Singapore arresterar åtta mordlystna muhammedaner

Åtta anhängare av den så kallade ”fredliga och humana” från Bangladesh har gripits enligt Singapores  ”Internal Security Act (ISA)”, efter att de befanns ha planerat att återvända till Bangladesh för att utföra terrorattacker och upprätta en islamisk stat.

De konstaterades också att ha planerat att rekrytera andra Bangladesh medborgare som arbetar i Singapore och de har även samlat in pengar för att köpa skjutvapen för att utföra attackerna, men undersökningar har inte visat tecken på någon planerad attack i Singapore.

mmmmuuuuu

De potentiella muhammedanska mördarna från Bangladesh 

MalayMailOnline

13 thoughts on “Singapore arresterar åtta mordlystna muhammedaner

  1. När många blev fast på balkanrutten vid grekiska gränsen till Makedonien kunde man se att det hade börjat komma folk från Bangladesh. Är det ingen som reagerar på detta? Verkar lite långsökt att ”fly” från Bangladesh till t ex Sverige, eller hur?

  2. S.k. RASHYGIEN var tamefan i helvetet ingenting fel….-den grenen kommer att få upprättelse en dag den saken är säker!!!!

    • Hur hög IQ behövs för att se att dessa avarter av människosläktet är potentiella mördare,- 60? INSTINKTEN som vi tack och lov har sedan vi kröp på alla fyra och sedan reste oss på två ben, den INSTINKEN SKA VI LITA PÅ….!
      Rasbiologiska institutet i Uppsala som SOCIALDEMOKRATERNA startade upp kommer att få upprättelse den dagen vi VAKNAR!!!!

  3. Jag brukar inte kommentera utseende men nu kan jag inte låta bli. Titta på dem. Vad påminner de om? Höga pannben, munnen. Personifierar terrorister. Huuuuuuualigen. Man kan få mardrömmar för mindre.

    • MUUUUSLIMER OCH POTENTIELLA KRIMINELLA MÖRDARE!! MEN SVT KALLAR DEM ”SVENSKAR”!

  4. fy f*an !

    så kommer se ut Sverige i framtiden.

    Ett samhälle som vill byta ut svenskarna mot muhammedaner .
    VI kommer att ha mycket frihet och mycket säkerhet!ha ha ha

    Stigmatiseringen är enorm idag.
    Det krävs modiga personer för att stå upp mot det och det är mycket som står på spel om man gör det.

    Jag skulle iaf aldrig våga skriva ”jag röstar på SD” på min facebook, oavsett hur många som kanske ”håller med” så kommer det innebara 0 vänner och utfrysning.
    Kanske ett fåtal ryggdunkar, vem vet.

  5. Dom hade lika väl kunnat komma hit som ensamkommande. Varken advokatsamfundet eller barnläkarföreningen skulle ha något att erinra.

    • Typiska skäggebarn som flyr för sina liv enligt svetsardåren!

  6. Vilka charmknuttar! Tänk så mycket glädje de hade kunnat ge våra unga svenska flickor på badhus!

    • As är ett snällt ord när de gäller att beskriva dessa avarter på grenen ”människan”!!!

Kommentera