga männen hade uppgivit för låg ålder. Det skulle med svenska förhållanden innebära att 22 000 ”barn” är vuxna. Och räknar vi med att en hel del av dem ljuger om sitt ursprung också så…

 

 

 


5 responses to “363 av 591 unga ”barn” var med säkerhet över 18 år

 • Stenbock

  Österrike har tack vare FPÖ blivit ett öppet land,vad gäller rapporter kring dessa lyckosökande invällare.I dagens KRONE förklarar inrikesministern, att för första gång på många år stiger kriminaliteten i landet.Öppet anges att detta beror på den ökade invandringen.
  Våldsbrott,inbrott och knarkbrott av olika slag är de mest iögonfallande säger han. Senast i går blev en 54-åring dödad med ett järnföremål,mitt på trottoar i Wien, av en Kenian (neger) :
  http://www.krone.at/Oesterreich/Erstmals_seit_Jahren_steigt_Kriminalitaet_deutlich-Rohdaten_bestaetigen_-Story-508859

  Gilla

 • dave

  Saknar dessa gökungar giltiga handlingar när dom kommer till Sverige så skall dessa låsas in, tas DNA-prov samt fingeravtryck. Därefter skall deportation ske.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det här skulle få vilken sund finansminister som helst att brinna av iver att sätta igång. Att sätta dit dem så att de inte dränerar landets ekonomi. Men MA verkar inte ha bråttom.

  Det är rätt troligt att hon inte kommer att inneha finansministerposten efter valet 2018 om inte M och S bildar regering. Så detta kommer att bli hennes insats att minnas från den tid hon har möjlighet att påverka den svenska ekonomin: prioritera ljugande arga unga män från kvinnoförtryckande kulturer framför att se till att landets invånare har basbehov som bostad och hälsa på en tillfredsställande nivå. Resurser som vård, bostäder, socialtjänst, rättsapparat, polisväsende och övrigt gemensamt finansierat används i allt högre grad till att ta hand om dessa arga ljugande män och allt mindre till beskedliga kvinnfolk som t ex pensionister.

  Att tillväxten är hög här går ju lätt att slå hål på när ballongen punkteras, eftersom det är just pengar som lånas för att hantera de arga unga männen. Och ska återbetalas av kommande generation – vilka alla kommer att fråga sig: VARFÖR?

  Gilla

 • ossie

  Lägger man till alla osäkra 18-20 år är man nog uppe i över 90%

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Att testa även i Sverige borde vara ett krav från fler partier än Sd.
  Och framför allt gör det olagligt även med den typen av bedrägerier som lurar svenska skattebetalare på miljarder varje år.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: